Segít kiválasztani az állami kórházak vezetőit.

Újabb fontos feladatot kapott Müller Cecília – Ez lesz a szerepe ezután a járvány elleni harcban

Az állami kórházak vezetőinek kiválasztására javaslattevő bizottságot kért fel a Magyar Tudományos Akadémia képviselőjének vezetésével a kormány, értesült az MTI szombaton.

Az állami kórházak vezetőinek kiválasztására javaslattevő bizottságot kért fel a Magyar Tudományos Akadémia képviselőjének vezetésével a kormány, értesült az MTI szombaton.

Forrás: 24.hu

Kép: kormany.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Nessy: Két éve rajta röhögünk,

s tessék most kiderül, hogy tulajdonképpen onnan nézvést igaza is lehet

Kinevezése idején Kásler Miklós, az Emmi új vezetője azzal lepte meg a közt, hogy arról értekezett, hogy szerinte az ima és a tízparancsolat betartása megvéd a halálos betegségektől. Mint említettem volt azóta – ahogy mondani szokás - ezen röhög a teljes cipőipar. S nagyon úgy nézz ki, hogy covod-19-et erről nem értesítették, Persze az sem tárható ki, hogy nem voltak elég buzgók az imádkozásban, s persze a tízparancsolat betartása is erősen kétséges. na jó a VII-et garantáltan nem tartják be, már csak a kínaiaktól méregdrágán, rengeteg felesleges és nagy részben használhatatlan beszerzéseiket említve, amit nagyon nem lehet nem lopásnak tekinteni.
Most azonban kiderült, hogy nem zárható ki, hogy a derék miniszter nem egészen úgy értette, ahogy mi értékeltük.
Az MTI jelentette tegnap, hogy az állami kórházak vezetőinek kiválasztására javaslattevő bizottságot kért fel a kormány.
A bizottságba meghívták Kincses Gyulát, a Magyar Orvosi Kamara elnökét és „TÖBB SZAKTEKINTÉLYT AZ EGÉSZSÉGÜGY TERÜLETÉRŐL.”!
S most gyün a poén: felsorolták őket, bár ne tették volna: az MTA titkárság egy osztályvezetője, egy derék miniszterelnöki megbízott, Szócska Miklós jól bevált párt-csinovnyik, no meg nyunyóka-anyó!
Ennyire fussa a derék magyar NEM-Köztársaságban egészségügyi szaktekintélynek! Nos akkor tényleg csak az ima segíthet!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
De most komolyan? Egy járvány idején nem az Országos Tisztifőorvosnak lenne a dolgo irányitani a járvány elleni védekezést??- ha értene hozzá? Nem az ő dolga lenne, a védekezési szabályok kidolgozása- az egészségühyi intézményekfelszereltségének, az egészségügyi dolgozők védelmének biztositása? Ehelyett van egy "nagymamánk" aki feolvassa a napi statisztikát- segitve ezzel a kormány hazugságainak elfedését, vannak hozzá nem értő kiormányhivatali ügyintézők, meg vannak katonák. Nem-nem járványügyi szakemberek, nem virológusok- hanem a saját hatalmába mára teljesen meghibbant "polihisztor" minisztelnök és az ő fürkésző-portyázó KKKüm-je, akik a lehető legautentikusbbak abban , hogy mit kell tenni egy járvány idején. Na meg van a maffia főnök beéügyminiszter, aki a legjobban ért az egészségügy szerverzéshez. Mi meg megyünk a levesbe- akár fideSS-es, akáár nem- az országgal eggyütt. Nem baj. Csak épüljön még stadion, meg templom, meg lehessen foci meccset tartani. Qrva ország!
RonaGyuri
@kereső: Hoppál is azt mondta: Isten kezében vagyunk. !!! =))
kereső
@RonaGyuri: Mi nem Isten kezében vagyunk, hanem egy maffiáéban, és egy pszihopata, gonosz , minden emberi értéket nélkülöző útszéli rablóéban, aki mostanság "megtért", mert a vallás is csak eszköz számára a hatalomban maradásért.
jesz
Hadd rettegjenek a kórházigazgatók(mostaniak, és leendők)...attól ugyan jobb nem lesz az ellátás(sem), de kezesbárányok lesznek...nem szólnak be, nem lázadnak, és fékentartják a menni készülő maradék személyzetet.

De mi van, ha mégsem?
vitriol
Úgy tűnik a kormány már lemondott az eg.ügyi dolgozókról. Szólni kell cecilnek, hogy a kiüresedett kórházak vezetőit úgy válogassa össze, hogy legalább ők értsenek a gyógyításhoz.
Lepényleső
Mástól ha nem,ettől a vírus bizton megretten?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.