Egészségügy és a közlekedés zöldítése – ezek maradtak az uniós támogatással megvalósítandó helyreállítási terv fő tételei. Csaknem 3300 milliárd forinttal zsugorodott Magyarország helyreállítási és ellenállóképességi terve az előzetesen publikált változat óta, és nincs rá érdemi magyarázat, hogy miért mondott le a magyar kormány ennyi olcsó hitel igénybevételéről, és miért éri be a mintegy 2500 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással. A durva karcsúsításra Orbán Viktor kormányfő és Ursula von der Leyen bizottsági elnök megbeszélései után került sor, amikor kiderült, hogy „Brüsszel” több fejlesztési célt nem tekint megalapozottnak, vagy nem tartja őket összeegyeztethetőnek a járvány utáni gazdasági kibontakozás fő céljaival. Orbán annak ellenére elhasalt az elővizsgán, hogy személyes varázsát is latba vetette, így most már az a tét, vajon az átszabott program kiérdemli-e az Európai Bizottság, majd az állam- és kormányfők támogatását. "A legnagyobb bukta vitathatatlanul...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha az EU-tól nem tud lopni Orbán, akkor ellopja majd az adófizetőitől. Orbán egy hazaáruló!
human
Ha az EU-tól nem tud lopni Orbán, akkor ellopja majd az adófizetőitől. Orbán egy hazaáruló!
Qqberci
"személyes varázsát is latba vetette"

Húúú, B+...
kereső
Orbánnak nem szabad pénzt adni. Mert amit az eu ad, az mind orbán&Co-é. Hiszen ők ma Magyarország.
Nessy
Na bumm! Alapítványokat megszavazta a 133 bátor gombnyomogató automata, a kormány hű minisztereknek, és tótumfaktumoknak életük végéig biztosítva a kényelmes megélhetés, a fiataloknak a népnemzeti oktatás. .
csak úgy....
már miért is adna? csak nem eu. pénzekböl szeretné a fidesz kistafírungozni a kínai k(r)ampuszt?
human
@Qqberci: Erről az a kézcsókizé jut eszembe amit szokott mímelni Orbán. Annyira gáz, mint járvány alatt a könyökös köszöngetés. Akkor inkább a semmi, mint az a bénázás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.