Fejezzék be a "halálkampányt" és ne használják eszközként ehhez a vendéglátósokat – szólította fel a baloldalt a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc felháborítónak nevezte, hogy a vendéglátósokat jogszabályellenesen kinyitásra biztató szervezkedés mögött szerinte a "Gyurcsány-lista" egyik embere áll. Közölte: lebuktak, mert kiderült, hogy igazából nem civilek, hanem baloldali politikai aktivisták, és a Facebook-csoportot is ők indították.

A kormánypártok új kedvenc szava a "halálkampány", a világukban az ellenzék örül az emberek szenvedésének

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a "Gyurcsány-koalíció" eszközként használja az így is nehéz helyzetbe került vendéglátósokat csak azért, hogy a kormányt támadja.

Hozzátette: a baloldal eddig is ezt csinálta, nem a vírus, hanem a kormány ellen küzdött. Most is felelőtlenek, amikor a szabályok megszegésére buzdítanak – emelte ki.

Úgy fogalmazott: a baloldal politikai érdekei miatt veszélybe sodorja az emberek egészségét és az eddig elért eredményeket. Nacsa Lőrinc szerint azért csinálják ezt, mert úgy gondolják, hogy

minél tovább tart a járvány, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik.

(MTI)

(Fotó: Nacsa Lőrinc/Facebook)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van abban valami biztos állandóság, hogy ez a szint az esetek 85-90%-ában a KDNP-ben működő zsenitermelő műhely ""eredménye"". Az pedig már szinte a csodával határos, hogy egy ekkora, még minipárt jelzővel SE illethető gyülekezet ennyi hülyét tud kiképezni és kiállítani a vártára. Szinte annyi tagjuk sincs, ahány hülye kiáll az orbánvédő nyilatkozataikkal. Lassan kénytelenek lesznek néhány tihazátokos barommal is erősíteni. Persze, csak a létszámot.
Eza szint persze fideszvonalon se kuriózum. Eklatáns példa és legjobb megjelenítője a Mi Kedvenc Rezsibuzink.
Ezt is jól szimbolizálja az, hogy Fidesz-KDNP néven futnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@sgl: A mesterük semmijen zsolt- "nagymester", aki 2006-2010 között csócsra fejleszetette ezt a taktikát Gyurcsánnyal szemben. Ezek ezért tartja orbán.
ómió
Talán, mert azt folytattok, efftársak! Miért? Milyen szóra kéne áthazudni?
kereső
"Sajnos több nagyon komoly szakember megerősítette azt a nyugtalanító információt, hogy a kínai és az orosz vakcina engedélyezésének felügyeletére felkért „külsős” szakértői bizottságnak nagyon komoly és konkrét aggályai voltak. Emiatt sürgős tájékoztatást és a bizottság ülésének jegyzőkönyvébe betekintést kértem az OGYEI főigazgatójától. Ha ezt nem teszi lehetővé, jómagam – szemben a miniszterelnök véleményével – semmiképpen nem javaslom a kínai vagy az orosz vakcina felvételét.
A hozzám eljutott információk szerint a kínai vakcináról egy héttel ezelőttig semmilyen dokumentáció nem érkezett meg, pedig ezt a bizottság hónapok óta kéri. Az orosz vakcinával pedig a legnagyobb probléma az volt, hogy a hozzánk eljuttatott mintákban sokkal nagyobb volt a vektorként használt adenovírusnak a dózisa, mint amennyi a dokumentációban szerepelt, ráadásul ez a dózis az EU limitet többszörösen meghaladta. A dokumentációban pedig egymásnak ellentmondó számok szerepelnek pl. a vizsgált alanyok számairól.
A kormány által nem cáfolt sajtóhírek szerint a szakértő bizottság véleménye ellenére hoztak olyan rendeletet, hogy a vakcinák engedélyezéséhez elegendő, ha Szijjártó miniszter (!) igazolja, hogy más országokban már több, mint egymillió embert oltottak velük. Emiatt a bizottság több tagja lemondott. Ha a fenti állítások igazak, ezt nem csodálom. Amin csodálkozom, hogy miért nem állnak ki a nyilvánosság elé is.
Ismételten hangsúlyozom: a kínai és orosz vakcina is lehet jó vakcina. De amíg a fenti aggályok nem tisztázódnak, felelős országvezetés esetén nem szabadna elindítani az oltást. Egy vakcina engedélyezésénél kulcsszó az átláthatóság. Az nem átláthatóság, ha annyi elég nekünk, hogy néhány diktatúrában vagy féldiktatúrában már beoltottak egymillió embert a szerrel."
Hadházy Ákos
kereső
@sgl: Ne is emlegesd Navra(csicskát). Ezt a "normális" fidessest a leggerinctelenebbnek, legsunyibbnak tartom.
Csizmás Kond
Ennyi védekezés és már hatásos oltás mellett szerintem büntetni kéne aki a felelőtlen viselkedése által fertőzxődik meg...pl azzal hogy kocsmázik, szorakozó helyre jár, nem visel maszkot stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.