Azzal, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken globális jóváhagyást biztosított a Sinopharm-vakcina számára, véglegesen összedőlt a kínai oltóanyaggal szembeni liberális propagandahadjárat – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülésének szünetében.

Szijjártó szerint "véglegesen összedőlt a kínai oltóanyaggal szembeni hadjárat"

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az Index szerint a politikus magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta, a WHO jóváhagyásával, illetve a G20-as országok közelgő globális egészségügyi csúcstalálkozóját megelőzően új helyzet állt elő a világjárvány elleni küzdelemben.

Innentől kezdve a Sinopharm oltóanyagával szembeni, illetve a Sinopharm-vakcinát használó országok elleni hadjáratnak ideje véget vetni, és véget vetni annak a rendkívül felelőtlen politikának, amivel megpróbálták emberek tíz- és százezreit elbizonytalanítani az oltások felvételétől

– mondta Szijjártó Péter.

Forrás: index.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
te barom kakadu...egy sort idézz a WHO-tól...ahol akár csak javasolják a használatát!..nagyjából annyit állapítottak meg róla hogy nem mérgező...ennyi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
te barom kakadu...egy sort idézz a WHO-tól...ahol akár csak javasolják a használatát!..nagyjából annyit állapítottak meg róla hogy nem mérgező...ennyi...
lampa laz
Ezeknek a barmoknak szövegértése problémáik vannak, de nagyon. Még az sem okoz nekik problémát, h az egész világ rajtuk röhög. A WHO azért járult hozzá a kínai löttyhöz, h a világ szegényei is hozzá tudjanak jutni az oltóanyaghoz. Mindezt leginkább az indiai helyzet kapcsán tette meg. Szégyen ez a bagázs.
Macskaszem
És mennyit adtok be naponta belőle? Ja, a kutya se regisztrál rá. Tegnap 17 ezer oltást sikerült beadni, talán volt köztük kettő Sinofarm is. Na és hány uniós ország rendelt belőle? Ja, egy sem. Elmentek ti a pichába mocskos hazudozók!
tudode
Igen ám!
.
Közeleg az idő amikor véget kell vetni a gazdi új államának
.
------ Azonnal kezdjen el alkotmányt írni az ellenzék, ha kormányváltás után nem akar gúzsba kötve táncolni
nepszava.hu/3119199_azonnal-kezdjen-el-alkotmanyt-irni-az-ellenzek-ha-kormanyvaltas-utan-nem-akar-guzsba-kotve-tancolni
.
„””Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter, Forgács Imre, volt igazságügyi és rendészeti miniszter, illetve Vörös Imre, volt alkotmánybíró nyílt levélben nógatja az ellenzéket, hogy mire elérkezik a 2022-es választás, addigra legyen kész az új alkotmány szövege, amire aztán egy tisztalap törvényt lehet építeni, és így hatályon kívül lehet helyezni a "hatalomkoncentráló" szabályokat. Íme a nyílt levél.””” (…)
----------------------------
.
El kellene kezdeni pakolni, de csak azt amiért megdolgoztak, amúgy közjogilag érvénytelenűl!
.
Repedezik TABU ország hallgatásfala!
Gauntlet
Vészhelyzeti engedélyt adott, nyomortelepeken élőknek!
Bár az is igaz hogy itt vészhelyzet van és lassan az ország egy nyomortelep!
Bár nekik biztosan nem hisz most ment el 28 milliárd kommunikációra!
Béla333
Kinyitotta a száját: tehát hazudik!
Szó sincs arról amit a futsal miniszter állít, hazudik reggel, este meg éjjel...
Eladott Ország
A veszélyhelyzeti engedély, nem az jelenti, hogy EU/EMA engedélye van! Arra engedély, hogy a harmadik világban, köztük Magyarországon alkalmazhatják! Az EU biztos nem fogja csak WHO engedéllyel alkalmazni. A mi igazolásunkkal meg elmehetünk tesztre vagy karanaténba, ha a lábunkat be akarjuk tenni Nyugat-Európába!
kokopelli
@Eladott Ország: Könnyen lehetséges,mert a "nyugaton" van egy-két elfogadott saját vakcína is! Akit ott nem
kérdez az orvos,annak sem kell félnie! a kínaitól!
lusta
˝A Seychelle-szigeteken jelenleg a legmagasabb a lakosság átoltottsága a világon, mégis úgy döntöttek, hogy a felfutó esetszámok miatt két hétre bezárják az iskolákat és a sporttevékenységeket sem engedélyezik.˝
Na milyen, na milyen oltóanyagot használtak? Bingó!
Kínait.
creativehun
Petike ti annyira degenerált hülyék vagytok,hogy lassan már a híveitek is észreveszik.
Nessy
Az a mondat nem jutott el az agyadig drága külügyérünk, hogy a hatásossága nem bizonyított? Igaz, hol érdekli ez a kormányt? Lényeg a "bevétel"! Van ajánlatom mire költség az emberek egészségét veszélyeztető beszerzés nyereségét!
gina
Nincs más témája ennek az eszetlen alja kis féregnek,, valahogy nem jön be az állandó mocskolódás, a szar visszaszáll te szemét alja proli
karma1
De azert ratok rohad a raktarakban - elobb-utobb kenytelenek lesztek a Pfizerrel is oltani, kiscsavo'!
kereső
Toporzék!!! Itt van az országban 1,2 millió kinai, és 200 ezer első oltásos orosz vakcina (Pfizert nem tudni, mennyi van raktáron), és sikerült beoltani 17052 főt, első oltással. Ez igy, úgy gondolom egy középső ujj, és valódi népi-nemzeti konzultáció.Minden "baloldali" ármány nélkül.
kereső
Meg tudtátok ijeszteni, és zsarolni azt a 5-600 ezer idős embert, de még a saját szavazóitok sem tülekednek oltakozni az általatok beraktározott kinai löttyel.Már régen elfogyott volna, ha az imádóitok hisznek nektek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.