Szabálysértés miatt indult eljárás

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a Jobbik elnöke az éjjel projektorral vetített a Parlament épületére, és Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc portréjával üzente meg, "fizessenek meg a tolvajok!". Jöttek is a rendőrök a csoportosulásra, mert Jakab nem volt egyedül.

A rendőrség az üggyel kapcsolatos kérdésre a Blikknek a következő választ adta:

Az Országgyűlési Őrség 2021. május 19-én 1 óra 21 perckor érkezett jelzése szerint egy ötfős társaság az Idősebb Antal József rakparton projektorral arcképeket vetít az Országház falára. A Készenléti Rendőrség közterületi járőrszolgálatot ellátó állománya 1 óra 27 perckor intézkedést kezdeményezett. Jakab Péter országgyűlési képviselő igazolta magát, majd elmondta, hogy véleménynyilvánítás céljából vetített arcképeket az Országház falára és a társaság további négy tagja a sajtó képviselője. A rendőri intézkedés az igazoltatást követően lezárult, a rendőrök tájékoztatták a képviselőt panasztételi lehetőségéről, amelyet tudomásul vett, majd mind az öten távoztak a helyszínről.

A Készenléti Rendőrség a rendőri jelentést – a védelmi intézkedések megsértése miatt – megküldi az illetékes szabálysértési hatóságnak.

Jakab Péter nem az első alkalommal üzent kemény hangon Orbán Viktornak, legutóbb Kossuth rádiós interjúja után ment neki a kormányfőnek, miután előjött ismét a Szijjártó-féle kanyarban előzős hasonlat.

Forrás: Blikk

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

operett-törzs
@Shikari: Csak a valóságot ismertette ! -bár turul-birkák, fidesz-szektahívőknek nem a valóság, a tények számítanak,csupán amit kipcsak-manó, a turul-főkos hantázik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Egykori történelmet tanító előadáson hasonló szituációjú esetekben az ily fellépéseket az elnyomó "államhatalom",
elnyomó apparátusának,túlzó,megfélemlítő "intézkedése",mely magában hordozza a tömeg félelemben tartását is?
Nessy
Jelen esetben az 5 fő csoportosulás, ami a védelmi intézkedések megszegése. A szurkolók Hősök téren gyülekezése és onnan vonulása a stadionba nem az. Hú de logikus !
Nessy
@Pegero: Nem politika érdekel. A logikátlanság. A törvény szerint a csoportosulás, a gyülekezés, szabálysértés , kivéve ha a fociról van szó például.
Nessy
@Pegero: Meg kell szokni, hogy ugyanaz a dolog egyszer tilos, máskor szabad. Akkor nincs csomó.
tudode
Vessen magára az aki a sépszóból nem ért, amely tulajdonságát felismerték már haáron innen, és túl
.
------ "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=175s
------------------------
.
Jól bevásárolt az ország azzal, akinek a konfrontáció az élete eleme!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.