Hétfőn, késő délután kapták meg a háziorvosok Sára Botond fővárosi oltásszervezési főfelelős e-mail-jét, amelyben arra utasítja a háziorvosokat: mérjék fel, de ízibe‘ (!), hogy körzetükben hány oltásra váró jelölt fogadná el a kínai Sinopharm vakcinát...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt már tudjuk néhány, hogy Orbán Viktor is a kínai vakcinára várt, mert ő abban bízik, nem a kisújszállási asszonyság vakcinájában. Azt is tudjuk a propagandamédiából és a különféle beszélő fejektől, hogy az ellenzék rohadnaismeg', a jómagyarok halálát akarják ők, ezért uszítanak a kínai vakcina ellen. Holott mindenki, aki csak megszólalt azt mondta, előbb legyenek meg a hivatalos hatósági vizsgálatok és engedélyek – és ezeket az engedélyeket még véletlenül se Szijjártó Péter vagy Kósa Lajos adja ki -, aztán majd bízunk mi mindenfélében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@folt: Örvendezem, de lehet, hogy most inkább gyümölcslevet kéne innod.
A homeopata doktoromat elfogta a nevetőgörcs, amikor hajdanán le akart beszélni a sütievésről, ám én a mákos pite elszánt védőügyvédeként érveltem a mák semmivel nem pótolható hasznosságáról, amely elsősorban pite formájában tudja kifejteni áldásos hatását.
Szóval, értem. :)
folt
@Nyírfa: Mákod volt :)

Azzal indítottam a napot. Kávé után megittam egy egész doboz Sió Natura (alma-mangó-maracuja) gyümölcslevet...
Egy életre megbántam, soha többé nem csinálok ilyet!
Nyírfa
@folt: Ja. Ma már túróm lenne, mert átpártoltam a túrós pitéhez. :)
Még jó, hogy nem délelőtt kellett menned, így mosdó közelében lehettél.
Egyébként isteni gyümölcs- és zöldségleveket forgalmaz a Pölcz , a Természet áldása és a Steinberger. Nem olcsók, de egyszerre csak 1, 1,5 dl az ajánlott mennyiség. Ha az ember ilyenekkel tölti fel a raktárait, akkor megtapasztalhatja, mi a különbség a kapszula, a cukrozott üdítők és a természetes táplálék között.
Vigyázz magadra!
Eltűnök, be kell vasalnom.
folt
@Nyírfa: Jó tett (tanács) helyébe jót várj

Ez volt az első, amit ma megláttam a hírkeresőn: A mák 8 jótékony hatása – Rendszeresen kéne fogyasztani

www.bien.hu/mak-jotekony-hatasai/?r=202104220802
ómió
A felmérés efftársilag hálapénzt jelent? Aha!
Nyírfa
@folt: :)
Amikor '87-ben a vegetáriánus életmód mellett tettem le a voksomat, ajánlásra elsőként Schirilla György táplálkozási útmutatásait olvastam el. Ódákat írt a mákról, a szinergizmus fontosságáról, illetve veszélyiről. Aztán, tudod, hogy van ez, egyik információ szüli a másikat, előkerülnek az ellentmondások, majd kezd kibontakozni, hogy tapasztalati úton, logikailag és/vagy az intuícióid alapján a magad számára mit érzel igaznak.
Amikor belefutottam a vércsoport-szerinti táplálkozás elvébe, nem győztem csodálkozni: az ajánlott élelmiszerek 90 %-át gyermekkorom óta szerettem, a tiltottak közül pedig összesen két zöldség akadt, amely a kedvenceim közé tartozik - nem is mondtam le róluk -, a többi eleve nem érdekelt.

Pici ízelítő:

tgy-magazin.hu/egeszseges-eletmod/vercsoport-es-taplalkozas

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.