Jakab Péter Facebookon közzétett évértékelő beszédében jelentette be, hogy ringbe száll az ellenzék miniszterelnök-jelöltségéért – vette észre a Blikk.

Jakab Péter bejelentette: indul a miniszterelnöki posztért
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 23-án.

A Jobbik elnöke azt mondta, a parlamentben a 133 leggyávább magyar megmutatta, milyen az, amikor egy kormány nem tesz semmit a bajban – szúrt oda a kétharmadnak a pártelnök, aki szerint míg máshol a dolgozók bérének akár 80 százalékát is átvállalták, hogy mentsék a menthetőt, addig “a magyar kormány nem csinált mást, mint jachtozott, szórakozott, sorosozott”.

Ma Magyarország legszélsőségesebb, leggyűlölködőbb, legkirekesztőbb pártja a Fidesz. Tudom, tudom, egykoron a Jobbikban is voltak ilyenek. Ők ma már a Fideszt segítik. Mert a világ már csak ilyen, mindenki változik. Van, aki jó irányba, van, aki rossz irányba – vélekedett.

Az összefogás a nemzet igazi tartaléka

Évértékelés és bejelentés! 2020 a kormánynak a vég kezdete, az országnak viszont az újrakezdés lehetősége. 2021-ben éljünk ezzel a lehetőséggel! #jakabpéter #jobbik #néppártján

Közzétette: Jakab Péter – 2021. január 25., hétfő

(Blikk)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Gazella: Hadházy nem hivatalnok. Ő a szó legnemesebb értelmében képviselő, olyan, aki a lábát lejárja az érdekünkben. Forradalmár, társadalmat megújító reformer, oknyomozó közéleti személyiség.
Ritka kincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@gina: Agyatlan barmot láttál a tükörben, sztálinutánzat bolsi fajkretén!? És már nem ismersz magadra se? Akkor ne "szerénykedj", ettől vagy te ilyen aljasan hazudozgató mintaefftárs a bolsi tetünyájban!
Nyírfa
@karma1: Kint lenni a természetben felpezsdítő is, megnyugtató is. Megölelni egy fát, gyönyörködni bennük, bámulni az eget, élvezni a fény-árnyék játékát - nincs az a tabletta, ami felérne vele. :)
Bár születésem óta a fővárosban élek, de a lelkemben valahol vidéki lány vagyok, aki kijár az istállóba a lovához, megfeji a kecskét, zöldséget termeszt, és szabadidejében leírja a tapasztalatait, gondolatait. Hegyek, patakok és tavak, csupazöld völgyek, dombok...az édenkert utáni vágyakozás. És akkor elolvasom a hírekben, hogy erdőnyi fát vágott ki egy fideszes vállalkozó, és irtják a brazil őserdőt a pálmaolajért.
karma1
@Nyírfa: A putriszokeveny orban haverja, a jair bolsonaro irtja az Amazonas menti esoerdoket azert, hogy sztradakat epitsen, meg a meregdraga faanyagbol penzt csinaljon a diktaturajanak...
De remelem, neki is nagyon gyorsan vege lesz egyszer ,mint a botnak...:(
Nyírfa
@karma1: Az Amazonas-medence a föld tüdeje, de ez Brazíliában ugyanannyira nem számít, mint Itthon a fidesznek a Balaton, a Fertő-tó, az erdeink, a fák az utcákon. Ha rajtam állna, itt olyan zöldesítés venné kezdetét, amit még az LMP is megirigyelne.
karma1
@Nyírfa: Nalunk kotelezik a farmerokat, hogyha kivagjak eloregedes vagy tereprendezes miatt az oreg, nagy fakat, akkor azok helyett minimum ugyanazt, vagy ertekesebb fat kell ultetniuk. Itt nagyon komolyan veszik a termeszetvedelmet. Van egy nagyon ertekes, csak itt elo fafajta, a kauri, amit most egy titokzatos gombasodas pusztitja, ugyhogy amint ez kiderult, azonnal lezartak a turistak elol azt a (jo nagy) erdoreszt, es a kutatoknak, erdeszeknek is csak egy komoly fertotlenites utan szabad belepni abba a reszbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.