Ez azért biztosan nem fog mindenhonnan ömleni ránk.

Itt a válaszcsapás: Gyurcsányék elkészítették az Orbán-showt – videóFotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Azok, akik interneteznek Magyarországon, az utóbbi hetekben biztosan belefutottak a kormány Gyurcsány-show című hirdetésébe. Azóta ugyanis, hogy Karácsony bejelentette a miniszterelnöki indulását, a csapból is ez a lejárató videó folyik. 

Most pedig megérkezett rá a válasz is, amit maga Gyurcsány Ferenc posztolt a Facebook-oldalára szombaton. Íme, a videó:

A hozzá illesztett szöveg pedig így szól:

Miután a Fidesz megcsinálta a Gyurcsány-showt, nem hagyhattunk ki egy ekkora ziccert. Bemutatjuk nektek az Orbán-showt!

Fotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
Ocsmány Vigyor őszödi beszéde: aljas kommunikációt kell folytatni: 30.sec.

: www.youtube.com/watch?v=krMUOG2NFN8
Emmersson71
@sgl: Ezt is nyomni kéne TV szpotokban és netes felületen reklámként!
tudode
Ma már nem az a kérdés, hogy mit követett el saját hazája ellen a szóban forgó akárki, hanem az, hogy Soros ösztöndíjasként, székházmutyin át, a III. Magyar Köztársaság meghekkeléséért kik/mik felelősek amiatt, mert nem kapták el a grabancát annak, aki lábakapcájának tekintheti, az országgal együtt azokat a keveseket is, akik még nem esett le a tantuszuk, hogy hol van a magyarok Istene, amúgy --- ha valamit is jelent a közjogilag érvénytelenség --- 30 éve beveszik a szirénhangját annak, aki hasonló módszerrel "vívja a sehova nem vezető csatáját"", mintha a faterjával ízmozna!
.
Pellengérre állítva saját Édesapján át, a tiszteletreméltó Soros Györgyöt, saját elvtársait sem kímélve Simicskán. a több gögyival rendelkező Illés Zoltánon át, eljútva kukkoLÓKÉNT, napjainkig örök riválisáig, úgy hogy tartva műfoga mutogatásától még a nemzetbiztonságiak is, addig, amíg EGYEDURALKODÓKÉNT, azzal a talentummal, amivel megáldotta a sors, kénye, kedve szerint, törvényenkívüliként kalózkodhat!
.
Bosszúállás ellen nincs orvosság, ma már nincs hova hátrálni!
sgl
@Emmersson71: Meg Vona 2006-os interjúját Betlennel, ahol bevallotta Ocsmány geczi érésére állampuccs miatt balhéztak 2006-ban
Meg hogy 2010 óta duplája az államadósság, a komcsik a fideszben vannak, és a geczi adót csal a futballsulival, és eltüntetett avagyonnyilatokzatából egy rakat ingatlant stb.
Tele van balhéval a rohadék és mindezeke llenére az ellenzék védekezik:
Közröhej!!!
Horizont
@sgl: jajj hát ez annyira aranyos :)))
simmering73
Remek. Illiberálisoknak is kötelező megnézni.
Aki Én
,,Ez azért biztosan nem fog mindenhonnan ömleni ránk."
Az biztos. A patkány még a gyerekvideók elé is berakatta, hogy baszná nyakon a szülői munkaközösség a tetves hazaáruló, korcs fajtáját annak retkes, tolvaj, hazaárulónak.
verőce21
Az ellenzék egy facebook buborékban él... és Budapest-Brüsszel járaton...!
gina
Jobb mint a régi öszödi beszéd, csak jobb lenne réazletezni, kihagyták a pedofilokat , szexhajózást , tolvajok élősködését,, nem kell olyan messze menni, fidesz patkányok
gina
@verőce21: Te meg OV seggében idióta
Béla333
Feri vedd már elő azokat a qva bizonyítékaidat, amivel börtönbe tudnád juttatni a maffiásokat, ne csak arra tartalékolj, hogy a saját seggedet hogyan tudod megvédeni...
Gazella
És ez az igazság!
Tapló roma román seggnyalóncok akik nem élnek Magyarországon!!! Nektek szól!!
csak úgy....
@verőce21: ti pedíg egy ner bugyborékban a budapest-belgrádi (sosem lesz kész) vasútvonalon és paks II . töl kapjátok az áramot..
Pálinkás Pál
@verőce21: viccelsz?...a puhos mangalica getzi is mindent a fészen jelent be...
Horizont
@verőce21: Nem! A hatalom él a facebookon. Mindent ott jelentenek be .
Pedig hány százmilliárdé tartanak is ki KÖZmédiát? orbánnak ott kéne mindent bejelentenie, de nem teszi. Kásler is ott jelentett be meg a többi szarzsák is.
Az ellenzéknek nincs máshol terepe már ne is haragudj.
verőce21
@Horizont: A magyarellenesek számára nincs hely e hazában!
Nessy
@verőce21: Miért "magyarellenes" az, akinek más a véleménye, akinek nem Orbán az Istene? Azt elhiszem, hogy a kegyenceknek itt minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vannak elégedve! Csak tudod, ezt a költséget valakiknek fedezni kell, és az a plebsz! Érdekes lenne, ha őket elküldve, a pár százezer fidesz hívőnek, és a határon túli "hű magyaroknak" kellene működtetni a gazdaságot.
csak úgy....
@verőce21: csak nem a shikari tibivel háltál ? egy állítólagos tanult embertöl,ekkor baromságot..
balos
@csak úgy...: Szerinted miért van a 2/3?Mert megheckelik a választásokat!2022ben is a maffia külhoni segítséggel fog nyerni!Remélem keleti egér utat!
verőce21
Aki a magyarellenes Fletó-Dobreva koalíciót támogatja, hiába meséli, hogy ő csak egy o1g...!
Shikari
@verőce21: Olyan naívnak tűnik az ellenzék ellenség, amikor kétségbe vonja a saját magyargyűlöletét és tagadja, hogy a kozmopolitizmus irányába tart. Haladónak és követendőnek hazudja a buzi, gender, család és emberellenes nézeteit na meg elvárja, hogy az arab néger selejt betódulásának tapsoljuk. Ezek nem magyarok és semmi keresnivalójuk nincs a hazánkban.
csak úgy....
@verőce21: ez a magyarellenes duma emlékeztet arra,mikor még a párt osztályellenesnek nevezett bennünket,nem komcsikat!- különben nekem sem köne még egyszer egy volt kisz,vagy mszmp -tag sem a magyar parlamentbe!
verőce21
@csak úgy...: Ha hülyének tetteted magad, úgy is fognak kezelni.
csak úgy....
@verőce21: a látszat csal,- itt te vagy a hülye és különösen nem is kell tettetned magad! azért érdekelne,hogy neked mit hoz havi szinten a konyhára,hogy ennyire el és félrenézö,felnézö vagy a tekintetes mostani uraiddal? te régen is egy jó komcsi lehettél..
Aki Én
@verőce21: senki nem csókolgatja úgy Dobrevet, mint te a cigány hazaárulót.
De annál a féregnél még Gyurcsány is klasszisokkal korrektebb.
Horizont
@Shikari: @verőce21: Hát fiúk ti nagyon benéztek mindent mindig. Nem mi vagyunk a magyarellenesek, pont mi aggódunk a hazánkért. Aki hatalmon van na az a magyarellenes, mert rombolja a hazát nap mint nap és pusztítja a magyar népet. És akik nekik nyalnak bizony azok is nemzetellenesek. Hazaárulók. Rosszindulatúak, tájékozatlanok és nagyon buták. Felsoroljam mennyi seggbuta élősködik a hatalomban? Hosszú lenne a lista. Egyik se a hazáért dolgozik, sőt nem is dolgozik. Úgyhogy be is fejezhetnéke ezt a panel dumát ami úgy baromság ahogy van.
Shikari
@Horizont: Pár adalék. Magyar vállalkozók nyerik a közbeszerzéseket, így a pénz és az infrastruktúra Magyarországon marad. Ez nemzeti érdek. A nemzeti érzelmeken, a valláson, a magyarságon az ellenzéki banda gúnyolódik, támadja. Ez mitől magyar? Pártolják a migriket, a buzikat, a gendert és a nemzetellenes külföldi àlcivileket. Ez az ellenzék úgy nemzet és magyarellenes ahogy van. Ezeknek nincs helye Magyarországon. Követ kéne töretni velük Recsken, amelyik nem takarodik el és agitál még mindig ellenünk. Vagy tisztességesen viszonyulnak hozzánk vagy takarodjanak!
ómió
De legalább új, "ütős" efftársi hazugságokkal "körített"?
Horizont
@Shikari: Jesszusom! Nem is minden mondatodat hanem minden szavadat lehetne élve felboncolni és felkoncolni . Sok butaságot hoztál össze. Itt marad??? Tényleg??? Kiknél? És hogyan? Csak az Erőmű vételét eladását végignézed már cáfolva vagy. Nem marad itt semmi, mert külföldi offshore számlákon végzi. Pár embernél marad minden. Ebben mi a nemzeti érdek elárulnád? Senki nem gúnyolódik semmin. A vallást meg az egyházakat hagyjuk is. Neked az ellenzék ellenség és ennyi. Pártolja az ellenzék a "buzikat" ? Ez komoly? Mondod annak fényében hogy tudjuk a Józsit, a Gabikát, meg a Szilveszterkét??Hát basszus ez komoly. Nemzetellenes külföldi álcivilek?? Lécci kettőt megemlíteni. És mi ez a királyi többes szám. Hányan vagytok?? Skizofrén vagy? Tisztességesen csak ahhoz és azokhoz lehet viszonyulni akik maguk is tisztességesek. Na a fidesz+kádéenpé ettől fényévekre van. Azt kapja amit megérdemel.Vagyis többet érdelemen. Majd a többit jövőre...
Horizont
@magyar1: Na nem, az oviban tündéri aranyos kisgyerekek vannak.
FLETÓ
@sgl: Pontosan ilyen ingyenélő vagyok + még genya is!
Pipás
@verőce21: Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű! :D
Shikari
@Horizont: Mi magyarok. Innen a többes szám.

A pénz nem a multikhoz kerül, hanem magyarokhoz a pályázatok kivitelezése után. Mi nem világos ebben a mondatban? És törvényesen, pályázati úton megnyert kivitelezésekről beszélünk.

Két álcivil? TASZ, Háttértársaság a melegekért.

Gúnyolódás. Tótaw, Esterházy, Spíró, Alföldi Robi, Pride provokációk, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.