Egyre több a fertőzöttek száma a serdülő és óvodás korosztályban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Csak Szarvason? Ne már!
Egyre több nagyimamit, nagyipapit látok a gyerekkel bóklászni a lakótelepen. Kb óvodás koruak.
Mert anyunak, apunak dolgozni kell, hogy megéljen a család. Vesszen nagyapó, nagyanyó, ugye orbán? Mennyit megspórolsz a nyugdíjkasszán orbán, ha minél több nyugdíjas pusztul el miattad?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@division: Az Astrával kapcsolatban én is tudom, hogy felesleges pánikolni, de vannak esetek, amikor az érzelmek felülírhatják időlegesen az értelmet. :-))) Így voltam életempárja halálával is.
Nessy
@Elad0tt 0rszág: Ezért örültem, hogy most nem csináltak külön sávot. Pl. a közeli CBA-ba 12 körül megyek, és alig vagyunk páran az üzletbe.Mint a piacon is szerdán dél körül sehol nem kell sorba állni.
Akkor valóban megértettem a fiatalokat, hogy még ha senki nem volt pl. a patikába, akkor sem kaphatott egy doboz fájdalom csillapítót. Nem sok értelme volt az egésznek.
division
@Nessy: Na igen, amikor egy szerettünk meghal, annál nincs rosszabb, tudom én is jól sajnos:-(
magyar1
Azt azért nem értem, hogy a gyerekeknek miért nem kötelező a maszk ha bemennek egy üzletbe, talán ez is üzleti fogás?
Ha a gyerek elkapja a szülőn hiába van a maszk otthon szoros környezetben elkapja tőle a felnőtt is.
emerencia
@Nessy:Az eladókat viszont tesztelni is fölösleges, nemhogy beoltani biztonságos, EU által elfogadott vakcinákkal. Az áruház tele shoppingoló családokkal, akik nem napi cikkeket vásárolnak viszont elvárják az eladóktól a szoros együttműködést. Egyszerűen nem értjük, hogy a papa vagy a mama miért nem marad otthon a gyerekekkel vagy megy el kirándulni valami olyan helyre, ahol kevés ember tartózkodik. Nincs is nagyobb élmény számunkra, mikor szorosan körbevesz egy komplett család. A gyerkőcök akár itt is összeszedhetik a vírust, melyet visznek tovább a pedagógusoknak. Egyetlen reményem, hogy pár napja mintha kevesebben jönnének de lehet, hogy csak az újabb kuponakciót várják és akkor hajrá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.