Kórházba került Szőcs Géza költő, Orbán Viktor miniszterelnök kulturális főtanácsadója – tudta meg az Index.

Lélegeztetőgépre került Orbán Viktor főtanácsadója
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szőcs Gézát jelenleg az intenzíven ápolják, lélegeztetőgépen van.

A József Attila- és Kossuth-díjas, erdélyi születésű 67 éves költő 2012 óta lát el szaktanácsadói feladatokat a miniszterelnök mellett kulturális területen.

Az Index megkérdezte a miniszterelnök hivatalát, hogy tesztelték-e Orbán Viktort, ezt a választ kapták:

"A miniszterelnök a munkáját az aktuális járványügyi előírások betartásával folyamatosan végzi, programjai a vonatkozó egészségügyi, járványügyi szabályoknak megfelelően zajlanak"

- közölte havasi Bertalan sajtófőnök.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A kultura rombolása addig szünetel? Vagy van helyette másik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Ez nem tanacsado, csak orban egy kozak seggnyaloja... Olelkezzenek sokat, orbanra is raferne egy kis zartosztaly
nezelodo
Remélem, azért nem a vezér fürkészei által beszerzett ócskavas szuszogógépre kapcsolják szerencsétlent, mert akkor hamarosan új tanácsadó után kutathatnak a vezér fürkészei Erdély szerte.
Eladott Ország
A sámándobot – képletesen – maga Szőcs Géza mester faragta, olyan 8 000 millió (8 milliárd) forintunkba került a projekt, a hülyének is megéri. Ennyi pénzből meg lehetne vásárolni egy nagyobb nógrádi falut templommal és tehéncsordával együtt, de azt rohadtul nehéz lett volna kicipelni Milánóba a világkiállításra. Így maradt a sámándob, amit kicipeltek 2015-ben. Vagyis előbb cipelték ki, aztán elkezdték összebarkácsolni. A világkiállításon aztán volt minden, ami jó és ami magyar. Például kibérelték Varese város UNESCO-védettségű kolostorát, ott aztán adtak a magyar kultúrának. Olyan színvonalas programok várták a véletlenül oda tévedt látogatókat (leginkább tényleg csak véletlenül lehetett odatévedni, mivel a világkiállítás honlapján elfelejtették szerepeltetni), mint például Szőcs Géza Raszputyin című darabja, vagy Nógrádi György tanárprofesszorúr szintén végtelenül tehetséges feleségének festményeiből rendezett kiállítás. Ezt a kiállítást maga Szőcs Géza nyitotta meg, de ez érthető is, hiszen Nógrádi György meg kitüntette Szőcs Gézát az Európa Akadémia nevében. Utóbb kiderült, hogy ilyen akadémia egyáltalán nem létezik, de nem baj, fő a szándék. Meg a krumpli.Most úgy tűnik, nem lehet tovább halogatni a dolgot. A sámánbuszmegállót – legnagyobb szerencsétlenségünkre – nem hordták szét a hangyák két év alatt sem. Szét kell szedni és haza kell hozni. A mostani tervek szerint az van, hogy 336 millióból szétszedik és hazacígelik, további 328 millióból megint összerakják. Karcagon. Gondolom, kell a helyieknek, mint egy falat kenyér.
legott
Egy kapcsolat szabályai

A nem Magyarországon élő magyarok SEMMIVEL nem járulnak hozzá az ország fejlődéséhez - csak viszik a pénzt.
Most képzelj el egy házasságot, amiben az egyik fél sosincs otthon, nem is szeret igazán, sőt, ellenségnek tart, nem száll be a kosztpénzbe, de elkéri a fizetésed jelentős részét és nem akar dugni veled.
Ráadásul a székelyek nem is magyarok (ahogy a katalánok sem spanyolok). Egyszer csak kitalálták, hogy akkor most ők magyarok. A zászlójuknak és a himnuszuknak sincs messzi-messzi történelme. mesterségesen kreálták - egyszer csak, csak úgy.
Eladott Ország
Szőcsnek is szép kismama ruhája van mint Vidnyánszkynak, egybebújós toszatós', hátul csak fel kell hajtani.
karma1
@legott: A szekelyek sajatmaguk mondtak, hogy ok nem magyarok - ezert is akarjak az autonomiat... Hat erosen "hu"mm-hu"mm"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.