Üzengetés és fenyegetőzés helyett a kormány adja oda a beígért támogatást a vendéglátósoknak – mondta a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke szombati online sajtótájékoztatóján.

DK: adja oda a kormány a beígért támogatást a vendéglátósoknak!

Varju László a DK közösségi oldalán közzétett videóban érthetőnek nevezte, hogy a vendéglátósok egyre gyakrabban és egyre elkeseredettebben nyilatkoznak a koronavírus-járvány miatti lezárásokról.

Azt mondta: attól, hogy a miniszterelnök a Kossuth rádióban "szankciókat harsog", az operatív törzs türelmet kér, a többi kormánytag pedig "sugárban hazudik", nem fogják túlélni a vállalkozók a válságot.

Varju László úgy fogalmazott: a koronavírus-járvány kitörése tavaly az egész világon sokkolóan hatott, a hirtelen jött leállás és veszélyhelyzet "ismeretlen élmény volt" a mai kor embere számára. De a felelős kormányzatok Európa-szerte képesek voltak gyorsan reagálni, hogy megmentsék a csődtől a vállalkozásokat és a munkavállalókat – tette hozzá.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
mészáros az elsők között rögtön kapott 300 milliót és a leggazdagabb dubaji szállodatulajdonost is "kisegítette" orbán, a többi mehet a levesbe!
ómió
De azért, ugye, ne úgy, mint ti 2010. előtt!?
kereső
@lemming: Pontosan ezt akartam irni, hogy már megindult a "felvásárlás"- na kinek lesz leghamarabb étterem lánca a szállodái mellé?
Lepényleső
Előbb lesznek azok teljesen kifosztva,mint jók 1 Forint támogatásra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.