Hétfőn, késő délután kapták meg a háziorvosok Sára Botond fővárosi oltásszervezési főfelelős e-mail-jét, amelyben arra utasítja a háziorvosokat: mérjék fel, de ízibe‘ (!), hogy körzetükben hány oltásra váró jelölt fogadná el a kínai Sinopharm vakcinát...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt már tudjuk néhány, hogy Orbán Viktor is a kínai vakcinára várt, mert ő abban bízik, nem a kisújszállási asszonyság vakcinájában. Azt is tudjuk a propagandamédiából és a különféle beszélő fejektől, hogy az ellenzék rohadnaismeg', a jómagyarok halálát akarják ők, ezért uszítanak a kínai vakcina ellen. Holott mindenki, aki csak megszólalt azt mondta, előbb legyenek meg a hivatalos hatósági vizsgálatok és engedélyek – és ezeket az engedélyeket még véletlenül se Szijjártó Péter vagy Kósa Lajos adja ki -, aztán majd bízunk mi mindenfélében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Azt már tudjuk néhány, hogy Orbán Viktor is a kínai vakcinára várt, mert ő abban bízik, nem a kisújszállási asszonyság vakcinájában. Azt is tudjuk a propagandamédiából és a különféle beszélő fejektől, hogy az ellenzék rohadnaismeg', a jómagyarok halálát akarják ők, ezért uszítanak a kínai vakcina ellen. Holott mindenki, aki csak megszólalt azt mondta, előbb legyenek meg a hivatalos hatósági vizsgálatok és engedélyek – és ezeket az engedélyeket még véletlenül se Szijjártó Péter vagy Kósa Lajos adja ki -, aztán majd bízunk mi mindenfélében.
Eladott Ország
Azt alighanem üdítő körülménynek minősíthetjük, hogy a közszolgálati tévés sportriporterből lett elasztikus vázrendszerű kapufa diplomata (?) nem állt neki Orbán Viktor kottájából szapulni az Európai Uniót, mint általában szokta, minden fideszesek főnöke, amikor arról delirált, hogy bezzeg akik kiléptek az Európai Unióból, azoknak hamarabb van vakcinájuk. Ugyanakkor a külügyminisztérium tavaszi, sikeres, 17 ezres nagyságrendű lélegeztetőgép és horkolásgátló portyája okán van azért ok némi egészséges aggodalomra, pláne, ha a kínai dokumentáció mellé nem küldenek legalább valami same in English típusú fordítást. Ahhoz képest, hogy állítólag egész Európa kilincsel a keleti oltásokért, a kínai vakcinát Magyarország és Szerbia mellett eddig 14 országban engedélyezték (Kína, Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Kambodzsa, Egyiptom, Guyana, Marokkó, Irak, Jordánia, Nepál, Pakisztán, Peru, Szenegál, Seychelle-szigetek), ezekhez csatlakoztak/csatlakoznak olyan országok, mint Libanon, Fülöp-szigetek, Zimbabwe, Irán, Afganisztán, Egyiptom. Ezek között én nem nagyon látok európai országokat, de azt meg főleg nem látom, hogy EGÉSZ EURÓPA Orbánék példáját követné.
simmering73
Ez így hülyeség. Első körben mi is elzavartuk a házi orvost a kínai vakcina miatt. Véletlenül sem mondta, hogy akkor átirányít másik lehetőségre. Egy hónap múlva újra a kínaival házalt.
Nyírfa
Szegény magyar orvosok, még az életben ilyen korrumpáló, az esküjükkel szöges ellentétben álló nyomásnak nem voltak kitéve. Hát, most megmutatkozik, hogy közülük ki méltó gyógyító munka végzésére.
Eladott Ország
@Nyírfa: Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül működő „hálapénz kommandó” fő célja a bűnmegelőzés a betegek és az orvosok esetében is. A hálapénz adása és elfogadása január óta számít bűncselekménynek. Ilyenkor nem működik a hálapénz kommandó?!
Eladott Ország
Kiegészítés: ma, 15:02 ♦ "a közszolgálati tévés sportriporterből lett elasztikus vázrendszerű kapufa diplomata , Menczer Tamást jelenti, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárát. A focimeccsekről lovagolt át a diplomáciába. Én hiszek az emberek fejlődésében, de azért ez a Menczer sportosnak is igen gyengécske volt.
Nyírfa
Ez a "kormány" annyira nonszensz, olyan abszurd, ir-, sőt, szürreális, hogy már csak egy róluk készített esettanulmány megírását szolgálhatják, de egy nemzet képviseletét semmiképpen.
Na most, azt döntse el , akinek ehhez még van kedve, hogy miféle kommandót küldjünk a kormány hálapénz-kommandójának a kiiktatására. Áh, bonyolult.
Mondjuk, kommandó-ügyben lennének ötleteim, de azoknak nem a hálapénzhez van közük.
Nyírfa
@Eladott Ország: 15.46

Neked szól, csak már megint lemaradt a megjelölés.
folt
Bakker, erre így nem is gondoltam. A k...a a..j...t!

Na mindegy.
A lényeg, hogy megkaptam az Pfizer oltást. 20 voltak előttem, 16(!) perc után kint voltam az utcán. Ebben volt sorban állás, lázmérés (olyan alacsony volt a testhőmérsékletnem, hogy megkérdeztem a katonától, hogy "Élek még?"), adatfelvétel kétszer, oltás, utána várakozás a papírra, hogy mikor kapom a másodikat.
Ha minden ilyen simán menne az életben...

Két deci unikummal készítettem fel a szervezetem a traumára, jelenleg sört iszom, mert úgy hallottam, hogy a vérhígítás az nagyon fontos.

Hát így tolják az oltésellenes baloldaliak.
Nyírfa
@Eladott Ország: Orbán valaha készült leghitelesebb fotója! :))))
Azonnal is jó!
Nyírfa
@folt: Örvendezem, de lehet, hogy most inkább gyümölcslevet kéne innod.
A homeopata doktoromat elfogta a nevetőgörcs, amikor hajdanán le akart beszélni a sütievésről, ám én a mákos pite elszánt védőügyvédeként érveltem a mák semmivel nem pótolható hasznosságáról, amely elsősorban pite formájában tudja kifejteni áldásos hatását.
Szóval, értem. :)
folt
@Nyírfa: Mákod volt :)

Azzal indítottam a napot. Kávé után megittam egy egész doboz Sió Natura (alma-mangó-maracuja) gyümölcslevet...
Egy életre megbántam, soha többé nem csinálok ilyet!
Nyírfa
@folt: Ja. Ma már túróm lenne, mert átpártoltam a túrós pitéhez. :)
Még jó, hogy nem délelőtt kellett menned, így mosdó közelében lehettél.
Egyébként isteni gyümölcs- és zöldségleveket forgalmaz a Pölcz , a Természet áldása és a Steinberger. Nem olcsók, de egyszerre csak 1, 1,5 dl az ajánlott mennyiség. Ha az ember ilyenekkel tölti fel a raktárait, akkor megtapasztalhatja, mi a különbség a kapszula, a cukrozott üdítők és a természetes táplálék között.
Vigyázz magadra!
Eltűnök, be kell vasalnom.
folt
@Nyírfa: Jó tett (tanács) helyébe jót várj

Ez volt az első, amit ma megláttam a hírkeresőn: A mák 8 jótékony hatása – Rendszeresen kéne fogyasztani

www.bien.hu/mak-jotekony-hatasai/?r=202104220802
ómió
A felmérés efftársilag hálapénzt jelent? Aha!
Nyírfa
@folt: :)
Amikor '87-ben a vegetáriánus életmód mellett tettem le a voksomat, ajánlásra elsőként Schirilla György táplálkozási útmutatásait olvastam el. Ódákat írt a mákról, a szinergizmus fontosságáról, illetve veszélyiről. Aztán, tudod, hogy van ez, egyik információ szüli a másikat, előkerülnek az ellentmondások, majd kezd kibontakozni, hogy tapasztalati úton, logikailag és/vagy az intuícióid alapján a magad számára mit érzel igaznak.
Amikor belefutottam a vércsoport-szerinti táplálkozás elvébe, nem győztem csodálkozni: az ajánlott élelmiszerek 90 %-át gyermekkorom óta szerettem, a tiltottak közül pedig összesen két zöldség akadt, amely a kedvenceim közé tartozik - nem is mondtam le róluk -, a többi eleve nem érdekelt.

Pici ízelítő:

tgy-magazin.hu/egeszseges-eletmod/vercsoport-es-taplalkozas

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.