Momentumos jelöltként indulhat a 2022-es országgyűlési választáson a jelenleg független Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs (a Tisztességgel és Bátorsággal Magyarországért Szövetség tagjai) – írja a hvg.hu.

A Momentum színeiben indulhatnak a következő választáson Hadházyék
Fotó: Hadházy Ákos

A lap úgy tudja, együttműködésük formalizálását fogják bejelenteni csütörtöki sajtótájékoztatójukon.

Arról ellentmondásosak az információk, hogy ez szövetségkötést jelent, vagy azt, hogy a képviselők belépnek a pártba –mindkét verziót hallottuk –, de Hadházy, Szél és Szabó a Momentum minden jel szerint a Momentum jelöltje lesz a 2022-es parlamenti választáson.

(hvg.hu)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@voltmárjobbis: A számtól vetted ki a szót. Azt akartam írni mekkora szopatás lenne ennek a rhadék aljas gecinek ha mindenki valahogy egy pártba folyna össze akár ideiglenesen vagy valahogy így ahogy a 6házi mega szélberni, mindegy hova csak egy legyen. Legyen a nevük Ellenzéki Párt, EP vagy EPE. Hadd egye a gecit az epe.

Rohaggyon már meg a járvány közepén semmi másra nincs ennek esze csak a 6 almát babusgatya. A legaljasabb módon a járvánnyal takarózva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@voltmárjobbis: "hogyan, mivel vette meg?" Mondjuk ellenzéki összefogás aminek Gyurcsány a vezetője?? "A pártszövetség tagjai
A pártszövetség tagjai a megalakuláskor a Demokratikus Koalíció, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, az LMP – Magyarország Zöld Pártja, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd Magyarországért" Aki még hisz Gyurcsánynak az nagyon hülye4Volt lehetősége ,megadta neki a nép vagy nem??Mégis elkellett menekülnie, mint egy patkánynak!!2006 ban nem orbán adta ki a parancsot a tüzelésre ,hanem Gyurcsány és sok ártatlan megsérült akkor!!!Ezt minden Gyurcsány támogató elszokta felejteni!Na most erre az ellenzékre tegyem az X et.Hát kösz nem!
ómió
@gina: Ó, igen! Az évi 2x-i "gázáremelésszint" és a fizu- meg a nyugdíjlenyulás-szint, "elkúrtukszinttel" tetézve, az a ti "szintetek"! De a nagybolsevik álmodozás közepett, azért azt, ugye, még kivárjátok, hogy mindez a magyar választónak is bejön-e?! Vagy ti is áttérnétek a "Biden-módira"? "Hatásosabb" az se lehet, mint anno Rákosi efftársadék kékcédulái!
Jozefina
Nekemteljesen mindegy, hogy ki és milyen színekben indul. Lényeg, hogy egységesen összefogjanak és megfelelő propagandájuk legyen, ami a legkisebb faluba is hitelesen el jut!
rokker33
@Jozefina: Csak már az ellenzéknek nevezett csürhének az egyik felét a mocskos fidesz már bekebelezte a másik felét meg a hazaáruló szemkilövős hazug kampósorrú Gyurcsány irányítja!Na válassz akkor egyet !! Én nem tudnék és a bizonytalan szavazók (akik egyre többen vannak) azok sem!
voltmárjobbis
@Shikari: tegnap 10:07 Mi volt a gyenge? Írd meg mire válaszolsz.
voltmárjobbis
@rokker33: tegnap 01:29"Akinek nem tetszik a véleményem az vagy tovább görget vagy válaszol!Ha kulturáltan válaszol "
Te ilyen kultúráltan válaszoltál:" Te csak Szopkodd a kampósorrú f@szát " nov. 12:11:06 Írtad Peller Anikónak.
Gratulálok a kultúrált válaszodhoz! Ne csodálkozz, ha ilyen "kultúrált" választ kapsz majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.