Az Országgyűlés Igazságügyi bizottsága támogatta azt a módosító indítványt, amely szerint az országos listaállítához 71 egyéni jelöltet kell állítani. Ha ezt a Parlament is elfogadja, az ellenzéknek nem lesz más esélye, csak a közös lista.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Akkor ezt most külön meg is köszönöm a fidesznek!
Végre kiderül, hogy a balfasz ellenzék tényleg akar-e dolgozni, vagy jó nekik a meleg szarban ücsörögni közpénz milliókért.
George Clooney többet tett Magyarországért az elmúlt két napban, mint az ellenzék az elmúlt 10 évben. Rajta lúzerek, kaptatok egy hatalmas esélyt a bizonyításra. Ha nem éltek vele, kaszákkal fog kergetni a magyarok túlnyomó többsége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ameddig legalább egy millió olyan szavazatra számíthat a fidesz, akik nem vállalják a döntésük ódiumát, addig neki ez tiszta haszon! Még egyébként is van egy év, addig pár némi "technikai" korrekció várható! Nem ok nélkül törölték el első lépésben a két fordulót! Már most is sok, csak pár fővel rendelkező pártocska létezik, plusz majd megint fizetik a kamu pártokat. Esetleg nem 49%, hanem már 20% is elég lesz a 2/3-hoz.
Peller Anikó
@kereső: Légyszíves magyarázd el mire jó egy ilyen országban a bojkott? Egy demokratikus országban lehet, talán. De nálunk semmi se történne, a fidesz tíz ujjal mutogatná, hogy lám, nem dolgoznak meg a pénzükért. Külföld? Leszarják a hülye magyarokat, akik hazudós lopós csaló vezetést akarnak maguknak.

Kérlek, tessék:
kereső
@Peller Anikó: A bojkott nem "demokratikus" országba való. A bojkott- az ellenzéki pártok parlamenti bojkottja éppen ennek a "látszat"-Patyomkin parlamentnek a leleplezését szolgálná.Mert ez itt már nem parlamentáris demokrácia- és azzal, hogy a z ellenzék még mindig a demokratikus játékszabályok szerint próbál meg játszani, segit leplezni az orbáni valóságot, a NER valódi arcát.
Amúgy meg most nem röhög rajtuk/rajtunk mindannyiónkon a fideSS? Dehogynem. És akkor már valami haszna is lenne. Minek szinlelni, hogy az ellenzéknek van szava ebben a parlamentben? Mert azt mondod, hogy van? Egyébként meg a fideSS rendszeresen bojkottálja azon parlamenti bizottságok munkáját,amelynek ellenzéki elnöke van, vagy ha az ellenzék kezdeményez parlamenti vitanapot. Jajj de jó, hogy ez igy van- de az ellenzék ezt nem teheti meg- szerintetek.
SystemError
Hát akkor szépen mindenki feladja a politikai önérzetét és egy pártba olvad mindenki és akkor az az egy párt lesz köteles mindenhol jelöltet indítani...Ráadásul ez a választók előtt is leegyszerűsítené a dolgot. Így talán 2/3-ra is lenne esély a magas mozgósítás miatt. Az első törvényekben pedig újra kell írni minden törvényt és visszaállítani a jogállamot és a parlamentális demokráciát. Technikailag úgy is ez lesz az összefogással is... Ennek szerintem több értelme van, mint passzívan kivonulni és várni a nem tudom mire.. Orbán alig várja, egy percig nem érezné rosszul magát.

Ha ennek, ne sajnálja majd senki Orbán, ha nagy szemekkel pislog. Emlékezzünk majd minderre és a tömeggyilokra ami részben miatta állt be..
Peller Anikó
@kereső: Ez mind oké, de azt írd meg légyszi, szerinted mi lenne a haszna a bojkottnak.

Mindenhol korlátlan hatalmat szerzett a fidesz és teljesseggel leszarja, hogy te kivonulsz vagy nem. Azt írtad: "És akkor már valami haszna is lenne."

Ezt szeretném látni, mi lenne a haszna. Azon túl, hogy mindenki látná, hogy kivonultak. Egyébként nem látná mindenki, sőt. Néhány százezer ember látná? És?
Sámannus
A takony szilárdságú gránittal kitörölheti a Fülesgulyás a valagát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.