Az államtitkár szerint az unió rossz megállapodást kötött, és azt is késve.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@kereső: bssza+, vagy adassa be népes családjának meg az idióta táborának. Már most látszik, h mekkora az elutasítottsága van ennek a vakcinának, akkor ne akarja ráerőltetni az emberekre. Bár tudjuk, h putyin lekötelezettje, így aztán be is fog vásárolni belőle rendesen.
Ludmilla
talán a fürkészeket és a portyázókat időben kellett volna riasztani a vakcináért.. talán a dagadt focistának sem Brüsszellel kellett volna szórakozni,hanem a teljhatalom birtokában tisztességes döntéseket hozni... gazemberek
karma1
Es hol van az az oltasi terv, amit meg tavaly nyaron kert Brusszel minden tagallamatol, amiben minden orszag tudatta, hogy milyen korulmenyek kozott kb. hany embert tudnanak beoltani?
Mert nyunyoka neni kozolte, hogy van am terv, de az olyan titkos, hogy meg az EU-nak sem aruljak el, hogy mi az?
Maradt a tokeletes megoldas: hibaztatni a sajat hibankert Brusszelt, a Joistent, Sorost, migrancsokat, es a "kampos fuszalakat" (Moldova Gyorgy) - mert mindenki a magyarokat "bancsa", de majd jon am a mindentjobbantudominielnok, es jol odabaszik ennek a kerdezoskodo Brusszelnek!
karma1
@Ludmilla: Egyetlen majmot se kellett volna sehova se kuldeni, - egyszeruen csak meg kellett volna felelni az unios kerdesekre, es akkor ugyanazt kaphatnank, mint a tobbi 26 orszag!
orban az az idiota hadvezer, aki legszivesebben sarban hasaltatna a katonait akkor is, ha azoknak a sivatagban kellene harcolniuk, csak hogy minel nehezebb legyen a sorsuk.
karma1
orban basi, HOL VAN AZ OLTASI TERV, AMIT TAVALY JUNIUSBAN KERT BRUSSZEL, MINDEN EGYES TAGALLAMATOL???
Nyunyoka neni azt mondta, hogy az olyan titkos, hogy csak na, nehogy megzavarja az emberek fejit...
Mi van, nyunyoka? ELO A TERVVEL, MIELOBB ODAADNI BRUSSZELNEK, hogy tudjanak a magyarokkal is szamolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.