A Fidesz megítélése szerint szégyen, amit a baloldal egész évben művelt.

Fidesz: szégyen, amit a baloldal egész évben művelt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd az Orbán-kormány "felelőtlen járvány- és válságkezelése", valamint "az önkormányzatok kivéreztetése" ellen tiltakozott közös közleményben.

A Fidesz azt írta: úgy tűnik, hogy az év utolsó napja sem kivétel, a baloldal most sem segíti, hanem akadályozni akarja a koronavírus-járvány elleni védekezést.

Szégyen, amit egész évben műveltek. Elleneztek minden, a pandémia elleni védekezéshez szükséges döntést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a védekezéshez szükséges forrásokat, "végigkamuzták az évet, kamuvideókat és álhíreket gyártottak", támadták a védekezésben résztvevőket, valamint lejáratókampányt folytattak Magyarország ellen

- sorolta a nagyobbik kormánypárt.

Úgy folytatták, hogy a kabinet minden pénzt és erőforrást biztosít a járvány elleni védekezésre, az egészségügyi védőeszközökre, a vakcinák beszerzésére, a gyermekes családok, a munkahelyek és a magyar gazdaság védelmére.

Idén az egész ország példaértékűen összefogott, segíti a pandémia elleni védekezést, "csak a baloldal és a baloldali polgármesterek akarják ebből magukat kihúzni" – közölték.

A helyi iparűzési adó felezése a magyar kis- és középvállalkozásokat, ezáltal a helyi munkahelyeket védi. Ezzel együtt a kabinet jelentős összegekkel támogatja az önkormányzatokat, és megszabadította azokat a baloldali kormányzás alatt felhalmozott 1300 milliárdos adósságuktól – olvasható a Fidesz közleményében.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Amit itt összehordtak,az abszolut a fideszre volt jellemző. A gazdaságvédelmi alap pénzét is felesleges dolgokra szórták el. De orbáné minden felelősség, neki kellett a különleges jogrend,hát most vállalja a felelősséget,és ne akarjon már minden sz@rt az ellenzék nyakába varrni.Bár ezt csinálják 11 éve:-hazugság hazugság hátán
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
A baloldal? Hazudozásban azért "erős"! Nem mindig bukott le!
kokopelli
Igen,szégyen,mert hogy jön a balodal ahhoz,hogy ellenzék "legyen" ?! Példátlan szemtelenség! (;-))
Yoda69
Meg hazudozásban is következetlen a fideSS, hiszen teljhatalmat szavaztak maguknak, igy az ellenzek nélkül is bármit megcsinálhattak (volna). De nem csináltak semmit, ezért is eszkalálódott el járvány az ősszel, es lett Magyarország a legrosszabb helyen a járvány védekezésben. Az egy főre jutó halálozás is nálunk a legmagasabb O1G elvtars hibájából. Ez szinte háborús bűnnel felérő tett, amit műveltek ezek a rohadt nacik.
Pálinkás Pál
bizony szégyen...évekkel ezelőtt utcára kellett volna vinni az embereket...és elsöpörni a fideszhordát
balos
Fiúk!Állítólag "Rambó" jön,hogy "kérdőre" vonja a ducit,hogy miért nem más nevet vett magára!
kokopelli
Valljuk be,hogy a kép nagyon találó! A felvonuló 60+ ünneplők között én találtam meg elsőnek az egyetlen fiatalt a bal
szélen! Bingóóó! Lerí a képről az isl,hogy milyen alacsony a magyar nyugíj nívója! (;-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.