Röviden: hallgasson és ne ócsárolja a kormánypártot. 

A 444 cikke szerint a jászberényi képviselő-testület fideszes frakcióvezetője azt javasolta a város ellenzéki polgármesterének, Budai Lórántnak, hogy ha pénzt akar a kormánytól, akkor ne kritizálja azt. Ezt a javaslatot a helyi tévében is megismételte.

Újabb fideszes mondta meg, hogy mit csináljon egy ellenzéki városvezető, ha pénzt akar a kormánytól

Fotó, címlapkép: Facebook/Tamás Zoltán

Tamás Zoltán a következőket mondta el:

Úgy kellene kommunikálni, hogy addig amíg pénzt kérünk, (..) szeretnénk támogatásokat kérni, szeretnénk engedményeket kérni, addig a negatív kampánnyal, a kormány szidásával, a képviselő úr (Pócs János) állandó negatív színben való feltüntetésével álljon le. És akkor írjon pozitív levelet,

- mondta a frakcióvezető.

Forrás: 444

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Sajnálom szegény frakcióvezető urat, azt gondolom a szervilizmusnak ez a foka már aggasztóan kóros, szakember segítségék kellene kérnie.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Talán még a hazudozás szüneteltetése is megtenné? Efftársilag ezt még nem próbálta?
balos
@justhpeter: Hát itt már csak a csoda segíthet!Igaz micsoda csoda,mikor 1 fideSS fostalicskától humánus tetteket várunk!
human
A fideszes szerint csak az a jó ellenzéki aki Orbánra szavaz. Lásd Munkás Párt és a Mi hazánk szimpatizánsai. Milyen abszurd, hogy pont a kommunista és a radikális jobboldal van legjobban kibékélve Orbán rendszerével.
1984
Természetesen nem szégyelli magát emiatt. Ezeknek már ennyire el van torzulva a gondolkodásmódjuk, a személyiségük, a világképük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.