Karácsony Gergely ma reggel a Facebookon adott tájékoztatást arról, hogy a Budapesti Módszertani Szociális Központnak költöznie kell. 

Más kórházakba kell átszállítani azt a 66 hajléktalan embert, akik az állam által bezárt kórházban vannak

Fotó (illusztráció): Pixabay cco

A 444-nek sikerült elérnie Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettest, aki elmondta, hogy:

április 30-ig valóban el kell hagynia a főváros intézményének az épületet. Februárban mondta fel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő azt a szerződést, ami alapján 2011-óta használhatták az épületet.

Most 66, intenzív ellátást nem igénylő beteg kezelése zajlik. Köztük több krónikus, daganattal küzdő ember is van az intézményben. Ugyanebben az épületben működtet a BMSZKI egy 150 fős kapacitású átmeneti szállót.

A főpolgármester-helyettes tájékoztatása szerint ennek kialakítását már meg is kezdték, amikor kiderült, hogy nem kapnak további haladékot és április végén mindenképp el kell hagyniuk az épületet. A betegeket át kell adniuk más kórházaknak, így a most bent fekvő 66 hajléktalan emberért a mentőszolgálatnak kell elmennie a következő hetekben és más kórházak osztályain kell helyet találni nekik. Azokat pedig, akik a 150 férőhelyes átmeneti szállót vették igénybe, más, fővárosi fenntartású intézményekbe irányítják.

Meglévő kórházi infrastruktúrát átalakítani irodaházzá bűn

- foglalta össze a helyzetet Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes.

Forrás:444

Címlapkép (illusztráció): Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Ner, azaz helycserés támadás. Belügyminisztert az egészségügy vezetésére (rokonszakma, belügy, belügy), futsalost a külügy élére, a nyakába lőcsölve a külkereskedelmet is, megszállott, számmisztika hívő, jógaoktatóval relaxáló, egyszerre a múltba és a jövőbe néző pénzmágust a Nemzeti bankba szobrokat, festményeket venni, alapítványokat alapítani, hithű, bár szakmailag alkalmatlan janicsárokat ültetni a főbb posztokra.
Az orvosokat, ápolókat sorkatonának nézve átvezényelni, az egész egészségügyet a járvány közepén átszervezni, újabb és újabb felsőbb irányítási szinteket fabrikálni.
Innen nézve érthető, ha meg nem is bocsátható lépés a kórházakban a kényszerűség szülte funkcióváltás, "sima" intenzíves ágyból covidos, lélegeztetős ágy, a műtőből intenzív kezelő, de ez a mostani lépés, a legrászorultabbakat ellátó kórházból irodaépület, ez már az aljasság legmélyebb mélysége.
Ha nem a mi kutyánk kölyke érdekeltsége, hanem az ellenségnek kikiáltott fővárosi vezetés eredményes működésének bizonyítéka, akkor szét kell barmolni, meg kell szüntetni. Tíz év után eljött a leszámolás ideje.
Ha azt írom erre, hogy kormányzati arrogancia, az emberiesség sárbatiprása, erkölcstelen alávalóság, akkor még keveset mondtam. Kérdés: hol van ilyenkor balog páter, hol van a fővadász, hol vannak a nagyon körösztények, hol van az a jóember a parlamenti imádkozásra való felszólításával? Hol van Veresné Katika? El tudna szakadni kicsit a palacsintasütés utáni ablakmosástól? Itt és most nem csak azokról van szó, akiket jelenleg is ápolnak, hanem a később érkezendőkről is. Vicctorrr bosszúja mindenek előtt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.