Gulyás Gergely a Facebook-oldalán nyilvánult meg a Pedagógusok Szakszervezetével kapcsolatban, reagált az általuk megírt nyílt levélre.

Gulyás Gergely keményen beszólt a Pedagógusok Szakszervezetének
Fotó:llyés Tibor/MTI

Szerinte káros, ha egy szakszervezet inkább ellenzéki pártnak képzeli magát. A szakszervezet már február végén kérte a kormányt, hogy zárják be az iskolákat, majd ők erről döntést is hoztak, ám szerinte most mégis úgy látszik, hogy:

a tanárokat a három hét múlva esedékes nyitás ellen szeretnék hangolni.

A csütörtöki Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely, hogy ha meglesz a 2,5 millió beoltott magyar, kinyitnak az iskolák, a tanárokat pedig beoltják az újranyitás előtt. 

Erre reagált tegnap a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, amely szerint életveszélyes ötlet, hogy a tanároknak azelőtt kelljen visszamenniük az iskolákba, hogy a védettség kialakulna.

És ma Gulyás Gergely erre így válaszolt:

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetéről, avagy miért káros, ha egy érdekképviselet ellenzéki pártnak képzeli magát. Február végén a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete levélben kérte a miniszterelnököt az iskolák bezárására és a digitális munkavégzés elrendelésére valamennyi köznevelési intézményben és a szakképzés területén.

A végén még keményebbre vette a hangsúlyt:

A szakszervezet kérésének teljesítése után is a kormányt szidalmazza és a tanárokat próbálja – egyébként sikertelenül – az iskolák több mint három hét múlva esedékes nyitása ellen hangolni. Ez ékes bizonyítéka annak, hogy a PDSZ-nek mind az iskolai oktatás, mind az általuk képviselt tanárok másodlagosak. Az elsődleges a kormánnyal való konfliktuskeresés. A járvány legnehezebb időszakában is. Ez egyszerre felelőtlen és sajnálatos.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
Te csak dumálsz barom, míg az ők eletükkle játszotok! Sűljön le a bőr a képedről!
balos
A gulás gergö,vajon miért nem a pandémia alatt sztrájkolókat izélgeti?Gondolom nem véletlen,hogy most sztrájkolnak a fideSS támogatói,mert a taplós alatt hallgattak,mint a szar a fűben!Azzal együtt,hogy Őket is leszarják,mint ahogy a velük nem egyet értőket!Mert a nemzethy oldal népírtásához nem fogunk asszisztálni sem!
kereső
@Qqberci: Meg lesz az. Orbán mondta.Márpedig ő tudja, ért ehhez is.
ómió
De, hát, "efftársi szakszervezet"! Más nem lehet!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha nem egy műveletlen paraszt-suttyóról lenne szó,

akár még kentaur beszédnek nevezhetnénk, bár az az igazság, hogy ez a kifejezés is sokat veszített eredeti értelméből

Mottó:
A minap Lengyel írta: „a demokratikus jogállami próbálkozásra, amikor haza, haladás és európaiság hármassága egybeesett, volt vagy tizenöt-húsz évünk”, amihez tegyük hozzá ez az egybeesés sohasem volt meg, pontosabbam most igen: egységesen tesznek rájuk!

Vezénylő tábornokunk is hozzászólt a pedagógus kérdéshez:
„Erről persze majd egy nagy vita lesz, hogy helyes-e előre venni a pedagógusokat. ” kezdéssel adta elő a véleményét, s csak mondta. csak mondta… Közben valamiért kiemelt egy tényt is: „Az én édesanyám egyébként gyógypedagógusként ment nyugdíjba”. Amihez hozzátette: „tehát én pontosan ismerem ennek a színét is meg a fonákját is”!
Nos túl azon, hogy sem tisztánlátási képességei, sem pedig a logikai készségei nem adnak okot egy ilyen megállapításra, meg kell jegyezni, hogy annyi igazság van, hogy a kedves mama szakmai sikerei – ha voltak – igazi suszter cipője!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.