Kiállt a világ vezető orvosi szaklapja a kínai Sinopharm vakcina mellett, az oltásellenes meg tovább hazudik az oltóanyagról. Így lehetne összefoglalni azt a videót, amit Menczer Tamás, a Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára tett ki hétfőn a Facebookra. Többen felhívták a figyelmet arra, hogy az államtitkár állítása nem igaz.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Balukapitány17
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
A "Bubó doktor" is megerősítette a hírt! Figyelmeztetett is,hogy Sinophar-ot fele-fele arányban,
"Fütyülős" barackkal kell felturbózni!(;-))
Nessy
@kokopelli: Menczernek némi olvasási, szövegértési problémája van! Azért most már leszállhatnának erről az "oltásellenes baloldal" szövegről! A fővárosban már két hónapja kint vannak a plakátok, az oltásra buzdítva az embereket, és a vakcinákról egy árva vak hang sincs, sem pro, sem kontra! Azért a kormány jó lenne, ha az impotens oltás szervezését nem akarná másra fogni! Sőt, az ellenzék segítségét minden esetben elutasította!
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!
simmering73
"A NER által lefizetett, propagandára használt, a diktatúrát elvtelenül kiszolgáló, megbízhatatlan szakemberek közül Merkely Béla rektor ugyanis azt nyilatkozta, hogy a Semmelweis Egyetem “ősszel indít egy vizsgálatot” a kínai vakcina hatékonyságának megállapítására. Ez a felháborító nyilatkozat mindent elmond arról, hogy az Orbán-rendszer elvtelen kiszolgálói nemcsak a szakmai, hanem az emberi tisztesség minimumával sem rendelkeznek. Ősszel akarják a mostani oltások hatékonyságát vizsgálni, miközben az igazi, hatékony vakcinák hatásai is fél évig tartanak, és akinek a mostani oltás nem használ, az őszre éppen meg is halhat."
nepszava.us/nem-merik-teszteltetni-a-kinai-vakcina-hatekonysagat-mert-abba-belebukhat-orban/
kokopelli
@Nessy: A német félnázi AfD-től vehették át a baromságot!A politikai uborkaszezon baxa a csőrüket!? (;-))
Aki Én
Megmondták, hogy a konyhájukra sokmilliárdot hozó kínai vakcina-kampány lesz. Meg is tesznek mindent ennek érdekében.
Azt ugyan ,sejteni sem lehet (dehogynem), hogy ennyi féle vakcina közül miért pont a kínait erőltetik ennyire. Még fizetnek is érte a betiltott hálapénz jegyében.
ómió
Egy orvosi szaklap véleménye efftársilag "hülyítés"? Hát, még mindig csak "az eszme a nyerő", efftársak? Vagy a hazudozásotok?
kokopelli
@Aki Én: a vén hülye egy "orvosi lap"-al jön,amikor az EG előírása szerint ("2001/83/EG",) az Únióba
kívülről érkező gyógyszereket a "Gyógyszerszövetség"-nél (EMA) kell mutatni! (;-))
Nessy
@ómió: Próbálj meg néha egy cikket végig is olvasni, és arra reagálni, ami a tény! Ilyen súlyos szövegértési problémával nehéz megvalósítani, Egyszerűbb az efftársak, és a ráhazudni sablon szöveget bemásolni!
Aki Én
@Nessy: Elmebeteg szegény. Ez nem is kérdés.
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:12 A fidesz soha életében nem mondott igazat b+! A házi orvosok sokat tudnának mesélni, hogy mennyire tülekednek a keleti vakcinákért. A román cigányod és pereputtya/holdudvara is Pfizerrel/nyugati vakcinával lett beoltva, mi meg süket dumával!
ómió
@Eladott Ország: Mintha erről Böszme vezéred mást mondott volna, amikor a bolsi tetübandátokat jellemezte! Tudod: reggel, éjjel meg este! Látom, kedvet kaptál erre még ráhazudni is! Igazi "efftárs" vagy!
ómió
@Nessy: Látom, nem sikerült abszolválnod az olvasottakat. De muszáj ezt mindjárt másra hazudnod is? Úgy az efftársi?
kokopelli
@Nessy: mit vársz el egy fidesz-trottyostól! Örül,hogyha azt a pár mondatot be tudja "ütni",amit a nővérke
egyszer felírt neki! Mint a 12-éves lurkó,aki a tánciskola miatt máshol is csak a kályhától tud elindulni! a part-
nerével!! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.