NOMEN EST OMEN!!! =)) EU-csúcs után - a további konfliktusok kódolva vannak. A Civil körben Kondor Katalin, ifj. Lomnici Zoltán, Kovács István és Németh Alajos. Műsorvezető: Trombitás Kristóf. A magyar és a lengyel kormány győzelmet aratott a brüsszeli eliten a jogállamisági vitában. Nem lehet a jogállamisági mechanizmust csak úgy, „bemondásra használni”, hanem konkrétan az Európai Unió pénzügyi érdekeit kell, hogy valamilyen sérelem érje, illetve addig el sem indítható, ameddig az EU bírósága nem dönt arról, hogy összhangban van-e az adott törvény az uniós joggal. A Civil kör vendégei Kondor Katalin újságíró, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Németh Alajos rockzenész. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nomen est omen

A párt központi naplapja fejlécében promózza ezt is

HírTV Civil kör = „Kondor Katalin újságíró, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász (pontosabban magát alkotmányjogásznak beállító, egyébként a Századvég jogi szakértője és a CÖF-CÖKA szóvivője), Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Németh Alajos rockzenész. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.”. Nos, azt kell mondjam az ember azt hinné, hogy innen már nincs lentebb, hogy az ócska pártkatonák civilkednek!
Azonban a portál és a csatorna együttes kiemelése szerint arról kvartyogtak, hogy: „Ez egy katonához méltó, kemény küzdelem volt”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.