Összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is.

Fekete pókhálók, izzó szemű koponyák és falra festett ördögvillák fogadták Szájer Józsefet péntek este, amikor belépett a fiatal doktori hallgató, David Manzheley első emeleti lakásába – írja a Blikk.

A lap szerint Szájer nem volt meghívva az orgiára. David, a házigazda saját bevallása szerint nem ismerte őt korábban. Eredetileg csak 10 vendéget hívott meg a korlátozások miatt, arra kérve a barátait, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is. 

A helyszínről készült képeket ITT is meg lehet nézni.

A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót

– mesélte David a belga HLN hírcsatorna riporterének, aki a megjelenés előtt a Blikkel is megosztotta a hallottakat.

Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

– mondta.

David egy percig sem leplezte, hogy a vendégek egy szexpartira jöttek.

Számos nemzet tagjai voltak a vendégek között, mert – mint mondta – a közösség igen kiterjedt. Azt azonban tagadta, hogy drogot is fogyasztottak volna.

Megszólalt a brüsszeli szexparti szervezője

Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, és persze, közben a vendégek egymással szexeltek. Nem hiszem, hogy ez büntetést érdemel

– mondta. Hozzátette: a rendőrök nem mutattak neki házkutatási parancsot.

A belga ügyészség szerint a szomszédok hívták ki a rendőröket, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Amikor este fél 10 körül betörték az ajtó: a képviselő kimászott az ablakon, majd – az ereszcsatornába kapaszkodva – leereszkedett az utcára.

A lap beszámolója szerint Szájer keze erősen vérzett, mert a menekülés közben felsértette. A hátizsákjában a rendőrök drogot találtak, bár Szájer a közleményében azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett oda.

Cikk- és címlapkép: AFP

(blikk.hu)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
@Béla333: emlékszünk amikor Pikóék választási rodából volt egy fénykép egy újságban - a képen pc és egy táblázat,- a rendőrségnek elég bizonyíték volt nyomozzanak, a fideszhúgyaguaknál meg a kép döntő bizonyíték volt.
Aztán a az ügywet ejtették, semmi sem volt.
Most védik Szájert minden bizonyték ellenére.
Agyhalottak ezek, soha nem fognak máshová szsvazni nekik a fidesz az egyház a pápa a geczi és a vallásuk: mindenkit gyűlölni aki nem fideszvakhitű.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Eladott Ország: Az nagyon régen volt. Akkoriban még egy parlament melletti kis kávézóban dedikált kokódilere volt a képviselőknek..aki szünetekben volt elérhető számukra..:). Régen volt, amikor még kis közösségek éltek csak ilyen szerekkel és a szórakozóhelyek tekintetében is kevés ilyen hely volt, ezért tök különféle emberek is ismerték egymást. a kis közösség miatt.ilyen hely volt a "Tilos az Á" akkoriban..
hu.wikipedia.org/wiki/Tilos_az_%C3%81

Ma már ezer underground szórakozó hely van és tizezrek buliznak így, senki nem ismer senkit, de akkor bizony nem így volt, Volt, hogy Tomika vagy Juhász Péter is egy buliban téptek...:)
SystemError
@Eladott Ország: Na még itt is találtam morzsákat erről a kapcsolatról...:)

" Az ügy előzménye egyébként az, hogy Juhász azt állította: Deutsch hazudott, amikor kijelentette, hogy sosem drogozott: az Együtt politikusa azt állította, közös ismerőseik bizonyítják, hogy Deutsch is fogyasztott drogot korábban, és arra kérte a brüsszeli delegáltat, hogy jelentse fel őt, így bíróság előtt tárhatja fel az ügy részleteit."

propeller.hu/itthon/3189859-deutsch-tamas-egyfolytaban-hazudik-juhasz-peter?fb_comment_id=913637028751684_913653928749994

:)
Pokróc
Kasszul vágják maguk alatt a fát ,nekem nagyon teccik vagy is nem teccik , Ahogy jól profin megalázzák sajátmagukat és a Magyar népet odakint ,mivel hiába intézték saját magukat oda akkor is minket képviselnek ,ezt a népet !
Biztos erre kaptak (szereztek maguknak ) felhatalmazást . Hát kétlem. :-((((((((((((((((((((((((
verőce21
Azt azért nem hiszem, hogy ez az akció bárkit is eltántorít a nemzeti oldaltól.

Az egy dolog, hogy szemkilövető El-Qúró most hajnalig ropta örömében a táncot, előember homlokú feleségével, a lopott villában.
De ettől még senki nem fog a sátánfajzatok által vezetett szörnykoalícióra voksolni.
legott
@Eladott Ország: Figyeled, hogy támadnak be téged a kis buzik? (a dupla nulla sem semmi)

Ha fizeted a magánzsarut, én levadászom őket mindegy szálig - kajakra !!!
Mostanra már pont elegem van az életből (eleget éltem, sokszor haltam, sokat szart láttam - elég volt!)l, tehát már csak egy ágyútöltelék vagyok.

Derítsd ki, hogy kinek menjek neki és én neki megyek - ölve vagy halva.
Vagy annyira bátor, hogy kijelöld a célszemélyt?
Ha kijelöld, én minden erőmmel azon leszek, hogy a közelébe jussak és kiiktassam.
Csak írd le nevét és én kiiktatom - szánalom, részvét, lelkiismeretfurdalás nélkül.

De meg kell nevezned a gonoszt!
Ki kell mondanod a nevét!
Muszáj !!!
Eladott Ország
@legott: tegnap 16_57 ♦ Köszi a segítséged, de nem kívánok ezek után járni. Én már mint nyugdíjas az egész rendszerbe, beleverem a...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.