Ezek az állítások természetesen rágalmak, amik miatt perelni fogok, kezdi bejegyzését a Facebookon.

Az nyilvánvaló, hogy Rogán küldi ki a propagandalapoknak, hogy mit kell írniuk. De annak, hogy még arra sincs emberük, hogy a különböző "újságokba" legalább látszólag különböző cikkek jelenjenek meg, két oka lehet. Az egyik, hogy Rogánék inkább az "újságírók" bérét is ellopják.

De ha mégsem ez állna a háttérben, akkor egy második lehetőséget is vázolt.

A másik lehetőség viszont, hogy egyszerűen nincs annyi megalkuvó és hajlékony gerincű "újságíró", aki hajlandó lenne ezekhez a szennylapokhoz szegődni, hiába kapják sorra a bértollnokok az állami kitüntetéseket. Ez pedig egy jó hír. Számomra az is jó hír, hogy zavarom a hatalmat.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Az orbán-habony mocsármédia ellen általában nyer,aki perel,mert könnyen bizonyíthatóak a hazugságok. Ezért fizeti őket orbán. Embereket lehetetlenítenek el,karaktergyilkolnak,stb. Undorító szennylapok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Az orbán-habony mocsármédia ellen általában nyer,aki perel,mert könnyen bizonyíthatóak a hazugságok. Ezért fizeti őket orbán. Embereket lehetetlenítenek el,karaktergyilkolnak,stb. Undorító szennylapok.
solidedge
A Fidesz jól tudja mit csinál. Megjelentet egy ordas hazugságot az ellenzék lejáratására, ami minden csak a Fidesz írásait, adásait nézőkhöz eljut. A hazugságért kifizetett bírság és a helyreigazítás viszont nem, így a rágalom eléri a célját. A bírságok ellenére ez a legolcsóbb kampányfogás. Szeretettel használják azt a módszert, hogy a választás előtt jelentetnek meg rágalmakat ( pl. Gyurcsány és családja templomi perselyt fosztogatott Vatikánban), ami miatt csak a választás után kell büntetést fizetni és helyreigazítást közölni. Aljas banda.
ómió
Azért egy "jó bíró efftársról" előre gondoskodjon ám, Hullaházy efftárs!
csipetke
@Szeparepa2: 21:44 De mégis számtalan pert nyernek az orbán propaganda-szennylapok ellen
NKF
Ezt a Szarházyt ki fizeti!Csak nem önkéntes?Majd jövőre,remélem eltűnnek a 2-3%-os
pártocskák,független nyikhajok,stb!
sokanvagyunk
Nincs új a Nap alatt... - A "Világ proletárjai egyesüljetek" alatt megjelenő egykori megyei újságok is a központból indított vezércikkeket jelentetett meg - most a fenti fejléc nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.