Ezt az országos tisztifőorvos mondta az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján az AstraZeneca oltásával kapcsolatos hírekre. Ahogy korábban megírtuk, az AstraZeneca vakcinájával való oltást a feltételezett vérrögképződés mellékhatás miatt több ország felfüggesztette. A cég reakcióját erre itt olvashatja. Az AstraZeneca oltással kapcsolatban az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatait idézte Müller Cecília, miszerint nem haladják meg az oltás utáni trombózisos és tüdőembóliás esetek az oltás nélküli időszak adatait, ugyanakkor a koronavírus kockázata sokkal nagyobb.

Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Idióta picsa, ne nézz hülyének: vakcináról van szó, ami megelőzné a vírust.
division
Minden gyógyszernek lehetnek mellékhatásai, ahogy a vakcináknál is előfordulhat. Ez mindig is így volt, és így is lesz. Más szempontokat kell figyelembe venni, pl. azt, hányan nem kapják el, vagy hány embernek segít mondjuk egy gyógyszer. Az a baj, hogy több millióból mindig csak azt az egyet ragadják ki, amelyik problémát okozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.