Az Országgyűlés kedden elfogadott egy pénzmosás elleni jogszabálymódosítást, amelynek értelmében létrehoznak egy tényleges tulajdonosi nyilvántartást. Emellett a képviselők elfogadtak egy olyan jogszabálymódosítást is, amelynek értelmében be kell jelenteni a 10 ezer eurót (mintegy 3,5 millió forint) meghaladó készpénzmozgást.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Már megint léptünk egy bátrat a pártok átláthatatlan működése felé. Ugyanis nekik nem kell vigyázni az átláthatatlan pénzmozgásokra.:

"Nem tartoznak a törvény hatálya alá ugyanakkor a pártok, a szakszervezetek és a kölcsönös biztosító egyesületek, a közalapítványok és a pártalapítványok, valamint a szabályozott piacon jegyzett azon részvénytársaságok és európai részvénytársaságok, amelyekre a közösségi jogi szabályozással vagy azzal egyenértékű nemzetközi előírásokkal összhangban lévő közzétételi követelmények vonatkoznak."
Peller Anikó
Akkor lássatok hozzá és lehet közzétenni a 10 ezer milliós pénzmozgatásaitokat is, Hawai, Dubaj, Sebaj bankszámlákra.
Néro
Lőlőnek fel kell venni vagy 200 alkalmazottat , hogy napi 24 órában tudják teljesíteni az új Türvényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.