A HÖK azután reagált, hogy a Telex azt írta, a Színművészeti hallgatói megszavazták, hogy feladják a hónapok óta tartó blokádot.

Bár a hatályba lépő járványügyi szigorítások a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatóit is érintik, a diákok azt közölték a Facebookon, hogy a sajtóértesülésekkel szemben az ellenállás folytatásának lehetőségeiről bázisdemokratikus fórumunk keretei közt jelenleg is közösen gondolkodnak, mivel követeléseink továbbra sem teljesültek.

Természetesen a hatályba lépő járványügyi szigorítások bennünket is érintenek, ám a sajtóértesülésekkel szemben az...

Közzétette: Színház- és Filmművészeti Egyetem HÖK – 2020. november 9., hétfő

A HÖK azután reagált, hogy a Telex hétfőn este azt írta, a Színművészeti hallgatói megszavazták, hogy feladják a hónapok óta tartó blokádot. A lap szerint kedd délután erről sajtótájékoztatót fognak tartani a hallgatók.

Az SZFE hallgatói már több, mint két hónapja blokád alatt tartják az egyetem épületeit, azonban új helyzetet teremtett Orbán Viktor miniszterelnök hétfői bejelentése, miszerint a járvány miatt a felsőoktatás átáll online üzemmódba, a kollégiumokat pedig bezárják.

Forrás: HVG, 24.hu, Telex

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...ja, gondolkodnak...és tessenek mondani mi van azon gondolkodni való ?...ha tanulni akarnak járjanak rendes iskolába ha nem akkor bohóckodjanak a maguk választotta gyerekességeken...mert míg az iskola diplomát is ad addig a bohockodásért nem jár semmi...
Málna
Ha továbbra sem akarnak tanulni, lassan itt lesz az ideje, hogy átadják a helyüket másoknak. Lesz bőven jelentkező.
Aki Én
@Málna: Nem akarnak tanulni? Neked ennyi jött le hosszú hetek alatt?
Jesszus...
tudode
Elgondolkoztató az, ha a belaroszuknál nem bántja a vezér szemét, akkor miért ne folytatnák amit elkedtek
.
BELARUSZ TÜNTETÉSEK
hu.euronews.com/tag/tuntetesek-feheroroszorszagban
---------------------------
.
Lukasenkának is bántja a valamijét az egyetemisták elégedetlensége is
.
hu.euronews.com/2020/10/27/belarusz-tuntetesek-minden-resztvevot-kizaratna-az-egyetemekrol-lukasenka
-------------------------------
.
Gyorsan elfelejtették, hogy ha nem tetszik a rendszewr
.
------ Orbán Viktor az engedetlenségről - 2017-06-16
www.youtube.com/watch?v=rcdac6vmlh0&t=39s
.
A mai jogrendben nincs polgári engedetlenség!

.!!!
Aki Én
@Donáld Tramp: Most mindenhez így állsz hozzá, mert téged is ki.asztak a p.csába?
Málna
@Aki Én: Nem, ez csak a mellékhatás. Az jött le, hogy pár fiatal hőzöngött. Megértem, abban a korban vannak, amikor meg akarják váltani a világot. De lassan rájönnek, hogy a világ nem akarja, hogy megváltsák.
legott
Ha most elbukik az SZFE, akkor elbukik 1956 is !!!
És nyilvánvaló válik ennek a(z amúgy oroszbarát - ?!) hatalomnak az igazi természete - ami kirekesztő, elnyomó, uralkodó.

Orbán, a nagyon magyarkodó acsarkodó, éppen tönkreteszi Magyarországot teljesen, a jövőre nézve is - az orrod előtt -, de neked az a legnagyobb problémád, hogy mekkora hűtőt vegyél és hogy legyen-e benne italadagoló.
Bakker!

Magyarország mindig a 3 milliók országa volt - valamiért.
Most éppen a 3 millió buta paraszt getzik országa!
Aki Én
@Málna: ...akartam egy kellemeset csalódni, nem sikerült.
Málna
@Aki Én: Persze, hogy nem. Ahhoz képesnek kell pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
Aki Én
@Málna: ...semmi pozitív nincs abban, ha valaki olyan bután és látványosan értetlenül áll a dolgokhoz, mint te.
Az viszont pozitív, ha a fiatalok, akik látják a problémákat, kiállnak magukért, és nem engednek a hazug rezsimnek.
Nem attól pozitív valaki, ha mindent hazugságot elfogad a gazdájától, és ostobán hirdeti a bolsevik típusú propagandát.
Málna
@Aki Én: Rád céloztam, ennek semmi köze ahhoz, hogy én milyen vagyok. Ne magyarázkodj már mindig...:-)
justhpeter
Ma már mindent megtehetnek, hiszen megnyerték a háborút. A két niemandot, Palkovics minisztert és Szarka ezredest a normális világ már nem jegyzi. A történelem pusztán csak az erkölcsi halottak között fog megemlékezni róluk, természetesen negatív kontextusban.
Aki Én
@Málna: Én meg rólad beszélek. Ne legyél már ennyire látványosan ostoba, kérlek. Ráadásul mi az a butaság, hogy nincs köze véleményednek ahhoz, hogy te milyen vagy?
Az pedig nem magyarázkodás, ha valamit reménytelenül próbálok neked elmagyarázni, mert nem érted. Az önzetlen segítségnyújtás, még ha előre tudható is, hogy reménytelen.
Eladott Ország
JENŐT', EGÉSZSÉGET SZÁZADOS ELVTÁRS! Katonának ezek szerint alkalmatlan ez egy gyöngyszem. Ismét fegyvert is vitt ? Mindenhol katonák vannak már ! Kórházakban, iskolákban, a tudomány körül stb. Szörnyű, remélem most majd jönnek a háborús szerepek és filmek, amikben mindig a magyar győz, még ha nem is. Jól látod pincsike át kell értékelni a szerepedet! Hogy kerül a csizma az asztalra? Szó szerint.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120356654_1735956409901310_8224151443917357079_n.png?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hfrJmlk5vHYAX8eKRjT&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4c7e00b04c15890f8c1b907e17c2bba3&oe=5FBE961E
Az iskolarendőri poszt helyett az ajánlatunk az SZFE kancellárnak .. Megfelel?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120425936_1735943779902573_7240648449605724277_o.png?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=uXT92FpT0P4AX81de94&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=12be9d3ad9a9f270a2e9f6558e616d98&oe=5FBFD326
legott
@Málna: Biztos te vagy a jó zsaru. Mindig visszafogottan, türelmesen, megértően válaszolsz a téged ért legdurvább megnyilvánulásokra is. A Shikari meg a rossz zsaru.

Te robot vagy?
Azért kérdezem, mert a robotika három törvénye alapján működsz - legalábbis ezt vélem felfedezni a viselkedésmintád alapján.

A robot (jó) zsaru
Málna
@Aki Én: Többet kellene magaddal foglalkoznod, és kevesebbet velem. Segítek. Meg kell tanulnod szeretni magad. Vagy legalábbis elfogadni. Nem könnyű, tudom.:-) De megéri dolgozni rajta. Kérd meg ismerőseidet, hogy mondják el a jó tulajdonságaidat.(Ha másképp nem megy, hazudhatnak is.:-))
Ha sikerül, azt onnan fogod észrevenni, hogy már nem lesz mindig rossz a kedved, és nem lesz szükséged arra, hogy mások mániákus butázásásval próbálj (számomra érthetetlen módon) többnek látszani.
Málna
@Shikari: Basszus, Shikari, épp próbálok szegénynek segíteni, hogy jobban érezze magát, erre te pillanatok alatt visszarángatod őt a földre...:-)
legott
@Málna: Mondom én, Shikari a rossz zsaru
Jozefina
Hajrá fiatalok. Az elveiteket nem szabad feladni!!!
jesz
sajnos a fiatalság így működik...nem vagyok büszke néhány fiatalkori lázadásomra, de ez az én bajom. A mostani fiatalok zöme később jön rá, hogy megszopatta néhány törtető. Helyrehozni a helyrehozhatatlant már nem lehet, az internet nem felejt. Ha valamelyikük közszereplést vállalna, egyből megjelenik róla néhány összevágott cikis kép, vagy videó...

ha gondolkodnak a fojtatáson, akkor jól nézzék meg ki is a vezérürü...mert könnyen beviszi őket az erdőbe.
Aki Én
@Málna: Se az önértékelésemmel, se a visszajelzésekkel nincs bajom, de ezt te is pontosan tudod. Értem a törekvésed, de mint mondtam, nagyon jó emberismerő vagyok.
A @Shikari: val vigyázz, még hozzád képest is silány ember!!!
Aki Én
@Shikari: Ne hagyd, hogy túlértékeljenek téged. Be is baszna, ha a te kijelentéseid károkat okoznának bennem, vagy akár kellemetlen pillanatokat. Sőt, inkább sok vidámságot.
Nyírfa
Tanácsot adni, elvárást támasztani nem szabad. Én azt üzenem innen a diákoknak, az oktatóknak, mindenkinek, aki kiállt magukért, értünk, hogy bárhogyan döntenek, számomra ők a magyar demokrácia példaképei. Az én Istenem áldjon benneteket!
Málna
@Aki Én: Hogyne lenne bajod. Ebben ugyanúgy tévedsz, mint abban, hogy jó emberismerő vagy. Csak rólam mennyi hülyeséget összehordtál már...
Shikarival kapcsolatban meg nem nagyon érdekel a véleményed, mivel jóval többre tartom, mint téged.
Aki Én
@Málna: ...ez így van rendjén, közel olyan beteg vagy, mint ő. Hogy neked mi a véleményed, az nem mérvadó, mert a képességeid tisztán látszanak.
Nem attól leszek vagy lesz bármi az ami, hogy te annak ítéled.
legott
Ne gondolkodj fiatal (fiatalság bolondság), csak csináld!
Itt egy kis motivációs cucc: www.youtube.com/watch?v=ZXsQAXx_ao0

( www.youtube.com/watch?v=5-sfG8BV8wU )

Kivételesen emlékszem ám, hogy ezt már egyszer elküldtem Fekete-Győrnek, aki megígérte, hogy lesz elszámoltatás kormányváltáskor.
Just do it
Gazella
@Málna: mi van te román hernyák... majd pont te.mondod meg mit csináljanak a magyar fiatalok?!! Tudják ők azt, s nem fogják abba hagyni! Ettől te ne félj s ne ugass bele!
almalibre
Ez a "GONDOLKODUNK" duma kicsit nagyzolós...
Gazella
Hajrá fiatalok!! A ti jövőtőkről ti döntötök!!
Málna
@Gazella: Ó, te isten barma, te...A telefonodat lecserélted már?:-)
ómió
Lankadó Auróra-várás? Hogy lesz ebből "efftársi művészet", efftársak?!
Gazella
@Málna: Barma épp te vagy :) No menj a picsába szerencsétlen agymosott!
Lepényleső
Most az még talán szabadon megtehető,de hivatalosan minden más büntethető,- ahogy kitalálta a nagy ő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.