Varga Mihály rendkívül kínos pillanatokat élt át az Országgyűlés hétfői ülésnapján..---- Mesterházy Attila szocialista politikus hétfőn a Parlamentben – tőle nem megszokott módon – papírból kezdte felolvasni hozzászólását, ami valahogy így szólt:-------------- „Az EU gyengeségei közé tartozik, hogy nem tud a saját maga által vallott értékeknek és elveknek érvényt szerezni. Egy országnak – amíg csak törekszik az unió tagjává válásra – komoly feltételrendszernek kell eleget tennie, a jogállamiság, a demokrácia, az emberi és kisebbségi jogok betartása terén. Tagként azonban már nincs ilyen szoros kontroll az országok felett. Ennek oka leginkább abban keresendő, hogy az unió intézményei félnek beavatkozni egy-egy kormány belügyeibe. ----------Mesterházy egy perces viszontválaszában azt mondta: miniszterelnök-helyettes úr, ha jól értem, nem ért velem egyet. Ez csupán azért érdekes, mert amit én felolvastam, az szóról-szóra a Fidesz európai választási programja. Majd felmutatta a...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Így működik egy politikai szélhámos, aki fölgyütt Pöstre szerencsét próbányi, és átvette a parancsnokságot
.
------ Beleszédültünk, amikor végignéztük, hányszor váltott irányt Orbán
www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y&t=2s
--------------------------------------
.
Szörnyellák!!! Azok is, akik behúzzák a bazi nagy ikszet!
RonaGyuri
külön érdekesség, hogy a derék matyar média nem figyelt fel erre!!! =))
Nessy
Ebből is látszik, mennyire ismerik a fideszesek a saját programjukat! Saját??? Orbán Viktor akkori programja! Ez is olyan nála, mint a: ha egy kormány alatt az euró 300 forint fölé megy, annak a kormánynak le kell mondani! Most egész jól el vannak a 360 forintos árral! Még van egy, két mára már letagadott szövege Orbánéknak, ellenzéki idejükből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.