"A vakcinának nincsen sem idológiája, sem pedig politikai nézetei. Két dolog számít az oltásnál, ez pedig a megbízhatósága és a hatékonysága. Ebbe a politika nem szólhat bele, ezt a magyar szakemberek ellenőrzik. " - írja Hollik István Facebook-oldalán. Mint olvasható: "Éppen ezért álságos, amit a Gyurcsány vezette baloldal művel. Ők ahelyett, hogy segítenék a védekezést, politikai haszonszerzés miatt támadják a vakcinát. Itt az ideje, hogy Gyurcsány és csatlósai befejezzék a felelőtlen, hatalomittas politizálást! "

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@namihami: Az egymásra licitáló idióta talpnyaló nyilatkozóknál ez már valami fertőzés, ami gyorsabban terjed kis hazánkban, mint a COVID.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Mennyi ostoba "demokratát" hordoz a föld a hátán!
kereső
@sgl: Szerintem meg politikai progresszióban megelőzte a kort amelyben éltünk 2000-2010 között, és nem voltak partnerei -az mszp nem lehetett, az szdsz meg közelebb állt az akkori fideSS-hez, mint Gyurcsány országviziójához, amit szerintem egyetlen mondata fejezett ki : Több lehetőség lent, több felelősség fent. Mondta ezt egy milliárdos- na ezért kellett lejáratni, kicsinálni politikailag teljesen, mert az akkoori oligarcháknak csányi, széles, az mszp vagyonosai puchék ezt azért már mégsem engedhették. Te is elfelejted, hogy egy olyan párttal a háta mögött , mint az mszp (mindig hátranézve), és egy olyan koaliciós partnerrel???, mint az akkorra magából és eredeti céljaitól teljesen elfordult szdsz-el egyszerúen csak rosszul kormányozhatott. És ehhez jött egy jó adag rossz emberismeret- a túlzott naivitás. Gondolom én, hogy az az akkoori mszp nagyfejúi úgy gondolták, jó lesz Ő Medgyesy után, fiatal, gyakorlatlan- lehet majd irányitáni. Eggyel nem számoltak:hogy konok, és ütésálló. Ha jól belegondolok, és visszaemlékszem a párt már akkor is fél szemmel azt nézt, hogy a "viktoor mit szól hozzá", mint most is.Most meg már az akkori demokráciánk sincs.
Nessy
És arról mi a véleménye szócséplő NERtárs, hogy a jövőben a kormány dönt a beszerezhető vakcinákról?? Hogy is van ez a "politika nem szólhat bele"? Vagy értsük úgy, hogy nem "beleszól", hanem dönt, elsősorban a miniszterelnök, mint az utóbbi napokban? Tiszta csinn, bumm cirkusz. Bukfenc mindent tud! Kisebb gond lenne, ha nem emberek életével, egészségével kufárkodnának.
lemming
Mellkason foglak fejelni és hidd el, jól csinálom!
Peller Anikó
@kereső: "És ehhez jött egy jó adag rossz emberismeret + a túlzott naivitás."

Ez a korrekt jellemzés. Gyurcsány tisztességes, ezért kell még mindig őt taposni, nincs rajta fogás. Nem számított arra, hogy a cigányság teljes fegyvertára ellen kell harcolnia.

Elkövetett néhány durva hibát, nem torolta meg Pest feldúlását, majd odadobta a gyeplőt a fidesznek, lemondott. Aztán meg kiment az arab hordához a szerbekhez jópofizni, óriási hiba volt. Mindegyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.