Megállapodtam Stumpf Istvánnal, aki vállalta a felsőoktatási modellváltás koordinációját – írta ki közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök pénteken. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: Stumpf István kormánybiztosként látja el a feladatot február elsejétől.

Welcome back. Az egyetemek jövője Magyarország jövője. A következő évek legfontosabb programja az egyetemek korszerűsítése. Egész embert igénylő munka. Megállapodtam Stumpf Istvánnal, aki vállalta a felsőoktatási modellváltás koordinációját. István, üdv újra a fedélzeten!

- fogalmazott bejegyzésében Orbán Viktor.

Welcome back! Az egyetemek jövője Magyarország jövője. A következő évek legfontosabb programja az egyetemek...

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. január 29., péntek

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Stumpf István február elsejétől kormánybiztosként látja el a felsőoktatási modellváltással és az új fenntartói modell működésével kapcsolatos kormányzati feladatok koordinációját; tevékenységét a miniszterelnök irányítja.

A kormánybiztos kinevezéséről és részletes feladatköréről szóló kormányhatározat várhatóan még pénteken megjelenik a Magyar Közlönyben – mondta a sajtófőnök.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@kereső: ma, 10:24
Azért kell a "modellváltás",mert így,mivel törvényt hoztak arról,hogy az alapítványba kerülő közpénz
már nem közpénz,ezért szabad lesz a rablás.
444.hu/2020/11/11/granitalapba-ontenek-az-alapitvanyoknak-adott-vagyont
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:01 ♦ Vajon meddig zsigerelhetik, kínozhatják még a magyar embereket? Ameddig a magyar ember hagyja. Tudják a gazemberek, hogy a magyar nép szolgai alázattal veszi tudomásul, hogy a választott urai kirabolják. Meg kéne értenünk Petőfi néhány sorát " habár fölül a gálya s alul a víznek árja azért mégis a víz az úr " Amíg ezt a néhány sort nem sajátunkként éljük meg, addig mindig csak szolgák, maximum talpnyalók maradhatunk.
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/08/67428304_572807036791408_8321245574015746048_n.png
kereső
@kulabombaafityiszre: Igen. Elvesziti köz jellegét a magánalapitvány "kuratóriumai"vagyona. Mert a vagyonnal a kuratórium gazdálkodik, az ő személyes tulajdonává lesz. És itt a fene elásva. A hivatkozottat meg azért tettem fel, mindenki érzékelje, akinek van szeme a látásra, hogy miért is ez a nagy sietség. Indul au Eu új költségvetési ciklusa, amelyben a prioritás az oktatásé és kutatásé.
ómió
@Eladott Ország: Bizony! 2010-re éppen ennek szellemében hajtotta el a magyar Böszme vezéred tetübandáját!
kulabombaafityiszre
@kereső: január 30., 11:06
Így van sajnos ahogy írod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.