Az InfoRádiónak adott interjút Gulyás Gergely.

Gulyás: lesz még újabb oltási akció

A pénteki egynapos Pfizer-akcióról, amikor végül előzetes időpontfoglalás nélkül beoltottak százezer embert, a miniszter azt mondta,

ha lesz eloltható vakcina, akkor lehetnek még hasonló lehetőségek.

Most már látják, hogy van igény erre, sokan, ha az oltóanyag típusa is elfogadható, akkor szívesen oltatják be magukat. Beszélt az oltásregisztrációs oldal pénteki terheléses támadásáról, mint fogalmazott, még zajlik a vizsgálat,

de azt sem tartja kizártnak, hogy egyszerre rengetegen próbáltak csak időpontot foglalni.

A védettségi igazolványhoz egyelőre csak jogok járnak, de a felvetésre, hogy például a munkáltatók megkövetelhetik-e az alkalmazottak oltását, azt felelte, „mivel az oltás nem kötelező, ezért érdekes munkajogi vita lenne. 

Elkezdődik a Magyarországon élő külföldiek oltása is, kedden indul a regisztrációjuk, és utána ugyanabban a rendszerben kaphatnak oltást. „A társadalmi immunitást kell elérni, s mindenki tagja a társadalomnak, aki itt él Magyarországon” – tette hozzá a miniszter.

Forrás: InfoRádió

Fotó: Propeller

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Na ugye, ha normalis es engedelyezett vakcinaval oltanak, maris megjon az emberek oltasi kedve.
Ha a fideSS nem keverte volna meg az embereket a folyamatos hazudozassal, akkor mara sokkal tobb oltott lenne, sokkal kevesebb halottal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Ja. Milyen jól sikerült legutóbb is.
division
@human: A védőoltások mióta akciós keretek között zajlanak?
Yoda69
Na ugye, ha normalis es engedelyezett vakcinaval oltanak, maris megjon az emberek oltasi kedve.
Ha a fideSS nem keverte volna meg az embereket a folyamatos hazudozassal, akkor mara sokkal tobb oltott lenne, sokkal kevesebb halottal.
Peller Anikó
Igazán remek ötlet, összeterelni millió embert, kilométeres sorokba, kiváló szervezés, a foci mindenek előtt. Hátha el lehet így szúrni a kínait is, ha már odacsődült a tömeg.
justhpeter
Gulyás csak süketel. Mindennek az Orbán számaival kell egyezni.
kereső
@division: Amióta orbán megálmodta a számait. Az előző akciónál 4 millió, most meg hajtunk az öt millióra. mert nagyon közeleg az EB meccs a fociban. Semmi más indoka nincs- a nemzeti, meg megvédési hablaty csak a köritést adja hozzá.Ja öt milliónál is marad a veszélyhelyzet, meg a különleges jogrend, mert ki tudja, mit fog produkálni Magyarországon az indiai duplacsavart előállitó indiai mutáns.
karma1
Te majom, nem kampanymodban kell(ene) oltani, hanem folyamatosan, progressziven, MEGSZERVEZVE! B.szki, erre total keptelenek vagytok!
Néro
Qurmány ! Nem akciózni kell már lassan 30.000 halott mellet ! Akcióban leárazással elég legyen az ország ellopása. Barmok itt emberek halnak tízezrével mi a lófax nem világos ezen ?
human
@division: Az akcióknak mindig az a célja, hogy az adott üzletláncra felhívja a figyelmet és oda vonzza az embereket. Talán Orbán úgy gondolja, hogy az oltási akciózások szavazatokat fognak hozni. Az ingyenes parkolással biztos ez volt a célja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.