A hatóság megküldte számomra a kínai vakcina engedélyét, ami még az oroszénál is botrányosabb fecni- írja a Facebook oldalán a politikus.

Hadházy: A kínai vakcina engedélye egy botrányos fecni. Gyógyszerkísérleteket végeznek rajtunk?
Kép:MTI/Vasvári Tamás

Ebben ugyanis UTALÁS SINCSEN ARRA, HOGY A VAKCINA HATÉKONYSÁGÁRÓL DOKUMENTUMOKAT, RÉSZLETES VIZSGÁLATI EREDMÉNYEKET KAPTAK VOLNA.

-írja az oldalán.

Összehasonlításul mellékelem az orosz vakcina engedélyének részletét is, ott az indoklás második pontjában legalább beszélnek a HATÉKONYSÁGRÓL és annak dokumentációjáról. A kínai esetében a második pont a TÖRVÉNYI FELTÉTELEKRŐL SZÓL, ARRÓL, HOGY SZIJJÁRTÓ IGAZOLTA, HOGY MÁR 12 milliót beadtak 6 nem demokratikus országban. Azt azonban a virológus külügyminiszter nem igazolta, hogy ez milyen hatékonyságot jelent.

A kínai engedélyt semmilyen vizsgálat nem előzte meg, igaz – miképpen az orosz esetében is – az engedély előírja, hogy ezt azért majd gyártási tételenként el kell végezni.

-tette hozzá.

Kitért arra is, hogy lehet jó a vakcina, de véleménye szerint egyelőre semmilyen hiteles eredmény nincs arról, hogy milyen hatékonyságú, különösen így van ez 60 éven felüliek esetén.

A hatékonyságról szóló hiteles dokumentáció nélkül ezzel oltani tömegeket: gyógyszerkísérlet.

-zárja a bejegyzést.

A Sinopharm-vakcinának ezzel a rendelettel csináltak utat a gyógyszerhatósági vizsgálat helyett, amely felvet pár kérdést. Pontosan ez az, amiről nyíltan tanúskodik a számára elküldött engedély is – írja Hadházy.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1984
Nem az gond, hogy mennyire hatékony vagy nem hatékony, hanem az, hogy felsőbb (politikai !!!) utasításra engedélyezte egy szakmai szervezet (OGYÉI) a megfelelő vizsgálatok és a hiányos dokumentáció ellenére.

Hogy lehet megbízni egy ilyen kormányban?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ahány ház/haza annyi szokás, az orosz VAKciNÁCIÓ mitt!!!
.
----- Kormányválság súlyosbítja az egyébként is rossz járványhelyzetet Szlovákiában
.
hu.euronews.com/2021/03/04/kormanyvalsag-sulyosbitja-az-egyebkent-is-rossz-jarvanyhelyzetet-szlovakiaban?_ope=eyJndWlkIjoiOTA1MjMzMTg0OWRlMzE1YWIyNzAyMmUwMDljMmI5ZDkifQ%3D%3D
---------------------------------------
.
A falc súti nemzetvezető azt csinyá amit az éj leple alatt kispekulál, mert nem kötelezi se koalíciós kényszer, és az ellenzéknek volt gyermekszobája, nem megy át kofaszintre!

.
NKF
Csodálkozom,hogy ez Szarházy ennyi ésszel még itt van közöttünk!
Miért nem Amerikába?Mi is jobban járnánk.
jesz
a kínaiak önjáróak...példa erre, hogy Kínába belépni csakis anális mintavétel után lehet...több ország tiltakozott...nem kell idejönni...volt a válasz..
Gatyát le, bokáját megfogja, aztán valaki kotorászik hátul, majd lehet öltözni...

A kíniak szerint ez a mintavétel adja a legbiztosabb eredményt.
Béla333
A lényeg, hogy az a szélhámos Szíjjártó szóban jóváhagyta. Nyilván nem írásban, hiszen akkor számonkérhető lenne, így meg elég a "politikai" következményt vállalni, ami meg ugye egy 0. Vagy inkább 00!
Mocskos maffia!
134.bátor
@NKF: te barom,a te èletedèrt is harcol,ha nem vennèd èszre!!
1984
Nem az gond, hogy mennyire hatékony vagy nem hatékony, hanem az, hogy felsőbb (politikai !!!) utasításra engedélyezte egy szakmai szervezet (OGYÉI) a megfelelő vizsgálatok és a hiányos dokumentáció ellenére.

Hogy lehet megbízni egy ilyen kormányban?
ómió
Hullaházy efftárs majd "közhasznú munkában" meghazudja nekünk!
justhpeter
Orbán is pont ezért kapta a kínait. Rajta már a szenteltvíz sem ronthat.
GeoCravker
Hadházy politikai utovédharca. Útban a végeleges süllyesztő felé.
Yoda69
@Gyurka80: Persze a kulugyer eldontheti melyik a jo vakcina - szerinted.
csipetke
Duda Ernő virológus professzor szerint a kínaiak a harmadik világbéli országoknak gyártották ezt az oltóanyagot,mert ott is meg akarja vetni a lábát Kína. Ezt 60-on felülieknek Kínában sem alkalmazták,de orbán azt mondta,hogy nálunk jó lesz a 60-on felülieknek. Valószínűleg orbán családjában,és a fidesz-birkák között is jó sok 60 pluszos van,nosza rajta,ki lehet próbálni rajtuk.Az idióta kormány csodálkozik,hogy az embereknek nincs bizalmuk ezekben a cuccokban,amire csak a mindenhez IS értő orbán állítja,hogy jó.Kína,és a ruszkik miért nem adták be engedélyezésre ezeket az anyagokat?Ha az EU is rábólint,akkor jöhet,de addig használják a fidesznyákok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.