A Fidesz frakcióvezetője szerint "szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot".

Kocsis Máté vasárnap a Facebook-oldalán kiemelte:

amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak

Az amerikai üzletember szerdai cikkében arra is kitért, hogyan kell majd indulniuk a 2022-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány Ferenc vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és "szolgalelkűen tapsikol" – jegyezte meg a képviselő.

A fideszes politikus arra figyelmeztetett: "ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért".

Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert Magyarország elutasított minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné az országot. Most sincs másról szó, erről megy a vita – emelte ki Kocsis Máté, hozzátéve: "csak már a szög is kibújt a zsákból".

Kocsis Máté hangsúlyozta:

Soros Györgytől nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre.

A fideszes politikus Facebook-oldalán egy Soros Györggyel készült interjú felvételének egy részletét is megosztotta.

Ebben – mint Kocsis Máté írta – Soros György "maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé". Az interjúban Soros Györgytől azt kérdezik: "Ön ennyire befolyásos?". Erre válaszolva Soros György azt mondja: "Nem, azt gondolom, hogy ez egy nagy félreértés. Alapvetően azért vagyok ott, hogy pénzt keressek. Nem tudok, és nem is figyelek a tetteim társadalmi következményeire". Az interjúban Soros György azt is mondta:

versenyzőként azért kell versenyeznem, hogy győzzek

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltan

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kocsis Köcsög Máté, téged es a naci fideSSt vajon mi érdekel?
3 ezer milliárd forint Uniós támogatásról mond le a Führered, csak hogy ne kelljen a jog államiság normatíváit betartani, es tovább tudjon lopni a magyar emberektől, miközben naponta százak halnak meg, es ezrek fertőződnek meg a Covid miatt
Mi ez, ha nem hazaárulás es nép irtás?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pipás
Elmehetsz te a büdös picsába ezzel a hülyeséggel. Nem vagyok én idióta fideszes, hogy minden szart elhiggyek.
Yoda69
Kocsis Köcsög Máté, téged es a naci fideSSt vajon mi érdekel?
3 ezer milliárd forint Uniós támogatásról mond le a Führered, csak hogy ne kelljen a jog államiság normatíváit betartani, es tovább tudjon lopni a magyar emberektől, miközben naponta százak halnak meg, es ezrek fertőződnek meg a Covid miatt
Mi ez, ha nem hazaárulás es nép irtás?
Gazella
Pont te beszélsz mateka... Pont rád vall az amit mondtál., nem az ellenzékre. Bemutattad magadat!
Madácsi Pali
Matyi! Olyan még nem volt, hogy amit másról állitottatok,az nem rólatok bizonyosodott volna be! Ez tőled egy szimpla beismerés.
sgl
Az ellenzéket sem értem, miért is nem lapátolja vissza a szart a lóba, hogy ti fideszmaffiózók csak ne pofázzatok, Sorosnak köszönhetitek hogy vagytok, többetek a CEU-n végzett,, a székháztolvaj potrohos Soros havi 10 ezer támogatásából élt aztán Oxfordban taníttatta, ösztöndíjasok voltak sokan akik most Sorosoznak.
Hol a francban van az ellenzék, hogy helyén kezelje a dolgokat.
Tényleg megáll az eszem, hogy nincs olyan fidesz gazemberség, hazugság amit ne lehetne azonnal leleplezni ezek a debilek meg kussolnak, sőt ami a megdöbbentő: néha helyeselnek.
Kretén ellenzék, hazaáruló, hazug, tolvaj csaló fideszmaffia. Köszönjük!
Nem a fidesz jó, hanem az ellenzék szar!
legott
1. Ez megint egy szövegkörnyezetből kiragadott shit.
2. Abban a közegben ahol Soros mozog, a többiek mit is csinálnak?
- a többiek nem pénzt akarnak keresni?
- a többiek figyelnek a tetteik társadalmi következményeire?
- a Többiek nem azért versenyeznek versenyzőként, hogy nyerjenek?
3. Az a pénz, ami abban a közegben mozog, az egy adott összeg, csak az a kérdés, hogy kihez mennyi kerül.
4. Viszont a többiekkel ellentétben Soros rengeteget - pénzt, energiát - fektet be, tesz vissza a társadalmakba, a társadalmak demokratikus fejlődésébe, a túlhatalom kontrollálásába. (lásd Magyarország)

Ellenben itt van pl. ez:

Bizonyíték, hogy Orbán hazudik, Soros meg nem

b1.blog.hu/2020/11/20/bizonyitek_hogy_orban_hazudik_soros_meg_nem#more16292386

Kocsis "MIÉP" Mátéról a volt főtanácsadója: "Egy gazember nyálkás csicskája vagy"
sgl
Nézzük csak FT cikkben mit is írnak!
..
"Amit a két ország csinál, az sérti lakosságuk túlnyomó többségének érdekeit, ugyanakkor javarészt a két kormánypárt szűk törekvéseiből fakad. A magyaroknál az uniós pénzek Orbán családtagjainak és közvetlen embereinek a zsebét vastagítják. Így az élénk tiltakozást annak kell tekinteni, ami: egy nem működő politikai rendszer zavarának, az ágálásnak pedig nincs más célja, mint hogy hangot adjon a két túlhatalommal rendelkező főember személyes démonjainak és megszállottságának. Egyébként annyira nem működik a rendszer, hogy még csak nem is próbálják meg leplezni.

Orbán ismét előhozakodott az összeesküvés elmélettel, mármint hogy az EU Soros kottájából játszik, mert a bevándorlók befogadására akarja rákényszeríteni az országot. Ilyesmit nem mond egy jóhiszemű politikus. De nem szabad lebecsülni, hogy milyen súlyos következményekkel jár az ellenállás, aminek a kiindulópontja, hogy a politikus megszállja az államot. Ehhez megfelelő eszköz, hogy mind ő, mind Kaczynski úgy tünteti fel: csak a szuverenitást, a kereszténységet és a nemzeti identitást védelmezi."
...
Mimtha pont azt, gecziék maguknak lopják el a pénzt.
egy kis sajtószemle ahol tökéletesen lelplezik a pinaszáju és a többi szarosszájú hazaáruló fideszmaffiózó hazudozásait:
nepszava.hu/3100243_szabad-szemmel-orban-es-a-pis-cinikus-reakcioja-illusztralja-milyen-messzire-kerultek-mar-a-kozosseg-alapeszmenyeitol
sgl
" erről a köcsögről minig ez ugrik be:
Amikor több éve, a Lendvai utcában a fidesz székháznál tíltakozott az ellenzék, felmásztak az erkélyre aztán be is mentek egy hátsó bejáratnál, akor volt egy kis zúzódás: betört egy ajtó üvege.
A szopósszájú Kocsis mÁTÉ ÚGY KOMMUNIKÁLTA, HOGY AZ évszázad legnagyobb rombolását vitte végbe az ellenzék sok milliós károkozással.
Bírósági tárgyalás, -> kiderült egy ablak tört pár 10 ezer ft kárral és azt is a fideszcsürhe tette, semmi kárt nem okozott az ellenzék.
Na ennyit a pinaszájú igazságáról."
csipetke
Melegmálé vajon hallott arról,hogy már az EU teljesen máshogy kezeli a migránskérdést?Mert valaki elmondhatná neki...
Soros piszkos pénzéről meg a gazdáját,szájert,dajcstompit,kövér elvtársat,schmittmarist, kósa louit,habonyt,stb..kéne megkérdeznie. Az viszont Soros óriási vétke,hogy tolta pénzzel ezt a retkes bandát,ha nem teszi,ma nincs fidesz,nem kéne mérgelődnünk miattuk,és nem a béka segge alatt lenne az ország
kissé felnőttem
jó tanitvány volt a gazdán is akkor és ott. itthon nézz köröl kubában is jobban élnek már
kissé felnőttem
ez a majom kocsis is, meg a pénzosztásnál, lesz ennek böjtje kis bunkó
Giovanni Alba
Senkinek nem jut eszébe ilyenkor megkérdezni, ha Soros Györgynek valóban akkora hatalma van, hogy a zsebében az egész EU vezetősége, ráadásul még mérvadó politikusok is (mindenki aki orbicsek ellen szót emel), akkor még csak csettintenie sem kellene, elég lenne egy homályos célzás, és miviktorunk eltűnne egy ködös hajnalon, nyom nélkül. Akkor hozzá képest Magyarország jelenlegi kormánya csak egy bosszantó apróság, amely már hosszú ideje személyében is sértegeti azt az üzletembert, aki alapítványai által támogat hátrányos helyzetű embereket.
www.opensocietyfoundations.org/newsroom/open-society-foundations-and-george-soros/hu
A másik kérdés, amennyiben "migráncsokkal" árasztja el például Európát, hogy a nemzeti kormányok összeomoljanak, gazdaságuk csődöt mondjon, abból egy üzletembernek mi a haszna? Neki prosperáló gazdaság kell, árutermelők és fogyasztók, kereskedelem, nem pedig káosz és összeomlás.
Hihetetlen, hogy mennyien vevők még mindig a gyűlöletkeltő hablatyra. Az egy nagy igazság, hogy sokan lelkesen követik azt a vezért, aki felmutat egy gyűlölendő ellenséget, aki minden baj és keserv okozója. Nem az egyéni lustaság és beletörődés, nem az ésszerű gazdálkodásra való képtelenség a nyomor oka, hanem a patás ördög, akire a bölcs vezér rámutat. Egyik hőbörgőnek sem jut eszébe, hogy akár már holnap ő lehet a "kiválasztott", az áruló, a rendszerünk aláaknázója. A gyűlölet társadalma senkinek sem jó, bár néhányan hasznot húznak belőle. Ideig-óráig.
Nessy
@Giovanni Alba: Orwell: 1984. Napi gyűlölet negyedóra!
Úgy mellékesen hiányos a mögötte lévő felirat a falon! "Nekünk Magyarország PÉNZE az első!"
tudode
Úgy tűnik, hogy az O1G vakcina megzavarta a bársonyhokedli pályázónak a vállon felülijét, mivel
.
------ Ezzel a levéllel kért pénzt Orbán Viktor Soros Györgytől
24.hu/belfold/2018/03/31/orban-viktor-levele-soros-gyorgyhoz-osztondij/
---------------------------
.
Aztán a galeri lenyúlta a tiszteletreméltó Soros Györgyöt, aki átélte a II. világháborút, és a származásával kapcsolatos megaláztatásokat, és a több ezer támogatottjából egy harap bele a segítő kézbe, aki nélkül az egész galeri nagy senki lenne
.
-----Itt a lista, mennyi pénzzel támogatta a Fideszt Soros György
.
www.nyugat.hu/cikk/fidesz_soros_adomanyok
-----------------------------

A helyzet úgy áll, hogy a piros pacsis pasi kirúgta az IMF-et, az EU-t sem kímélve, visszaélve a hatalmával, nem szereti az ellenőrzött lóvét, ezért már bebiztosította magát a Paks2, a Budapest-Belgrád selyemút mellé
.
---- Dübörgünk – 900 milliárd forint hitelt vett fel a kormány
muon.hu/duborgunk-900-milliard-forint-hitelt-vett-fel-a-kormany/
.
""""Magyarország 2,5 milliárd euró (900 milliárd forint) hosszú lejáratú hitelhez jutott a múlt héten, az Államadósságkezelő központ szerint 2021-ben lejáró devizahiteleket finanszírozná ebből az ország, ennek ellentmondva Orbán pénteken a tervezett uniós beruhazások B terveként beszélt a brutális hitelről."""
-----------------------------
.
És nincs aki rácsapjon a tapogatójára a lejmolás miatt a kleptokratának!
sgl
Csak kérdem, nem kéne 5 percenként a pofájába tolni a geczikirálynak??
OgV 2001: " Több milliós bevándorlót kellene MO-nak a következő 5 évben befogadnia, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét!"
OgV 2015: " A a gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad rá úgy tekinteni mintha bármi haszna lenne ...!"
img.index.hu/imgfrm/1/1/8/2/MED_0013661182.jpg
nezelodo
A Matildka ugyanilyen "egyenesen" tolta a képébe a kérdést feltevő képviselőnek, hogy nem zárják be a dobai szociális intézményt, és aznap este már a környező kisvárosokban az utcán voltak a szélnek eresztett ápoltak. Ja a "zemberekért" tették, és azokért hazudnak úgy mint ahogy a fő ellenségükről állítják, "reggel, délben és este, hazudnak minden hullámhosszon". Ja ezt a szöveget is lopták, mint az erőművet, csak ezt Örkénytől, 1956- ból, amely leveréséért még a mai demokratikus vezetők némelyikét is jutalmazták.
sgl
Nézzük csak szegény legényből:
img.444.hu/orb%C3%A1n-interj%C3%BA-1989.jpg
Hogyan lett MO egyik ha nem a legzadagabbja O1G.
Összelopták magukat nem kicsinyt, nagyon!
ómió
Nem kell izgulni! Magyarországot az efftársak már azelőtt is elárulták! Soros gazdi "csak egy új ösztönző"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.