Hogy mi bőszítette fel ennyire a Kocsis Fidesz-közszolgát? Azt vette zokon, hogy az ellenzék képviselői nem fogadták ugyan olyan vastapssal Orbán Viktor évértékelőnek szánt összegzését, mint saját pártja + a KDNP.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A demokratikusnak csúfolt orbáni állam arra rendezkedett be, hogy aki nem áll be a szolgálatukba, azokat mocskolni kell.
Érvük nincsen már, és annyira féltik a redvás, megrongyolódott hatalmukat, hogy nem marad más, mint hergelni az embereket. Ebben egymásra ígérnek a kétes módszerekkel egzisztenciát teremtett, a népen élősködő Kocsisok, Kósák, Rogánok, Gulyások, Semjének – élükön Orbánnal. Ebből akarják fenntartani a luxusukat. Természetesen a pénzünkből. A hívek és hívők megtartásáért muszáj működtetni a gyűlölet propaganda gépezetét. Presser- Adamis (Valaki mondja meg):
"Valaki mondja meg, mér' jó az ember,
Valaki mondja meg, miér' nem,
Valaki mondja meg, mér' lesz gonosszá,
Valaki mondja meg, miért nem!"

Van abban valami turáni paradoxon, hogy a nemzeti együtt gyűlölködés (együtt hülyülés) rendszere egy gyűlöletalapú kirekesztősdiben látja a szebb jövőt.
solidedge
A kétszínűség Orbán kiváltsága. Csak meg kell hallgatni Orbán 2010 előtti és utáni beszédeit. A skizofrénia ehhez igen gyenge magyarázat lenne. Nagyobb a valószínűsége, hogy mindig a politikai érdekeinek megfelelően hazudik. Nincs erkölcsi jogalapja sem neki, sem az őt körülvevő nyaloncoknak, hogy Gyurcsányt nevezzék hiteltelennek. Az viszont roppant ijesztő, hogy egy ilyen notórius hazudozónak ekkora a népszerűsége. 2006-ban még a jelenlegi kormányoldal igen érzékeny volt a hazugságokra, az igazság nevében szét is verette Budapestet a csőcselékkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.