Az ATV híradója szerint komoly a helyzet.

Szörnyű az orvoshiány magyar kórházakban: Szemészek és pszichiáterek látják el a koronavírusos betegeket

Lassan megtelik a győri kórház koronavírusos betegekkel, legalábbis erről számolt be egy háziorvos. Máshol pedig – a magyar orvosi kamara levele szerint – már szemészek és fogorvosok látják el a súlyos eseteket.

Forrás: ATV

Kép: Pixabay

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Na és... Lényeg ,,hogy új kórház vezetőket válasszunk... Oszt jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én:Nem? Pedig, mintha épp az ellenkezőjét próbáltad volna rám hazudni! Vagy az még a "zavaros" időszakod volt? Ápolói felügyelet nélkül? Az más!!
ómió
@kulabombaafityiszre: Hát, amennyiben ti, bolsi aljadékok, csupán "mentális betegségek" vagytok, úgy a rátok reflektálás is mutathat olyan "fénytörést"! Még akkor is, ha sosem a tükör felelős azért, ami benne megjelenik! A Böszme meg a kritikát sosem azért kapta, mert miniszterelnök volt, hanem, mert "elkúrta" - ezt ő mondta(!) - és hazudott "reggel, éjjel meg este" - ezt is ő mondta(!) - miközben a "népet" azzal etette, hogy "dübörgünk", holott ez csak a gázáremelésre meg a népzsebelésre volt igaz! Orbán meg ma tőletek azért kapja - ez tényleg így van - mert ő a miniszterelnök! Más alapja nincs, de ti azért hazudtok neki! Na, innét folytasd az "összehasonlítást" meg az efftársi "forradalmi álmodozást"! Apropó, "bátrak"! 56-ban "bátran" behívtátok az oroszokat a forradalmunkat eltiporni. Úgy gondolod, majd a brüsszeli tankokat is be lehet?
Aki Én
@ómió: ...ennyi? Azt hittem dumásabb leszel. Le vagy törve, mi? Már csak én vagyok neked, a virtuális barátod :(
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 11:22
Volt nálunk régen egy pufajkában,usánkában fa dobtáras géppisztolyal,fa kézigránáttal szaladgáló
félnótás.Mikor jött a villamos,hasrafeküdt megdobálta a villamost a fa kézigránáttal,majd hangos ratatával megszórta rendesen a fa dobtáras géppisztolyával.Ezt a müveletet minden egyes alkalommal,megtcinálta.
Már csak nevettek az emberek a gyagyás viselkedésén.Te sajnos pont ilyen vagy.Neki a villamos volt a
hepje neked meg a böszme.
ómió
@Aki Én:A dumcsikórod tartósnak ígérkezik! Az orvosod mit mond?
ómió
@kulabombaafityiszre: Nem ismertél magadra? Ti vagytok így a "Zorbánnal", akármikor kerül szóba! Ráadásul minden alap nélkül.Az egész bolsi bagázsotok ugyanilyen félnótás! Aztán, ha a "Zorbánt" valamiért éppen húzzátok-vonjátok, akkor, ha valaki emlékeztet benneteket, hogy ugyanazt Böszmefi vezíretek hogyan csinálta, hogyan "kúrta el", na az nálatok már az efftársi ráhazudás alapja! Szóval, előbb tükörbe kéne néznetek! Sőt! Még látnotok is! Ami - tudom - reménytelen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.