Azért a magyar polgárokat, mert a főpolgármester szerint a kormány őket fogja eladósítani 500 milliárd forinttal.

Karácsony keményen nekiment Palkovicsnak: Nem engem, hanem a magyar polgárokat kéne tájékoztatni a kínai egyetem tervéről

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A kínai egyetemről szóló „tájékoztatóra” invitál Palkovics miniszter úr. Tájékoztatóra. Szerintem nem engem kell tájékoztatni a kínai egyetem Magyarországra telepítésének körülményeiről, hanem minden magyar polgárt, különös tekintettel a budapestiekre. Hiszen őket, minden egyes magyart készül eladósítani a kormány 500 milliárd forinttal Kínának a Kínai Kommunista Párt iránymutatásai alapján működő egyetem érdekében. Éppen ezért adtam be állampolgárként hivatalos adatigénylést, ezért írtam főpolgármesterként a kormánynak: hozzák nyilvánosságra a kínai egyetemmel összefüggő összes kormányzati előkészítő anyagot, a kormányhatározatokat, a hitelszerződés feltételeit

- olvasható Karácsony Gergely főpolgármester Facebook oldalán.

Mint írtunk róla, Palkovics László május 17-re meghívta Karácsony Gergely főpolgármestert és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármestert a Diákváros projekt megvalósításával és a Fudan Egyetem elhelyezésével kapcsolatos tájékoztatás céljából tartandó egyeztetésre.

Baranyi Krisztina, ferencvárosi polgármester azt mondta, hogy nem számít sok jóra a találkozótól. Karácsony Gergely főpolgármester pedig ennél is erősebben fogalmazott hétfő délután.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hát igen!
.
Nem az ellenzéki polgármesterekkel, az ott lakókkal szúrnak ki a forráselvonásokkal, a nyakukba rakott mindenféle betonszarkofágokkal, mert annyival kevesebb jut a nehezen dolgozó kisemberek asztalára, függetlenül hovatartozás nélkül!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Hát igen!
.
Nem az ellenzéki polgármesterekkel, az ott lakókkal szúrnak ki a forráselvonásokkal, a nyakukba rakott mindenféle betonszarkofágokkal, mert annyival kevesebb jut a nehezen dolgozó kisemberek asztalára, függetlenül hovatartozás nélkül!
Nessy
@tudode: Ezt az illiberális, szűk látókörű híveknek teljesen reménytelen elmagyarázni. Különben is O.V. és Palkovics bejelentették, hogy kínai hitelből ,kínaiak , ajándék telken építenek maguknak egyetemet kis hazánkban, amit mi fogunk majd fenntartani! Ennyi a fene nagy "tájékoztatás"! A többihez semmi közünk! A plebsz feladata a hitel törlesztése. Kortól, nemtől, pártállástól függetlenül!
Néro
Hááá igen ! Nemzetthy Polgárokat nem érdekli. Pedig a tényállás egyszerű. Szólok a szomszédnak ,adjál kölcsön építek neked abból egy házat és még én állom a rezsit is hogy laksz benne. Ja és kamatostól visszafizetem a kölcsönt.
Elég nehéz lenne az M1 en Nagy Baromarcúnak elmagyarázni birkáinak ez meg milyen jó dolog. Ami nem is érdekelne ha CSAK a barom BIRKÁI fizetnék vissza. Rettegő Mári nénje meg élete párja a Savazó Bácsika szomszédasszonyával a Kézcsókos Rozival havi 50.000-rell a havi százezres nyugdíjából. Akkor le is xarnám. De tudod te kicsi, kövér tolvaj zsírdísznyó anyádra vegyél fel kölcsönt vagy a saját off-csor számláid által történő visszafizetésre. понятный ?
Csizmás Kond
Ő érdeklődött annyira vehemensen, és most nem bírja a magaslatot vagy mi a baja ?
creativehun
@Néro: Nem tudom utána számoltál-e vagy csak beletrafáltál..de gyakorlatilag..pont 50-51 ezer forint adósságot jelent ez az egyetem minden magyar állampolgárnak csecsemőtől az aggastyánig. Ehhez még vegyük hozzá a fenntartását PAKS2.t és a kínai vasutat...aztán lehet csaodálkozni,hogy miért keres a buta magyarja annyit amennyit..és hogy miért nem érjük soha a büdös életbe utol a sógorokat!
T-Boly
@Néro: Egyszerűen nagyszerű a meglátásod
Néro
@T-Boly: Pedig csak fordítás Fitymanyelvről magyar nyelvre.
Néro
Hááá ez a kandurka csizmában kis kardocskával nem semmi ! Mit neki 500 milliárd ! Az érdeklődés na az már gond. Hát mit gondol ez a magas sovány ember mit nem merészel egy kicsi kövér szírdíísznyó kinézetű csuti tolvaj parasztal szemben ? Érdeklődni , hogy unokájának IS mennyit kell még fizetnie? Felháborító. Hááá nem ?
Néro
@creativehun: Ha meghallgatod az M1-et már rég lehagytuk őket. Például abban , hogy magyarországban többen beszélnek magyarul mint Ausztriában , tehát elsők vagyunk. Nem véletlenül kis m. Amíg Fitymáék uralkodnak nagy m-el nem lehet leírni. Nagy M akkor lesz ha Csutilandból ismét országgá lesz és nem egy kicsi kövér libalegelőn nevelkedett parasztgyerek személyes birtoka.
creativehun
@Néro: Vérzik a szívem...attól amit most leírok...azonban ...attól tartok ehhez sajnos az ország jelentős része túl buta vagy túl Pató Pál uramos.
human
hang.hu/belfold/2021/05/10/karacsony-es-orban-magassaga-utana-most-az-angoltudas-a-tema/

Karácsony Gergely:
"Soha nem esett nehezemre elismerni, ha valaki valamiben jobb nálam, mert szerintem tanulni, fejlődni soha nem késő, másokat meghallgatni mindig muszáj. Ezt a politikában is erénynek gondolom, nem hátránynak. A hirtelen támadt érdeklődésre reagálva így aztán készséggel elismerem, hogy a miniszterelnök beszélt angolja alighanem jobb mint az enyém, legalább annyi különbség van a nyelvtudásunk között, mint amennyi egy Angliában töltött Soros-ösztöndíj és egy egyetemen megszerzett középfokú nyelvvizsga között feszül. Ezért én dolgozom is az angolomon folyamatosan. A miniszterelnök úr újsütetű kínaiját és oroszát viszont nem tervezem behozni."
Rockxy
nem tartotta meg az egyméter hatvancentit és úgynekiment
verőce21
Tájékoztatta és nem véleményt kért!

Orbán sem tudott volna mindenféle jelentéktelen településen stadiont építeni, ha kikéri az emberek véleményét...
Shikari
Karigeri ismét rávilágított a saját nyomorék balfaszságára és megint csak a levegőbe beszél. Ilyen főpolgármester kellett az idegen szívű, genetikusan terhelt, belterjes, belpesti álértelmiségieknek és álművészeknek. Most láthatja a normális többség, hogy mik ezek valójában!
Pipás
@Shikari: Ekkora baromságot csak egy címeres hatökör tud írni. Édesanyádnak sok szomorúságot okozhat buta gyermeke.
Shikari
@Pipás: Szeretnéd, hogy személyeskedjek veled? Nem neked írtam, persze ha találva érzed magad, az más. Kínos ugye, mikor a hungarofób minoritás szóba kerül? :-))))))))))
A sok senkiházi, akiket befogadtunk és most bennünket köpködnek.
ómió
A "magyar polgároknak" világos, hogy miért jobb, ha eggyel több egyetem van, csak neked nem, Karigeri!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.