A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára egy Orbán Viktorral készült interjúból idézett. A német Der Stern hetilap riportere kérdezte a miniszterelnököt, hogy milyen a jó európai. „Magyarországon mi erre azt mondjuk: csak akkor lehetsz jó európai, ha jó magyar vagy” – hangzott a válasz.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezek miért éreznek vágyat arra, hogy mindenről és mindenkiről elmondják, mikor és hogyan jó?
Illyennel csak elmebeteget ruházzák fel magulat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Nehogymá' orbán,vagy a csahosai mondják meg,hogy ki a jó magyar. Szerintem az,aki hajlandó meghallgatni olyat is,aki nem ért vele egyet,nem nyomja el a többi embert,igyekszik mindenkin segíteni,nem csak egy bizonyos kört,és főleg.-nem lopja el egy ország pénzének jórészét. Ha csak ennyit sikerülne kipréselni az orbán-pártból,már nem hőzöngenénk ellenük,és azt mondanánk,hogy jó magyarok. De eddig ennek az ellenkezőjét sikerült produkálniuk.
Aki Én
@sgl: Nézd meg milyen képességű emberek teszik, és megkapod a választ.
namihami
És mindezen bölcsességeiket már nem akarják csupán a határokon belül tartani. Hadd lássa a világ, hogy a magyar állam vezetői és tisztviselői (nagyon kevés kivitellel) a tökéletesen agyavesztett futóbolondok közül kerültek és kerülnek ki. Amelyik figyelt, annak ez a tény eddig se volt titok, de most a Főbolond és egy Beosztott ismét hangot is adott ennek.
solidedge
Orbán jelenleg Európa ellen hangolja a magyarokat. Tehát szerinte az a jó magyar, aki ázsiai.
Nessy
@solidedge: Az a "jó magyar", aki a fideszre szavaz! A többi csak itt élő ellenség, akikkel állandó gond és baj van! Addig van rájuk szükség, míg van mit ellopni tőlük!
Aki Én
@sgl: Kétféle fideszes van. Aki utálja, de haszna van belőle, és a mélysötét meggyőződéses, ki nem látja mit művelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.