Ezt írta Gyurcsány.

Gyurcsány Ferenc is elmondta a véleményét a szigorításokról: Szerinte Orbán Viktor kapitulált

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebook-posztban reagált Orbán Viktor mai bejelentésére:

„Akkor most kapitulált Orbán. Beismerte, hogy elkésett, és most idegesen megnyomta a STOP-gombot Magyarországon.

Legyen világos: ez a küzdelem három fronton zajlik. Mit csinálunk a vírussal, mit a gazdasággal, mit a közeledő szociális katasztrófaval.

Ma az derült ki, hogy a koronavírus elleni küzdelem első frontján a kormányfő belátta: eddig elrontott mindent. Nem csinált semmit nyáron, nem csinált semmit ősszel, most meg rohan az események után. Lemaradt. Cserbenhagyta az országot. Most javítani próbál. Elkésett. Ezrek halála lesz az ára ennek.

A másik két fronton továbbra is tanácstalan. Vagy vak. Vagy süket. Vagy mind együtt.

Augusztusban Európában egyedüliként állította le a már akkor is elégtelen állami bérpótlékot és nem hosszabbította meg az elbocsátottaknak járó támogatást. Orbán elaludt, most pedig kapkod, ötletel, tüzet olt, mert tönkrement körülötte a fél ország.

A kormányfő elveszítette az irányítást a folyamatok felett.

Az erősnek mutatkozó emberről kiderült, hogy gyenge és alkalmatlan.

Nem érte kár. Az országért”

– írta a DK elnöke.

Forrás: Blikk

Kép: MTI

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr Beviz Elek
Könnyű utólag kritizálni! Ő sem csinálná jobban!!! Senki se!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@creativehun: -ikri meg a hitelesség?-))))))))))))))))))))))))))))))))
rokker33
@Aki Én: Bocsi én nem tudok felejteni!GYURCSÁNY A KORMÁNYZÁSA ALATT LEAMORTIZÁLTA AZ EGÉSZ MSZP-t ÉS ÍGY SZABAD UTAT ADOTT ORBÁNNAK A LOPÁSRA!!! Ezt valahogy mindig elfelejtik a gyurcsány védők és nagyon rá vannak állva orbánra,pedig gyurcsánynak is volt lehetősége fejleszteni az országot,de lemondott és elmenekült mint egy gyáva féreg és én ezt az embert támogassam?? Hát fejne is lőhetnek ezt a rohadt zsidó kampósorrút soha nem fogom pártolni még orbán is jobb, mert legalább nem menekül el, mint egy féreg ennyivel többe nézem a Demszki patkányt a Medgyessi csicskával együtt élve el kell égetni, ezek eredeti hazaárulók engem nem tudnak befolyásolni, mint most az ellenzéket, akik eladták magukat a fidesznek és 22 ben mennek a süllyesztőbe!Erre mit tud válaszolni kedves Gyurcsányt támogató úriember???
rokker33
@Aki Én: Próbálok visszafogottan kommentelnie,de elég nehéz egy áruló emberről szépet írni és gondolni, persze orbán is az de legalább kiáll az elveiért és hartcol az igazáért még ha nekünk vagyis nektek ez sokba fog kerülni(Én osztrákba élek)!! Amit a többi hazaáruló ellenzék nem tett meg már késő bánat nem lesz kormány váltás a büdös életbe!!!
Sámannus
@rokker33: Jó a kérdésed, megvilágítja a csőlátásodat. Bizony mondom azzal, hogy a stadiont feleslegesnek mondod szépen meg is világítottad, mennyire korlátolt vagy. Át siklasz azon a kérdésen, hogy száz milliárd forintot eltapsol a maffia, abból százezres tömeg éves ellátása biztosítható hazai mértékkel mérve megfelelően. Ferenc testvérék látszólag nem foglalkoztak látszat beruházással, akkor még az autópálya építés volt a divat, de még megtartották azokat az ellátórendszereket amiket pohosék teljesen kiheréltek.
Gondolom, te is jól vagy lelkileg, szivesen használhatod még a szemkilövetést is. Nem zavar ha ez előfordul a lengyeleknél is pedig ők ám olyan tesvírek hogy na. Persze a pohos pofája is erősen alapállásba van ez miatt, mert szeretnék együtt vétózni az uniós költségvetést, hogy még több harács történjen.
SystemError
Látom a Mangusta Investment SA sem tehet most mást, minthogy úgy viselkedik, mint egy utolsó senkiházi csicska. Szopjatok csak a mesterséges lájkokkall Orbánnak, de fényes legyen..

Szarháziak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.