A Jobbik feljelenti Orbán Viktort rémhírterjesztés vádjával, miután a miniszterelnök a múlt héten azt mondta, hogy csak az oltóponton közlik az oltásra regisztráltakkal, hogy milyen vakcinát tudnak nekik adni – írja az atv.hu.

 Feljelentik Orbán Viktort rémhírterjesztésért

A párt közleményében azt írja,

"a kijelentés nemcsak érzéketlen és pökhendi, de egyben rémhírterjesztés is – ami büntetendő cselekmény"

. Hozzátették, az EMMI cáfolatával Orbán Viktor "kijelentése tehát egyértelműen valótlan, hovatovább alkalmas az emberek dezinformálására, illetve széles körben zavar és nyugtalanság keltésére".

A Jobbik szerint "Orbán Viktornak tisztában kellett lennie azzal, hogy az állítása valótlan", ha pedig kiderül, hogy nem tudott az oltási protokollról és "nem állapítható meg a szándékos elkövetés", akkor "a cselekmény büntetőjogi következményei helyett a politikai következményeit kell viselnie".

(atv.hu)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem büntethető, nincs tisztában vele, hogy mit beszél!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
Elképesztően hülye ellenzékünk van. Belegondolni sem merek, mi lenne, ha hatalomra kerülnének. Szerencsére nem is nagyon kell...:-)
TollerBela
És a migráncsok ? Brüsszel u.n. disznóságai ? Soros sértegetése ? Az összes politikai nyilatkozata, amelyeknek az ellenkezőjét tette ? T.Bíróság, rendeljen el kiegészítést !
Nyírfa
Na, rátörték már az ajtót hajnalban a rendőrök?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.