Facebookon beszélt erről.

Menczer a cigerattacsempész MSZP-sről: "egy baloldal van: hazugok, tolvajok, seftesek"

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkárának közlése szerint „a baloldali botrány főszereplője”, Legény Zsolt korábban beismerte a csempészést, amit két magyar konzul is hallott.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
ez a képviselői alázat? erre nem kellett volna eskü ? vagy ki a franc vagy hogy a másik emberről igy nyilatkozz Takarodj a mocsárba a közéletben te nem vagy való
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Pont ez a züllött kinézetü alkoholista mondja ezt, hahahhahaha nevetséges, pedig a ,fidesz maga a hazugság képviselője, pedofil, meleg, csaló,elmebetegek gyülekezete
kishonda
Ez a kretén már megint a tükörképének beszélt a tükör előtt.
namihami
Két észrevételem lenne:
1. ""Legény Zsolt korábban beismerte a csempészést, amit két magyar konzul is hallott.""
Tehát tanúsítja két olyan ember, akik a magyar kormány alkalmazottjai és attól kapják a rangot és a fizetést. Háááát, nem tűnik túl hiteles tanúnak egyik se. Pozícióféltés???
2. És a fontosabb. Egy másik helyen már leírtam, hogy amennyiben csempészett, akkor el kell járni vele szemben. DE... milyen jó lenne, ha a Fidesz vezetők és gyerekkori barátaik szintén csak cigarettacsempészés-méretű stiklikkel vádolhatók lehetnének. Amivel nem azt mondom, hogy az egyik menti a másikat, de azért a szúnyogcsípés és a krokodilharapás nem egykategória.
legott
Hű, de egy unszimpatikus gusztustalan féreg ez is.
Úgy látszik felvételi követelmény a Fideszben, hogy legyél egy unszimpatikus gusztustalan féreg és akkor beléphetsz közéjük.
Sőt, minél unszimpatikusabb vagy, minél gusztustalanabb vagy és minél férgebb vagy, annál magasabbra juthatsz - a mélységben.

Menczer "unszimpatikus gusztustalan féreg" Tamás figyelmébe, aki néhány doboz csempészett cigarettával akarja elfedni a fideszesek eget verő sorozatos botrányait:

24.hu/kozelet/2020/12/15/fidesz-kovacs-sandor-nyirseg-geberjen-jot-s-jol-egyesulet-turisztika-unios-penz-nyomozas-nav-ugyeszseg/

Ha erről ejtenél pár szót, Menzer "unszimpatikus gusztustalan féreg" Tamás...
Aki Én
Mindig is mondtam, hogy a fidesz eredendően baloldali. De mi más is lehetne a Kiszesekből, komcsikból, besúgókból és kölykeikből álló csoport, akik a bolsi tempót nyomják, bolsi módszerekkel, minden hangsúlyt á közpénzt a propagandára fektetve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.