A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint még 2020. február 7-én Debrecenben, a Zelemér utcában két férfi között szóváltás alakult ki, majd a beregszászi születésű férfi gumilövedékkel többször rálőtt a vitapartnerére. Petrushka István a gyanú szerint a súlyos sérülést szenvedett sértettől elvette a nála lévő készpénzt, és elmenekült a helyszínről. A beregszászi férfit azóta nem találja a magyar rendőrség.

Forrás: ukrinform.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Még egy fidesz-szavazó. Kicsit kevesebb ""igazmagyarság"" elég lett volna belőle.
Reméljük, hogy a 2022-es voksolásig még egérutat nyer.
simmering73
Csak óvatosan vele, mert potenciális szavazó. Nagy szükség lesz rá jövőre.
Giovanni Alba
Ej, ezek a migráncsok! Mindenféle fondorlattal besettenkednek, és már nem is a munkánkat, de egyből a pénztárcánkat veszik el. Ne engedjünk be senkit! Aki már itt van, akármilyen párnázott székben ül is, kihajítani, de nagyon durván!! Ha vidnyánszkihoz daru kell, akkor lesz daru. Ha demeter szivacshoz lepkeháló kell, akkor lesz lepkeháló.
Hol van ilyenkor a mi tanyánk darálós dórika futóbajnokkal, és a szivárványos zászlót demonstratíve lobogtató nov. előke?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.