Momentumos jelöltként indulhat a 2022-es országgyűlési választáson a jelenleg független Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs (a Tisztességgel és Bátorsággal Magyarországért Szövetség tagjai) – írja a hvg.hu.

A Momentum színeiben indulhatnak a következő választáson Hadházyék
Fotó: Hadházy Ákos

A lap úgy tudja, együttműködésük formalizálását fogják bejelenteni csütörtöki sajtótájékoztatójukon.

Arról ellentmondásosak az információk, hogy ez szövetségkötést jelent, vagy azt, hogy a képviselők belépnek a pártba –mindkét verziót hallottuk –, de Hadházy, Szél és Szabó a Momentum minden jel szerint a Momentum jelöltje lesz a 2022-es parlamenti választáson.

(hvg.hu)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@voltmárjobbis: A számtól vetted ki a szót. Azt akartam írni mekkora szopatás lenne ennek a rhadék aljas gecinek ha mindenki valahogy egy pártba folyna össze akár ideiglenesen vagy valahogy így ahogy a 6házi mega szélberni, mindegy hova csak egy legyen. Legyen a nevük Ellenzéki Párt, EP vagy EPE. Hadd egye a gecit az epe.

Rohaggyon már meg a járvány közepén semmi másra nincs ennek esze csak a 6 almát babusgatya. A legaljasabb módon a járvánnyal takarózva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
Nem kellenek színek: összefogás kell szín és párthozzállás nélkül orbán megbuktatására.
Egyetlen ellenzékként kéne összeolvadnia az összes ellenzéki pártnak.
Peller Anikó
@voltmárjobbis: A számtól vetted ki a szót. Azt akartam írni mekkora szopatás lenne ennek a rhadék aljas gecinek ha mindenki valahogy egy pártba folyna össze akár ideiglenesen vagy valahogy így ahogy a 6házi mega szélberni, mindegy hova csak egy legyen. Legyen a nevük Ellenzéki Párt, EP vagy EPE. Hadd egye a gecit az epe.

Rohaggyon már meg a járvány közepén semmi másra nincs ennek esze csak a 6 almát babusgatya. A legaljasabb módon a járvánnyal takarózva.
Borsodi
Ettől már nem lehet megszabadulnunk bármit eltud intézni.Egyre nagyobb lesz a hatalma.Addig elintézik,hogy választás sem kell.Szégyen ez az Ország hová süllyedt.
Namely
@voltmárjobbis: @Peller Anikó: És ti még mindig hisztek ebben xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Clavigo
@Shikari: Neked a nyelved nőtt össze Orbán valagával...( összetartoznak,,nem igaz bumburnyák ?)
rokker33
Hülye ellenzéki összefosás eladták magukat a fidesz dekára megvette őket 180 igen 1 nem !! Székely Sándornak külön gratulálok hogy nem adta el magát a többi naplopó kampósorrú Gyurcsány pártiak szégyent hoztak az egész ellenzékre ! 22 biztos bukás lesz, de nem a fidesz számára!!!90 nap alatt összejön egy stabil terv amivel kiszorítják a csürhe bandát!
Peller Anikó
@tróger33: Úgy legyen, 390 nap alatt összejön egy stabil terv amivel kiszorítják a szemét, aljas, tróger, patkány gazember magadfajta idióta agyatlan kretén bandát!

Magadat és a tetűpártodat buktattad le, hogy a 90 nap csak erre a gazemberségre kellett, a vírus meg le van szarva.
Aki Én
Ez a Hadházy az egyetlen hatékony ellenzéki, aki konkrétan tesz a férgek ellen. Egymaga annyi korrupciót tárt fel és a nyilvánosság elé, amitől épeszű demokráciákban már megismétlődött volna az 1989-es Románia.
Eladott Ország
@Peller Anikó: A legújabb/legutolsó választási törvény módosítása pontosan az ellenzéki pártok egy pártba tömörítést kényszeríti ki, mely a fidesz totális bukáshoz vezet!
Aki Én
@cSicska ratyi: Miss Röfi szerepében Novák cucu! Charlie, majom a családban Rogán átkos Tonyó.
Vajda a kis virágárus lány és Vanek úr szerepében Pintér bandita! Enyveskezű Edward Orsós vajda, a szemkápráztató!

Folytatódik a cirkusz ezekkel a bohócokkal!
rokker33
@Peller buta Anikó: Te csak Szopkodd a kampósorrú f@szát nyugodtan én nem bocsájtom meg,hogy eladták magukat a fidesznek! Te kis buta liba hát már nem lesz ellenzék 90 nap bőven elég arra hogy úgy átírják a választási rendszert, hogy nem lesz lehetőségük összefogni, de ezt te úgysem érted meg a buta agyaddal !! Már nem egyszer tapasztaltam,hogy olyan hülye vagy, mint egy mosogatószivacs!!Na szia!!!
voltmárjobbis
@Shikari: tegnap 20:45 A fidesz nem állatkert: tömeggyilkos.
Én az állatkertet jobban szeretem.
gina
@ómió: bármelyik szint jobb ennél az alja mocskos gerintelen fidesz mocskoknál---várjuk ki a végét a fidesz nem fog nyerni az tuti
voltmárjobbis
@rokker33: tegnap 21:03. Ha 180:1, akkor miért Gyurcsány pártiakat emleget csak?! Hány ellenzéki párt ül még ott az országgyűlésben?!
rokker33
@voltmárjobbis: pl Jobbik LMP MSZP DK de ezeket már Gyurcsány megvette így egy kutya mind! Talán a Jobbik a fidesz felé hajlik inkább hiába szidják a fideszt ez csak színjáték! Már dekára megvették őket!S többi 0% os pártról kar beszélni!
rokker33
@Horizont: Ez tudtommal nem humor oldal és a véleményemet leírom ahogyan Te is leírod a tiédet!Ha nem tetszik nem kell rá válaszolni nem fogok zokogni ha hülyékkel nem kell vitatkoznom!
rokker33
@Eladott Ország: Ha ennyire Ostoba jószág vagy hogy minden egyes kommentet azzal kell kezdenem,hogy nem vagyok se fidesz párti se jobbikos se Gyurcsányos akkor már nem tudok veled mit kezdeni!! Én egyetlen egy értelmes pártot sem tudnék megnevezni a mostani felhozatal borzasztó ami van az katasztrófa és ami még rátok vár abba bele se merek gondolni!
voltmárjobbis
@Shikari: ma 10:18 A múmia szerepében hegedüs zsuzsa. Majom a családban az egész orbánt kiszolgáló udvari bohócok.
varga judit egy Elektra Natchios.
Terminátor orbán, aki pusztítja az embereket
voltmárjobbis
@rokker33: ma 11:06 te kinek a f@szát szopkodod?
Amit te írtál Peller Anikóra: az minősít téged. Szégyelld magad. Te vagy a buta, az iskolázatlan agyaddal. Te még a mosogatószivacs intelligenciáját sem éred el.
voltmárjobbis
@rokker33: ma 17:53. "Jobbik LMP MSZP DK de ezeket már Gyurcsány megvette" Te nem vagy százas: hogyan, mivel vette meg?
voltmárjobbis
@rokker33:ma 17:53 "Talán a Jobbik a fidesz felé hajlik "
"Több mint 4 millió forintot fizethet Jakab Péter az Orbánnak szánt krumpliszsák miatt "
Jakab Péter a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke
Olyan hülye vagy, mint 6pár rendőrcsizma. Olvass, tanulj!
rokker33
@Horizont: Hát pedig Én a helyetekben nem nevetnék, ennek a fele se tréfa!Az elvetemült fideszes csürhe ész nélkül lopja a pénzetek az ellenzéknek nevezett patkányok meg tehetetlenek!Azért írom így, mert engem ugyan nem érint hisz nem élek Magyarországon ,de engem is aggaszt hogy mit művelnek ezek a töketlen ellenzékiek!!
rokker33
@voltmárjobbis: Ez a buta anikó már többször belém állt ,pedig nem kérdeztem!Akinek nem tetszik a véleményem az vagy tovább görget vagy válaszol!Ha kulturáltan válaszol Én se gorombáskodok ,de néha egy két kommentelő sokat képzel itt magáról és ráakarja erőltetni a véleményét az emberre, amit nem igazán szeretek!Ez van!! "Te nem vagy százas: hogyan, mivel vette meg?" Nézz utána,hogy kik adtak felhatalmazást a kurmánynak!180 ember az nem mind fideszes márpedig, akkor vagy nagyon ostobák hogy igennel szavaztak vagy megvették őket dekára! "Jakab Péter a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke" Tudom és szégyen amit művel!!Én megalakulása óta jobbikos voltam sőt 2010 ben rájuk szavaztam és 2014 ben is!Most már nem tenném rájuk az X et nevetségessé váltak a parlamenti cirkuszokkal csekély szavazót nyernek ,de annál többet veszítenek!!Van több kérdés?
rokker33
@voltmárjobbis: "hogyan, mivel vette meg?" Mondjuk ellenzéki összefogás aminek Gyurcsány a vezetője?? "A pártszövetség tagjai
A pártszövetség tagjai a megalakuláskor a Demokratikus Koalíció, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, az LMP – Magyarország Zöld Pártja, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd Magyarországért" Aki még hisz Gyurcsánynak az nagyon hülye4Volt lehetősége ,megadta neki a nép vagy nem??Mégis elkellett menekülnie, mint egy patkánynak!!2006 ban nem orbán adta ki a parancsot a tüzelésre ,hanem Gyurcsány és sok ártatlan megsérült akkor!!!Ezt minden Gyurcsány támogató elszokta felejteni!Na most erre az ellenzékre tegyem az X et.Hát kösz nem!
ómió
@gina: Ó, igen! Az évi 2x-i "gázáremelésszint" és a fizu- meg a nyugdíjlenyulás-szint, "elkúrtukszinttel" tetézve, az a ti "szintetek"! De a nagybolsevik álmodozás közepett, azért azt, ugye, még kivárjátok, hogy mindez a magyar választónak is bejön-e?! Vagy ti is áttérnétek a "Biden-módira"? "Hatásosabb" az se lehet, mint anno Rákosi efftársadék kékcédulái!
Jozefina
Nekemteljesen mindegy, hogy ki és milyen színekben indul. Lényeg, hogy egységesen összefogjanak és megfelelő propagandájuk legyen, ami a legkisebb faluba is hitelesen el jut!
rokker33
@Jozefina: Csak már az ellenzéknek nevezett csürhének az egyik felét a mocskos fidesz már bekebelezte a másik felét meg a hazaáruló szemkilövős hazug kampósorrú Gyurcsány irányítja!Na válassz akkor egyet !! Én nem tudnék és a bizonytalan szavazók (akik egyre többen vannak) azok sem!
voltmárjobbis
@Shikari: tegnap 10:07 Mi volt a gyenge? Írd meg mire válaszolsz.
voltmárjobbis
@rokker33: tegnap 01:29"Akinek nem tetszik a véleményem az vagy tovább görget vagy válaszol!Ha kulturáltan válaszol "
Te ilyen kultúráltan válaszoltál:" Te csak Szopkodd a kampósorrú f@szát " nov. 12:11:06 Írtad Peller Anikónak.
Gratulálok a kultúrált válaszodhoz! Ne csodálkozz, ha ilyen "kultúrált" választ kapsz majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.