Legalábbis ezt írta az Index egyik orvostanhallgató olvasója.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Valószínűleg azt, hogy vegyenek részt a mentőszolgálat munkájában, mert kevesen vannak!!!
Qqberci
@Jozefina: A következő lépés az állatorvosok bevonása lesz...
Peller Anikó
@Qqberci: Aztán jöhetnek a kukások, a tűzoltók, a tűzgyújtók, a közmunkások. Szabolcsban is van még munkaerő potenciál.
tudode
Miközben militarizálták a járványkezelést az lehet a gubanc, hogy
.
""""2011. november 14. hatállyal az MH KIAK-ba történő beolvadással megszűnt a HVK Személyzeti Csoportfőnökség Katonai Igazgatási Osztály, az MH Kelet-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság, valamint az MH Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság"""
-----------------------------------
.
Mintha a honvédség un. kapuja beragadt volna, ad hoch intézkedésre rángatják az orvosoktól kezdve meglepetés szerűen az orvostanhallgatóktól kezdve azokat a szakmákat/állampolgárokat, akik korábban nem is tudtak a hadkötelezettségükről
.
---- MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság
hadkiegeszites.honvedseg.hu/cikk/40
-----------------------------------------
.
Előfordulhat, hogy a honvédelmi törvény is némi, nemi pontosításra szorul, a 2009-es pandémia tervvel együtt, és akkor nem lenne szükség az élet, halál küszöbén ötletelgetni addig, amíg a pékeket is hadrendbe állítják!
Nessy
@Jozefina: Nagyon nagy munka lett volna legalább azt oda írni, hogy milyen feladat elvégzére kellene vakon jelentkezniük? Ilyen az, amikor csinálnak egy valamikor jól működő rendszerből (ÁNTSZ) egy minisztériumi osztályt. Majd három minisztérium + O.V. elkezdenek ötletelni, és egymástól függetlenül kapkodni, szakértelem nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.