Több budapesti háziorvosra hivatkozva írta a Telex, hogy a kormány oltási kampány indítana a kínai Sinopharm-vakcinával. A hétfő délután kiment levél azt kéri, keddig mérjék fel, hány embert tudnak beoltani vagy oltópontra irányítani, de a Sinopharmról szóló levélben arról is van szó, hogy állításuk szerint minden beadott oltásért díjazásban részesülnek. Ugyanilyen rész a szintén érkező új Pfizer-szállítmányokban nem szerepelt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és még mondja valaki hogy nem a pénzről szól az egész...
kissé felnőttem
szép becsületes kormányunk ? bravo vagytok a ma gyagytok a holnap? ekkora troger szemét banda hát ha ma elzavarná a nép őket max 3 kutya SIRNA UTÁNUK
csipetke
Félnek,hogy rájuk rohad a kínai cucc,amit a harmadik világ országainak gyártottak,de orbán,és szíjjártó úgy döntöttek,hogy jóvanaz. Érdekes,hogy a ruszkik beadták a vakcinájukat engedélyeztetésre az EU-hoz,a kínaiak viszont miért adták volna be?Az ilyen "hozzáértők"mint orbán,és szíjjártó megveszik így is.Ráadásul Kínában se oltottak vele 60-on felülieket,de orbán eldöntötte,hogy nálunk jó lesz a 60-on felülieknek.A legszebb,hogy az orosz oltóanyagot megvették egyenesen a gyárból,közvetítő nélkül,de mire a kínaihoz jutottak,megvilágosodtak,és közbeiktattak egy nevesincs kis gyógyszercéget,amin keresztül meg tudták venni háromszoros áron. Így a kis gyógyszercég is kapott valami szabadszemmel jól látható összeget az 55 milliárdból,de lehet tippelni,hogy az érintettek mennyit tettek zsebre ebből a lóvéból. Soha nem volt még ilyen kormánya ennek a nyomorult,lerabolt,lepusztított országnak,akik többet loptak volna,mint a fidesz.Már nem is takargatják,teljesen nyíltan csinálják.
Béla333
Cinkossá teszik a háziorvosokat abban, hogy minél több kínait nyomjanak belénk, ha jó, ha nem.
Ezzel is a maffia kasszája gyarapszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.