A hétvégi oltáskáosz és a Magyarországnak járó Moderna-vakcinák le nem hvása miatt fakadt ki a volt kormányfő a Facebookon.

A kormány teszetoszasága miatt nem kapják meg az emberek azokat a vakcinákat, amelyek járnának nekik – mondta a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke vasárnap a Facebookon közzétett videóüzenetben.

Gyurcsány: Orbán kormányának hibája, de "mi fizetjük az árát"

Fotó, címlapkép: Facebook/Gyurcsány Ferenc/videórészlet

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott, az elmúlt napok történései "ennek a kormánynak a Waterloo-ja".

Az ellenzéki politikus szerint "elég gáz", ha "valaki nem tudja megszervezni, hogy 74 ezer embert beoltsanak egy hétvégén, miközben azt mondta, hogy akár százezreket is".

Kiemelte, "az még inkább gáz", hogy Magyarország nem hívta le a neki járó összes Moderna vakcinát, így azokat a franciák, a németek és a dánok vitték el.

"Nyilván tudnék erősebb szavakat is használni, tudják, hogy nekem ehhez van szókincsem" – mondta Gyurcsány Ferenc, aki szerint a történtek "közös szégyenünk, de nem közös hibánk". "Ez Orbán Viktor kormányának a hibája, de mi fizetjük az árát" – tette hozzá a volt kormányfő.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A szocik a válság idején a dolgozók helyzetét tovább nehezítették. Az SZJA-alapot 27 %-kal emelték (2009), ez volt az a csodás szuperbruttó.

Szóval a moslékszavazók ezeket akarnák újra a nyakunkra ültetni...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Nessy: A forintosítással iszonyúan jól jártak a balekok... Ma hogyan fizetnék?
verőce21
@Nessy: Egyébként jó, hogy írtad ezt a Paks 2.-t..., Már rég szerettem volna tisztázni a sok buta lipsinek, hogy "a 10 milliárd euró összegű állami hitelt" az oroszoknak 1-2 év alatt könnyen tudná törleszteni Magyarország az oroszoknak.
Ne felejtsük el, Ferenc testvér 20 milliárd euró IMF-hitelt vett fel annak idején (2009) és mi sokkal nehezebb helyzetben, három év alatt visszafizettük IMF-nek. Tehát a dupláját!
A 10 mrd Euró húsz évre szinte ingyen van az országnak! Mégegyszer írom, szinte ingyen van. Olyan alacsonyak a törlesztőrészletek, hogy meg sem érzi a gazdaság, az ország! Nem beszélve arról, hogy addigra az elektromos energia termelés egy részéből ki tudjuk törleszteni. Ingyen van az államnak!
Szeretném, ha ezt megjegyezné egyszer és mindenkorra a sok hiteltelen lipsi honfitársunk.
Nessy
A CHF hitelt az akkori jegybank elnök vezette be, akit Járay Zsigmondnak hívtak.
Akkor sem valutában kellett fizetni. A jelenlegi jegybank elnök 260 milliárdos alapítványai lettek a nyertesei a forintosításnak! Tényleg "jól jártak a balekok"! Pont a dupláját kell visszafizetniük. Nem kevesen lettek közülük hajléktalanok családostól. Most még győzz meg arról is, hogy milyen jó üzlet számunkra a letelepedési kötvény magas kamattal történő visszafizetése. Nem vitatom pár embernek valóban bomba üzlet volt. Úgy mellékesen sajnos nem vagyok "hiteltelen", mert a hitelt a költségvetésből tudja csak az állam visszafizetni, így azt természetesen mindannyian fizetjük.
verőce21
A szocik a válság idején a dolgozók helyzetét tovább nehezítették. Az SZJA-alapot 27 %-kal emelték (2009), ez volt az a csodás szuperbruttó.

Szóval a moslékszavazók ezeket akarnák újra a nyakunkra ültetni...?
verőce21
2006 márciusban dübörgött a gazdaság, 2006
juliúsán csödben volt az ország. Azonnali hatállyal duplája lett a köztartozás, ezrével zártak be a kisválallkozók, 2007 májusban 72 ft 1m3 gáz, decemberben már 130 ft /1m3.
Az áram is duplája lett, na ez várna ránk ismét.

Egy 25 éves polgár ezeket nem ismeri és én azt
kivánom ne is ismerje meg soha...
FLETÓ
@verőce21: Így igaz 140 Ft/ m3-ig emelkedett! Ami 2002-ben még 40 Ft / m3 volt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.