Szokás szerint a Pünkösdi hosszú hétvégével kezdetét veszi a balatoni nyár, a Plázs Siófok pedig ezúttal is gondoskodik a jól megszokott mediterrán tengerparti hangulatról: live dj szettek, homokos part, hívogató víz és kényelmes napágyak várnak mindenkit május 22-től a Siófoki Nagystrand "felüdülés-központjába.”

Védettségi igazolvány nélkül strandolhatunk a Balatonnál

A nyitó hétvégén a Rise FM jóvoltából szombattól hétfőig közel 40 dj váltja majd egymást a dj pultban és minden nap déltől egészen zárásig ők szolgáltatják a jobbnál-jobb zenéket az önfeledt lazuláshoz.

A nyitás után, ahogyan azt már megszokhattuk nincs megállás! Május 29-re már be is írhatjuk a naptárba a Plázs idei borkóstolóját, ahol Rakonczai Imre piano kíséretében kóstolhatjuk meg a szezon Plázs borait.

Június 5-re pedig – bízva abban, hogy a koncertek is szabad utat kapnak – a szervezők már bekészítették a nagyszínpadot a Republic, a New Level Empire és Dj Dominique számára.

Jelenleg a Siófoki Nagystrandon, így a Plázson is védettségi igazolvány nélkül strandolhatunk, így nem kell más csak jó idő és egy kis remény, hogy júniusban már a koncertek alatt is együtt rúghatjuk a homokot Balaton legmenőbb strandján!

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
naná...hát a balcsi családi biznisz-..az állatkert meg nem..
justhpeter
@Pálinkás Pál: Állatkertnek ott van a parlamenti többség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.