A Fidesz megítélése szerint szégyen, amit a baloldal egész évben művelt.

Fidesz: szégyen, amit a baloldal egész évben művelt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd az Orbán-kormány "felelőtlen járvány- és válságkezelése", valamint "az önkormányzatok kivéreztetése" ellen tiltakozott közös közleményben.

A Fidesz azt írta: úgy tűnik, hogy az év utolsó napja sem kivétel, a baloldal most sem segíti, hanem akadályozni akarja a koronavírus-járvány elleni védekezést.

Szégyen, amit egész évben műveltek. Elleneztek minden, a pandémia elleni védekezéshez szükséges döntést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a védekezéshez szükséges forrásokat, "végigkamuzták az évet, kamuvideókat és álhíreket gyártottak", támadták a védekezésben résztvevőket, valamint lejáratókampányt folytattak Magyarország ellen

- sorolta a nagyobbik kormánypárt.

Úgy folytatták, hogy a kabinet minden pénzt és erőforrást biztosít a járvány elleni védekezésre, az egészségügyi védőeszközökre, a vakcinák beszerzésére, a gyermekes családok, a munkahelyek és a magyar gazdaság védelmére.

Idén az egész ország példaértékűen összefogott, segíti a pandémia elleni védekezést, "csak a baloldal és a baloldali polgármesterek akarják ebből magukat kihúzni" – közölték.

A helyi iparűzési adó felezése a magyar kis- és középvállalkozásokat, ezáltal a helyi munkahelyeket védi. Ezzel együtt a kabinet jelentős összegekkel támogatja az önkormányzatokat, és megszabadította azokat a baloldali kormányzás alatt felhalmozott 1300 milliárdos adósságuktól – olvasható a Fidesz közleményében.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Amit itt összehordtak,az abszolut a fideszre volt jellemző. A gazdaságvédelmi alap pénzét is felesleges dolgokra szórták el. De orbáné minden felelősség, neki kellett a különleges jogrend,hát most vállalja a felelősséget,és ne akarjon már minden sz@rt az ellenzék nyakába varrni.Bár ezt csinálják 11 éve:-hazugság hazugság hátán
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Próbálkoznak a patkányok. nagyon rossz a helyzetük...akik szégyenek az a fidesz OV és undoritó bandája,,,akinek ép esze van, látja mit müvelnek ezek a korrupt csaló, hazug szemetek
Rockxy
az egész hazudós parlamentet falhoz kéne állítani.
Giovanni Alba
Hazudnak, hazudnak rendületlenül. Szégyen, amit egész évben műveltek. Micsoda nevetséges érvelés, hogy
"Szégyen, amit egész évben műveltek. Elleneztek minden, a pandémia elleni védekezéshez szükséges döntést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a védekezéshez szükséges forrásokat"
A vezír a saját szájával mondotta volt a parlamentben, hogy nincsen szüksége az ellenzékre, elegendő a 133 bátor ember.
Akkor milyen törvényt tudtak volna megakadályozni?
Hogy a bölcs szavaival szóljak : Aki ezt itt elhiszi, szamarabb a lónál.
gina
A világ szégyene ti vagytok mocskos fidesz patkányok, Viktorral az élen, puffadt degenerált patkány
Sámannus
Legyetek is büszkék csatorna eresztyények és pedofil simogatók. Legyetek büszkék a lógassátok a golyótokat a patakba, ahol olajat eregetnek majd vegyétek fel a nyomravezetói díjjat is magatuk helyett Mint a kullancs szívjátok a magyarok vérét mocsadék selejt társaság.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Menjetek már a picsába! Konkrétumot, mit hátráltatott, mit nem szavaztak meg a kétharmad ellen? Szopjon le minden fideszes geczi!
Qqberci
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Vigyázz, lehet, hogy harap!...
kissé felnőttem
amit meg ti arra a szavakat kiköpködné még a képernyő is olyan, nem szalon szövegezés lenne de a simát meg félremagyarázzátok. Egyet ha tudtok értelmezni: humanizmus, ja nehéz akkor másképp tán a másik sem mászik már a fákra azaz nem majom de ott tartjátok számon, és ha a kocka fordul tán pofán vág valakiket mekkora ordítást rendeznétek egy hát még a kaláka. 8 milliót frocliztok mocskoltok naponta még örüljetek hogy lik van a hátsotokon és működő képes is durvábban nem rúgták még szét., de a pohár ha túl csordul hát inkább óvakodjatok az oroszlán bajuszától mert éhesen nem uralhatjátok. 10 éves lejárt fotókkal aj - aj 45 % már nem élhet, meg ti is halandóvá sebezhetővé váltok nem örökölhető a mentelmi jog sem az max Putyinnak jött össze az immunitása nyugdíjazásakor, ha megtartják azt is hány hűségesküt tartotak meg ? nem sokat.akkor ennyit a nép pocskondiázásról de kösz nem kérjük. mire az ítélkezés milyen jogon miért? kik vagytok itészek birák nem akkor?!!!
csipetke
Amit itt összehordtak,az abszolut a fideszre volt jellemző. A gazdaságvédelmi alap pénzét is felesleges dolgokra szórták el. De orbáné minden felelősség, neki kellett a különleges jogrend,hát most vállalja a felelősséget,és ne akarjon már minden sz@rt az ellenzék nyakába varrni.Bár ezt csinálják 11 éve:-hazugság hazugság hátán
csak úgy....
az európai normák szerint a fidesz még az nb. 3 szintet sem éri el,hogy focialistásan fejezzem ki magam!
solidedge
Én a Fidesz helyett kussolnák. Aljas emberek gyülekezetévé vált. Soha nem gondoltam, hogy politikusok 1990 után ilyen mélyre tudnak süllyedni.
Józsipapa
szégyen amit a kormány 10 éve művel !!!?
a kdnp-nek csúfolt csicska párttal...
a kERESZtény demokrácia jegyében !!!
Sámannus
Amit a baloldal esetleg művelt azt ti egyetlen unga-bungával kiegyenlítettétek. a tákolmány egy másik kérdés, a nemzetet hazug ideológiával megtéveszteni bűűűűűűűűűűűűűűn amihez kevés a gyónás. A köcsögöknek bealkonyult, a pohos csak egy pucér hastáncos a gyülekezetben, akit az kér le a maffiából akinek gusztusa van rá!
legott
A baloldal azzal kezdte, hogy próbálta felhívni Orbán figyelmet arra, hogy ne vegye félvállról ezt a járványt, és kezdjen komoly intézkedésekbe a megfékezésére.
Ha valaki emlékszik rá, Orbán eleinte nem vette komolyan.

Aztán azzal folytatta az ellenzék, hogy tanácsokat adott, hogy kéne megfékezni a járványt, amit eleinte nem vett figyelembe Orbán, aztán mégis.

Orbán a kétharmaddal azt csinál amit akar (hogy az ellenzéknek őszesegében több szavazata volt a 2018-as választáson, mint a moslékkoalicós Fidesz-KDNP-nek, amiben a III/II-es kommunista ügynöktől a náciig van minden és mindenki), a felhatalmazási törvénnyel pedig (Orbán haragjától, bosszújától félő 133 bátor ember) bármit megtehet, de elkezdtek szenvedni, hogy mennyire gátolják őket a cselekvőképességükben az ellenzékiek...

Anyám borogass !!!

Ki az a hülye fasz, aki ezt a tömény shit dumát beszopja?!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mityuka utolsó 20-as dobása

még mindig azt hiszi, hogy versenyben van abban ki tud nagyobb marhaságot hazudni

Ártunk és qurmányunk potentátjai egymást túllicitálva nyomatták pofátlanabbnál pofátlanabb marhaságaikat. A hihetetlen állításaikat azzal hiteltelenítik még tovább, hogy nyilvánvaló hazugságokkal tetézik. Sőt gyakorta adnak okot arra, hogy ne a sánta, hanem a lábnélküli döglött kutyához hasonlítsuk.
Az év utolsó napkán a mi derék pénzügyérünk is megtalálta módját annak, hogy az elképesztő hazugságok versenyében feliratkozzon.
A Pénzügyminisztérium 2020 utolsó napjának délutánján közzétett egy anyagot, amit 2020-2024-re vonatkozó frissített makrogazdasági és költségvetési előre-jelzésnek nevezetett. Legfőbb mondanivalója, hogy „Az idei átmeneti recessziós év után 2021-ben egyelőre csak óvatosan tér vissza a növekedés a magyar gazdaságba, 2022-re viszont valósággal berobbanhat a magyar gazdaság teljesítménye”!
Értsd a 20-as év katasztrófális eredményeihez képest idén lehet némi javulás, ami 22-t illeti majd nyomatjuk a propagandát ezerrel.
Bár ez utóbbival most sem spórolunk igazán; A dolgozat egyik legszebb gondolata, amiben az elemzésben értékelik a járvány elleni védekezés intézkedéseinek sikerességét is: „Az intézkedésekkel számításaik szerint a gazdasági visszaesés mértékét 5,6%-ponttal tompították, …. Vagyis intézkedések nélkül 12%-os gazdasági visszaesés következett volna be a tárca érvelése szerint.”!!!
Mos most hagyjuk azt, hogy mivel tompítottak volna, hiszen az a 4000 milliárdot már jelentősen túllépett összeg szinte kizárólag egyházak, határontúliak és sport-célokra került szétosztásra!
Sőt azt is, hogy mértékadó források szerint a valódi visszaesés mintegy 16%-ra tehető.
Ami pedig ezt az 5,6 %-it illeti majdnem olyan nyilvánvalóan hazug állítás, mint a novemberi 0,7%-os dohányár emelkedés!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mindkét kérdés érdekes,

de igazából két nagyon más kérdés, annál is inkább mert az egyikre könnyű válaszolni, míg a másik???

A derék szeka.blog „UGYANOLYAN LESZ A FIDESZ JÖVŐRE, MINT AMILYEN A JÁRVÁNY ELŐTT VOLT?” címmel készített elemzést. Túl az egyértelmű és egyben általánosító filozófiai megközelítésű (panta rhei) határozott nem-en, a kérdés nem igazán egyszerű.
Azonban az elemzés végére egy más sokkal érdekesebb – igaz sokban kapcsolódó – kérdésre módosult: „Ön szerint megváltozik a Fidesz kommunikációja a 2022-es választásokig?
”! Amiben persze megint benne a fikozófikus igen is, de valójában alapjaiban egyértelmű és határozott a nem.
S most nem csak azért, mert egyik legfőbb tulajdonságuk a „meghosszabbítom Bicskéig”, de az az igazság, hogy nincs mire. Nincs – ahogy elszólta magát a Trump ügyben is (meg kell jegyezzem egykor okkal neveztek bennünket Hitler utolsó csatlósának) – B terve. Azt most hagyjuk, hogy az A mennyire tekinthető tervnek! =))
ómió
A baloldal? Hazudozásban azért "erős"! Nem mindig bukott le!
kokopelli
Igen,szégyen,mert hogy jön a balodal ahhoz,hogy ellenzék "legyen" ?! Példátlan szemtelenség! (;-))
Yoda69
Meg hazudozásban is következetlen a fideSS, hiszen teljhatalmat szavaztak maguknak, igy az ellenzek nélkül is bármit megcsinálhattak (volna). De nem csináltak semmit, ezért is eszkalálódott el járvány az ősszel, es lett Magyarország a legrosszabb helyen a járvány védekezésben. Az egy főre jutó halálozás is nálunk a legmagasabb O1G elvtars hibájából. Ez szinte háborús bűnnel felérő tett, amit műveltek ezek a rohadt nacik.
Pálinkás Pál
bizony szégyen...évekkel ezelőtt utcára kellett volna vinni az embereket...és elsöpörni a fideszhordát
balos
Fiúk!Állítólag "Rambó" jön,hogy "kérdőre" vonja a ducit,hogy miért nem más nevet vett magára!
kokopelli
Valljuk be,hogy a kép nagyon találó! A felvonuló 60+ ünneplők között én találtam meg elsőnek az egyetlen fiatalt a bal
szélen! Bingóóó! Lerí a képről az isl,hogy milyen alacsony a magyar nyugíj nívója! (;-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.