Szerinte lassul a járvány.

Müller Cecília reménykedik – Ezt tartja pozitív eredménynek

A fertőzöttek számának növekedésével számítani kell arra, hogy az elhunytak száma némi késéssel növekedni fog, tette hozzá. Ugyanakkor Müller figyelemre méltó eredménynek nevezte azt, hogy az előző naphoz képest többen gyógyultak meg a Covidból, mint ahány új beteget regisztráltak.

Az országos tiszti főorvos szerint igaz, hogy emelkedő tendenciát mutat a járványgörbe, de egyfajta lassulás vehető észre.

December elején dönt a kormányzat ismételten arról, hogy az ünnepekben milyen szabályok lesznek érvényesek, emlékeztetett Müller Cecília.

Forrás: 24.hu

Kép: kormany.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Miért kell ezt a nyomorék Cecíliát hallgatni?? Mikor mondd már le ez a szélhámos!!?? Én tőle is meg a Győrfi től is már hányingerem van,ha meglátom őket!!!
Nessy
@simmering73: A remény hal meg utoljára! Előtte még sok beteg, de az nem nagy gond!
kereső
Reményt keltő? Micsoda? Az, hogy az elvégzett 16 ezer tesztből 40% pozitiv? Normális maga hölgyem?
Borsó
Szerencsétlen zsebrevágott szócső. Némi baksisért nyilatkozik ő bármit, amit megparancsol neki a gazdája.
kereső
Egy hét alatt hat egészségügyi dolgozó halt meg. És a tisztifőorvosnak csúfolt hölgynek szeme sem rebben a hazugságáradatban.
esperanza
@kereső: Valahogy meg kell magyarazni a karacsonyi lazitast...
kereső
@esperanza: Ezért mondom, mivel a kormányra nem számithat senki- mindenkinél magánál a józan értelem, és döntés . Nagyon nehéz ez- de saját és szerettei érdekében most meg kell tenni. Tényleg nem kell napokat plázázni, mintegy kirándulás képen. Legyen ez visszafogott, kicsit otthon ülős ünnep(és készülődés)- ,hogy esetlegesen jövőre majd legyen még kinek ajándékozni, és legyen még kitől ajándékot és egy ölelést kapni.
esperanza
@kereső: Kulfoldon elek, megsem fogok(tudok?!?) hazautazni egyedul elo 90 eves edesanyamhoz. Pedig...
kereső
@esperanza: Szomorú. Sajnos nagyon sokan lesznek az idei Karácsonykor igy.Nem tudom mennyire "szokta" meg Édesanyád a magányt- mert ha igen, akkor jobban el tudja fogadni. Vannak!! ismerőseim (igy többes számban), akiknek ez lesz a első karácsonyuk egyedül. Igaz ők fiatalabbak, és lelkileg fel tudnak erre készülni- ha nagyon nehezen is.
esperanza
@kereső: Sztem 60 ev hazassag utan nem igazan lehet megszokni a maganyt. Most 4-ik eve, hogy egyedul lesz, pont ezert szerettem volna hazautazni. En 39 eve kulfoldon elek, ahhoz hozzaszokott (ha nehezen is), de Neki a karacsony az KARACSONY volt amig Edesapam is elt.
Lepényleső
Laikusként nem nekünk kellene reménykednünk,neki pedig szakemberként hozzáértéssel,biztos kézzel dolgoznia,
hogy ezáltal is nyugtassa háborgó,esetenként kétségek között tépelődő lelkünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.