A telex.hu munkatársai figyelemre méltó videót tetté közzé arról, hogy Orbán miniszterei és a párt elit tagjai miként nem akarnak tudomást venni a magát a keresztény erkölcsiség és normalitás letéteményeseként meghatározó Fidesz legújabb szexbotrányáról.

Szájer-szexbotrány: így sunnyogják el az Orbán-kormány keresztény erkölcsiségre oly sokszor hivatkozó vezető politikusai a legkézenfekvőbb kérdéseket

Mint beszámoltunk róla, a rendőrség a sajtó érdeklődése után kordont vont Orbán Viktor palotája köré. A kormány ülése szerdán kezdődött a Karmelita kolostorban.

Az Alaptörvény, ezzel együtt az Orbán-rendszer erkölcsi hitvallását megalkotó Fidesz-alapító Szájer József botrányáról egyebek mellett itt és itt írtunk.

Itt nézhetik meg a telex.hu videóját.

Cikk- és címlapkép: telex.hu, Youtube

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Kövér véleménye Szájerről:
,,A normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak. A „normális homoszexuálisok” alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között."
,,Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak."

,,Bayer Zsolt: Jelentsük ki büszkén, hogy homofóbok vagyunk!"

,,Semjén ugyanis pártja küldöttgyűlésén arról beszélt,

aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re"

Ez mára átértékelődött, a szakállas bácsik beköltöztek a fideszbe! :))))
jó dolog ez az internet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
"Elsunnyogják"? Mit nem fröcsköltetek még szét, efftársak?! Húzzatok bele!
Józsipapa
@ómió: fröcskölni szájer fröcskölt, mikor töcskölt pénteken ...
Aki Én
0:07-től az eresz közeli nagyon nagy poén :))))))
Aki Én
@ómió: Nem érzed te bolsi huligán, hogy ezt a hatalmas botrányt, kötelességük lenne kommentálni a közvélemény felé, akiknek tulajdonképpen a beosztottjaik, és tartoznak ezzel?
Nem, mert buta bolsi vagy, és neked ez természetes a bolsi fidesz esetében? Pont, mint az átkosban, melyben nevelkedtek, kiszolgálták ugyan ezek?
Így értem...
Giovanni Alba
@ómió: Válaszoltak? Nem. Fülüket-farkukat behúzva sunnyogtak? Igen. A miniszterelnök helyettese csodálkozott, miért is kellene véleménye legyen egy egy párttársa botrányos ügyével kapcsolatban. Ő a miniszterelnök helyettese. Az, hogy a kormányszóvivő nem tud mit mondani addig, ameddig meg nem kapta a direktívákat, az érthető, de a kormány második emberének legyen véleménye, különben egy gerinctelen kesztyűbáb.
Most a tied a terep, lehet visszafelé mutogatni, előszedni mindenféle egyáltalán nem idetartozó ügyeket.
A témához tudsz-e valami értelmeset hozzászólni?
A kérdésemre tudod.e már a választ?
Aki Én
Kövér véleménye Szájerről:
,,A normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak. A „normális homoszexuálisok” alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között."
,,Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak."

,,Bayer Zsolt: Jelentsük ki büszkén, hogy homofóbok vagyunk!"

,,Semjén ugyanis pártja küldöttgyűlésén arról beszélt,

aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re"

Ez mára átértékelődött, a szakállas bácsik beköltöztek a fideszbe! :))))
jó dolog ez az internet...
ómió
@Józsipapa: Te tartottad a gyertyát, hogy ilyen "jólértesült" vagy?
ómió
@Aki Én: Bolsi faszkalapként taglalhatnád már, mi abban a "hatalmas botrány", ha valakiről kiderül, hogy homokos!? Na és? Akkor a buzik "támogatása", amit egy-egy "prájd" előtt és közben tanúsítotok, az is hazugság? A Fideszben ez magánügy! Nem "prájdolnak vele", mint nálatok és nem verik miatta a nyálukat, ahogy ti most! Mit kell ezen "megmagyarázni" és miféle "tájékoztatás" kell róla? Idióta bolsi tetü vagy, még, ha másra hazudnád is!
ómió
@Giovanni Alba: Válaszomként olvasd el fentebb, az "Aki Én" efftársadnak írott soraimat!
Giovanni Alba
@ómió: Figyelj ide goromba pokróc! Bármennyire is felbosszantottál bődületes ostobaságaiddal és rosszindulatú bejegyzéseiddel, én nem beszéltem hozzád ilyen hangon. Ezt a stílus(talanság)-ot tartogasd a családodnak.
A témához : fordítva ülsz a lovon kicsi huszár. Egy európai parlamenti képviselő Brüsszelben az országát képviseli. Ne szegje meg a kijárási tilalmat. Ha már megszegte, ne orgiára menjen. Ha már elment, jól érezte magát, de a rendőrség megzavarta az eseményt, akkor ne próbáljon elmenekülni. Főleg ne (feltehetőleg) ruhátlanul, egy lefolyócsövön lemászva, egy hátizsákkal, amiben némi kábítószernek minősülő tabletta van. Nem az a baj vele, hogy másként éli meg szexuális életét mint mások, hanem az a baj, hogy közben egy olyan párt alapító tagja, prominens képviselője, amely párt fennhangon hirdeti a másként gondolkodók társadalomból való kitaszítását.
A fidesz, mint keresztény, konzervatív, jobbközép párt önmeghatározásuk szerint, hogyan tűrhette évtizedeken keresztül ezt az álszent, képmutató magatartást?
"Tetszik" ahogy dühöngő törpeként szórod az átkaidat mindenkire, aki ellentmond neked. Hisztizel, dühöngsz, elmondasz mindennek, ami csak felvillan sötét elméd vetítővásznán, alaptalanul rágalmazol. Remélem toppantasz is néha.
Másodjára-harmadjára elolvasva szösszeneted, már nevetni is tudok rajtad. Egy medúza vagy, mérges, csalánozó és agyatlan.
simmering73
@Aki Én: "...aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze..." az nyugodtan szóljon Szájer bácsinak.
Aki Én
@ómió: Egyre szarabb a stílusod, te csalódott bolsi huligán. Ebből a történetből sem értettél meg semmit, ahogy azt már megszoktuk. Nem a Szájer buzisága itt a meglepő, mert azt tudta mindenki évek óta, elég rátok nézni.
A baj a fidesz hazugságaival, megtévesztéseivel van, meg azzal, hogy ez a díszbuzi a saját melegtársadalma ellen harcolt, miközben fartúró volt. Csak azt nézd meg te suttyó, hogy az elmúlt néhány hónapban miket mondtatok , ezek szerint saját magatokra :) És most miket hazudoztok, az sem semmi, jókat nevetünk.
De ez most gyönyörűen a pofátokba hullott, végre megjött a bizonyíték arra, hogy aljas hazug, álszent pondrók vagytok, kiknek a buzisága a legkisebb bajuk. De ez csak az újszülötteknek új.
ómió
@Giovanni Alba: Szóval, "normakövetőnek" kellett volna lennie, ahogy a bolsi tetübandátoknak! A moszkvai segg helyett, ott a brüsszeli és, ha elfogadod, te vagy a "jani"? Kár, mi, hogy nem állt efftársnak!? Akkor most semmi gond nem lenne vele! Az "iránymutatásodhoz" azonban, társul egy "rossz hír" is: minden brüsszeli EP képviselő, aki ott van, nemcsak a választóit képviseli, de - a bőréből kibújni képtelen lévén - önmaga is! A pártja, egyébként - bárhogy hazudod is rá - senkinek nem hirdeti a társadalomból való kitaszítását! Ezt is "összetévesztetted" a saját bolsi mocskotok "direktíváival"? Sőt! A "pártja" még csak nem is egy lélekbúvár hazugságvizsgáló, aminek az egyénről mindent tudnia kell! Tudom, nálatok, bolsiéknál ez pont fordítva van - már csak a rákosista, kádárista "hagyományok" szerint is, de a Fideszben, úgy tudom, ez nem divat! Aki meg itt hisztizik és csinálja a "fesztivált", az is a saját bolsi tetübandád, az a "prájdimádó", még, ha rám hazudnád is!
ómió
@Aki Én: Szedálási szüneten vagy, bolsi fajtetü? A tetves bolsiságodat ezért hazudod egyből a másikra? Nem a Szájer buzisága a téma? De, hisz azt nyaljátok nyálcsorgató pofával reggeltől estig! Ő "harcolt" volna a saját "melegtársadalma" ellen? Mennyiben? Mit tett ellenük? Hiszen ezügyben meg se mukkant! És ez a nonszensz hogyan függ össze a "Fidesz hazugságaival"? Úgy, hogy összevissza ráhazudtok mindent? Hát, hacsak úgy nem! Ha meg aljas, hazug, álszent pondrókat látnál, tekints a tetü efftársaidra és nézz a tükörbe!
Giovanni Alba
@ómió: Mondd te medúza, van neked valami szövegszerkesztőd, ami véletlenszerűen előtalált szavakból ír mondatokat előzetes szűrők alapján? Az egész mocsoknak amit idehánytál, annyi értelme van, mint fél marék tarka lepkének.
Mesélj, milyen az élet agy nélkül?
És még egy, tudod-e már a választ a kérdésemre?
Clavigo
@ómió: Nézz tükörbe te kretén,,,,,Kaleta nertársad fog vissza vigyorogni rád... Nagyon hülye vagy..
kereső
Ez nem szex -botrány. Ez erkölcsi, és hitelességi botrány, mely hazugságok és álszentségek egész sorát mutatta meg.. A meztelen schegg a NER igazi arcát mutatta be.
Giovanni Alba
@Aki Én: Te figyelj, kolléga. Van itt egy figura, habzó szájjal, elvakultan, foggal-körömmel védi szájert, már-már imádattal magasztalva azt a szent embert, mi vagyunk az alja nép, akik kígyót-békát kiabálunk rá. Szerinted hallotta a bajer-sóban azt a szellemes hasonlatot zsocától, hogy most le kell nyelniük ezt a szőrös varangyot? (tényleg van ilyen állat, nem varangy, de szőrös és béka) Trichobatrachus. Nekem meglehetősen áthallásos volt ez a beszólás. Szóval ez a figura eszét vesztve ordibál, te is, én is a megcélzottak között vagyunk. Azért az meglehetősen ironikus, hogy egy eszét vesztett őrjöngő követeli ki, hogy véd és dacszövetségre lépjünk.
ómió
@Giovanni Alba: Értelmezési nehézségeid vannak, fajgyökér? Ha az agy nélküli életre bővebben vagy kíváncsi, kérdezd ki "Aki Én" efftársadat! Ő már évtizedek óta "azt űzi"! Látom, te is arra "váltanál"! Könnyű lehet: nincs eszed, nem kell gondolkodnod! Bár ebbe már így is gyakran "belehúzol"!
ómió
@Clavigo:Kaletát ti alkalmaztátok először diplomata státuszban, fajkretén! Fel se tűnt? Akkor még "jó efftárs" volt, most meg a Fideszre hazudandó?! Nem ártott még meg a bolsi hazudozás? Szóval, attól, hogyha te tükörbe nézel és Gréczy efftársad vigyorog vissza rád egy nudiszelfi keretében, nem feltétlenül muszáj azt másra hazudnod! Vagy efftársilag igen?
Giovanni Alba
@ómió: Mi van amőba? Továbbra is belekötsz mindenkibe, a lehető leggusztustalanabb módon? Azt mondod tehát, nincs eszed, nem kell gondolkodnod? Én is erre tippeltem, bár egyre kevésbé valószínű, hogy te próbálkozol az írással. Sokkal inkább tűnik úgy, hogy csak visszaadod azt, amit a szádba adtak.
A kérdésre a választ tudod-e már? Vagy elfelejtetted a kérdést magát? Nem lennék meglepve.
Giovanni Alba
@ómió: Ha már Kaletát szóba hoztad, habár nem tudom, hogy kerül a bocskor a stelázsira ...
Tanulmányai
Általános iskolát a székesfehérvári Vízivárosi Általános Iskola jogelődjében végezte el. Középfokú tanulmányait 1989-ben a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban kezdte meg. A pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte el diplomata tanulmányait. Jogi szakvizsgáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tette le. Angol és német nyelvekből felsőfokú nyelvvizsgája van.
Munkássága
2001-ben felvételizett sikeresen a Külügyminisztériumba, ahol kezdetben az Amerikai Főosztályon dolgozott. Ezt követően külszolgálaton kezdett dolgozni Los Angelesben, hazatértét követően újra az Amerikai Főosztályon vállalt munkát. Ezt követően a Külügyminisztérium, majd az Igazságügyi Minisztérium sajtófőnöki pozícióját töltötte be. A sajtófőnöki pozíciót követően a Külgazdasági és Külügyminisztérium Latin-Amerika és Karib-térség Főosztályán vállalt munkát. 2017-ben kinevezték – a 2006-os bezárását követően újra megnyitott[6] – perui magyar nagykövetség élére, majd 2018-ban – Magyarország limai nagykövetségének vezetésére kapott megbízása érintetlenül hagyása mellett – megbízták a bolíviai képviselet ellátásával is. Mindkét megbízatása alól 2019-ben mentették fel.
Az első Orbán-kormány a rendszerváltás utáni negyedik kormány volt 1998–2002 között
Olvasd össze te szerencsétlen. Ezt a jó magyar keresztény nevelést kapott gyereket az első orbán kormány idején alkalmazta a külügy.
Igazán körülnézhetnél mielőtt elkezded a fröcsögést.
Szánalmas, egybites amőba vagy (hétköznap medúza)
namihami
Ez nem szexbotrány! Ez építkezési botrány. A belga hatóságok építkezési szabályainak botránya. Mert csak a libsi hivatalok engedhetnek egyáltalán olyan épületeket építhetővé tenni, amin még egy drogos, fideszes buzi se tud elég gyorsan lemászni a rendőrség elől.
Na, ez az igazi botrány!
tudode
A megtévedt báránykák
.
---...Magyarországon éppen megszüntetik az önkormányzatiságot
444.hu/2020/12/05/magyarorszagon-eppen-megszuntetik-az-onkormanyzatisagot
--------------------------------------
.
Ha a fasza gyerek, akinek halvány gőze nincs az önkormányzati melóról, ki kéne találni, ha nem sugározna belőle a bosszúÁLLÁS/ÜLÉS!
Clavigo
@ómió: Buzika,,,,Neked fel sem tűnik ,,hogy felsőcsutkai Putricelli valagát nyalod ,,lassan 10 éve ? Apropo,,,,a felsőcsutkai Rihes Gazdádat nem kéne már àtvilágítani,,, ( nemzetbizt. szempontok alapján ) ??? Lehet ,,hogy ezt a Majmot is töcsköli valaki...
ómió
@Clavigo: Felbugyogott belőled a bolsevik latrina, fajkretén? Vagy "csak" adod, mi önnön lényeged: a mocskot és mocskolást!? Ha buzikát szeretnél látni, nézz a tükörbe!
ómió
@Giovanni Alba: Fajkreténséged még mindig nem küzdötte le az értelmezési problémáit? Talán kisebb dózisban kéne szednie a bolsevik értelmezésgátlót! Majd utána - ha értesz is valamit a hozzád írottakból - rinyáljál, tetüfi! A Kaleta "önéletrajzból" meg valahogy "kifelejtetted", hogy a külszolgálatát 2002. után, immár a bolsi regnálás időszakában kezdte (úgy próbáltad ezt a Fidesszel összemosni, hogy "Ezt követően...", de nem sikerült "jól eldugnod"), szóval, ti, efftársak küldtétek őt ki külszolgálatra és nem voltatok képesek "pedósága" előzetes felderítésére??! Nafene!!! Inkább mindent a Fideszre hazudtok, tetübandája!? Egyébként a "bocskor a stelázsira" úgy került, hogy erről éppen Clavigo efftársaddal váltottam szót, de úgy látszik, ezt se fogtad fel, inkább magadra vetted. Szóval, az értelmezésgátlódat vedd kisebb dózisra és a végén talán még majd itt-ott meg is értesz valamit!
Sámannus
Van még a nerben Szájer féle moslékhoz hasonló disznóság, ez a vadászat. Az aztán a keresztény mocsok ami ott megy. országdúlás,gyilkolás, tivornyázás pénzszórás. Az önkormányzatok csak lesnek mi folyik ilyen címen..
Giovanni Alba
@ómió: Mi van amőba, felhorgadt a büszkeséged? Nem én mosom össze a dolgokat, hanem a fidesz regnálása idején alkalmazták a jóembert a külügyben. Mennyire volt alapos az előzetes átvilágítás, erről mesélj. Az életrajzot kimásoltam csak neked, csak most a wikipediáról, nem én írtam, ha még ezt sem vetted volna észre.
Gyökérséged többi összetevőjéről most nem ejtenék szót, bár eléggé alpári a szóhasználatod. A te köreidben ez dívik? A családdal is így beszélsz, mint ahogy egy ismeretlennel?
Giovanni Alba
@ómió: Megfeledkeztem a szokásos zárómondatról
Mondd, a kérdésemre tudod már a választ?
ómió
@Giovanni Alba: Megint alulmaradtál az értelmi fogyatékoddal szemben, bolsi fajkretén? Magad írod, hogy "ezt követően külszolgálaton kezdett dolgozni Los Angelesben"! Csak azt "felejtetted onnét le", hogy az az "ezt követően" már 2002. után volt, immár a ti bolsi regnálásotok alatt! Magyarul, magatokon kérd számon, hogy külszolgálatra "mennyire volt alapos az előzetes átvilágítás"! Ne engem, hanem az efftársaidat meséltesd erről, idiótája! Stílusbeli "érzékenységedről" meg csak annyit: messzemenőkig igyekszem alkalmazkodni az "itteni módihoz" Túl jól sikerült? A kérdésedre adott választ meg, majd, ha több eszed lesz, megérted!
Giovanni Alba
@ómió: A kérdésemre nem adtál választ, hőbörögsz szokás szerint, a szennyesedet próbálod rám tolni.
Vicces látvány egy diadalmámorban úszó medúza, de ez nem leplezi el ostobaságodat. A kérdésemre továbbra sem adtál választ, mert az nem válasz, hogy én nézzek utána az általad bedobott oximoronnak.
Nem tisztem magyarázkodni a Martonyi vezette külügy személyzeti politikája miatt, őt faggasd, hogy milyen munkaköri alkalmassági próbákat alkalmaztak. Ha ezt megemésztetted, akkor gondolkodj el azon, hogy miért nem rúgta ki az új kormány a régi kiszolgálóit, és miért maradhatott a helyén az újabb kormányváltáskor.
Ó, igen, miért is kellett ezt az áldott jó embert hazacsempészni? Miért kellett az ügyet elsunnyogni? Miért kellett az ezt megszellőztető Indexet beszántani?
Mennyi kérdés, igaz, egysejtűkém?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.