Lassan a testtel és az italokkal.

Galgóczi: A teraszok nyitása még nem a járvány végét jelenti

Fotó: MTI/EPA/Keystone/Laurent Gillieron

A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

Galgóczi Ágnes elmondta, a járvány elérte a platóját, a járványügyi adatok kedvezően alakulnak, ez az oltási programnak is köszönhető. A beoltottak száma 3 419 450, ebből a második részoltást már 1 453 300 ember kapta meg.

A magyar átoltottság ezzel elérte a 34,4 százalékot, szemben az Európai Unió 19 százalékos átlagával – tette hozzá az osztályvezető.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/EPA/Keystone/Laurent Gillieron

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Tehát akkor ezt a cirkumparádét úgy kell értelmezni, hogy focifejű tudatáig nem jutott el, hogy mi mennyi, ki hányszor, aminek az lehet a következmény, ahogy Paudics Béla elénekelte, hogy
.
----- Paudits Béla - Kihalt az utca
www.youtube.com/watch?v=6LnMC24AYgA
-----------------------
.
Mi ebből a tanulság? Mindenki vigyázzon magára, mert őfélesége járványügyi játszótársa nem világosítják fel a focifejűt, hogy mi mennyi, ki hány(t)!
Néro
A járvány végét a nulla halott jelenti akár hiszed asszonyság akár nem. Jut eszembe mi van azzal a mindenkit meggyógyítunk szöveggel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.