Nem kért bocsánatot az elhunyt családjától és nem érez felelősséget sem Koncz Ferenc halála miatt Legyesbénye polgármestere. Koncz Zsófia képviselő egy Facebook-bejegyzésben részletezte a szekértői véleményt – írta meg az Index.

Legyesbénye polgármestere nem érez felelősséget, amiért halálra gázolta a fideszes képviselőt
Fotó:MTI-Kovács Tamás

Fájdalmas sebeket tépett fel Koncz Zsófiában az az ügyészségi vádirat, amely édesapja, Koncz Ferenc fideszes képviselő tragikus balesete miatt indult nyomozást zárta le. 

A Blikk információi szerint a főügyészség tárgyalás mellőzésével felfüggesztett fogházbüntetést és járművezetéstől eltiltást indítványozott. Ha el is ítélik a vádlottat, akkor sem kell megválnia polgármesteri tisztségétől, mert attól csak szándékos bűncselekmény esetén kell búcsút mondani a törvény szerint.

Forrás:Index, Blikk
Címlapkép:MTI-Kovács Tamás

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mi közöm van ennek a rétinéger- pinának a családi dolgaihoz..? Baleset történt,,a rendőrség lezárta az ügyet,,oszt jó napot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yeromos
Az az ami undoríó, ismét politikai ügyet kreálnak egy közlekedési balestből. És várhatóan az ítélet is politikai vezérletre fog megtörténni.
Clavigo
Mi közöm van ennek a rétinéger- pinának a családi dolgaihoz..? Baleset történt,,a rendőrség lezárta az ügyet,,oszt jó napot.
Eladott Ország
Azt nem vizsgálták, hogy piált e a fideszes apuci? Egyébként ha tökrészeg lett volna azt is elhallgatnák. Az is fölöttébb érdekes, hogy segédmotorkerékpározott őméltósága. Nagy valószínűséggel már "bealapozott."
ómió
Nyilván "haladó" lehet, bolsi "beütéssel"!
human
@fideszes gyökér: Bizony. Úgy néz ki valami nagyon fontos személy gázolta el, mert úgy zárták le az ügyét, hogy kétségbevonható volt a helyszínelés alapossága és a szakértői vélemények helytállósága.
hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1radi_Andr%C3%A1s_(juh%C3%A1sz)
ómió
@Clavigo: Barmot láttál a tükörben,bolsiék idiótája!? És már magadra se ismersz!
ómió
@surdilloFUJT: Örülök, hogy bemutatkoztál! Üdvözöllek, szarkupac efftárs! Én ómió vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.